Врска во тајност

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Isto tolku dramaticno go osekja, isto kako ljubov da e :D
Toa i e ljubov na nea, taka kje si ja pamti :)
Kako I ja do pred nekolku meseci "Sakam da se fatam so tip sto misli deka sum 'zakrzlavena' I e naduvan 70% od vremeto" :D
Toa mi e mene prvata ljubov. Godina I pol mi traese, and we never dated :D
Кога ќе доживееш нешто исто или слично со некој со кој ќе го споделиш тоа, ќе видиш дека повеќе него ќе сакаш да го наречеш твоја прва љубов. Јас воопшто не сакам да ве осудувам, само ви укажувам на тоа дека има многу поубави работи кои допрва ќе ги почуствувате. Тоа треба да ве теши, а не да ве разгневнува:)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
Би биле во тајна врска ако тоа е побарано од вас? И дали сте биле некогаш..па како беше?Излезе нешто од таа врска,и дали се Изгуби тоа Тајното па стана само врска за која знаат сите? и зошто мислите дека зошто била тајна врската?
:unsure:
Батерфлај, за да биде тајна врската или типот или типката имаат друг партнер кој им е за озбилно а ти за разонода, или треба да си ружна ептем па да нејќе да те покажуе у јавност а на пример многу си добра во секс.. ова што го ограничувам муабетот на ти стварно нема везе со тебе чисто узречица да се обратам некому, тие би биле воглавно причините друго нешто негледам да е причина за нешто да е тајно, ах да или ако е од друга верска припадност и тоа може да алудира на тајност.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Би биле во тајна врска ако тоа е побарано од вас? И дали сте биле некогаш..па како беше?Излезе нешто од таа врска,и дали се Изгуби тоа Тајното па стана само врска за која знаат сите? и зошто мислите дека зошто била тајна врската?
:unsure:

saka da te korisi cisto za seks onaka :), ova e vistinata
si ima devojka za ozbilno ti si mu kako nekoj ventil za opustanje
ne gubi vreme baraj drug

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Бла бла бла.
Сум била во тајна врска. Се изневерувавме и двајцата. На крај си признавме и си продолживме секој по свој пат. Тајна врска е затоа што на едниот од двајцата така му одговара, а другиот може да ја користи таа ситуација(y)

toa ti e gubenje vreme
za toa vreme gubs drugi

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Taјна врска само за да си разменуваме забава, никако сериозно.
Taка да ако ти е за озбилно батали го веднаш.

В

Вештерот

Гостин
Еве ти совет. Ако веќе немаш сила да му раскинеш немој да му даваш. Значи секс со него никако.

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Мене многу ми одговараат тајните врски. Па човече кога ке размислам 80% од врските ми беа тајни. У мојот град ако ме некој има видено девојка за рака да шетам нека ме пљука. За такви работи ама ич ич не ме бива. :confused:
Да ви кажам дека и типов до сеа го немам видено со женска по град и така нема некои муабети дека нешо женска има..
Еве ти совет. Ако веќе немаш сила да му раскинеш немој да му даваш. Значи секс со него никако.
Нее...само тоа не..нема шанси првиот пат мој да го споделам со некој на кој не му значам...тоа не паднало во обзир..

В

Вештерот

Гостин
Да ви кажам дека и типов до сеа го немам видено со женска по град и така нема некои муабети дека нешо женска има..

Нее...само тоа не..нема шанси првиот пат мој да го споделам со некој на кој не му значам...тоа не паднало во обзир..
А зашто него не го прашаш зошто сака тајна врска. Онака најнормално како нас што не праша и него прашај го. А можеш и малку да го заплашиш. Речи му дека ја знаеш вистината и дека сакаш само уште од него да чуеш и дека ако не ти каже како што е не му правиш муабет.

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
А зашто него не го прашаш зошто сака тајна врска. Онака најнормално како нас што не праша и него прашај го. А можеш и малку да го заплашиш. Речи му дека ја знаеш вистината и дека сакаш само уште од него да чуеш и дека ако не ти каже како што е не му правиш муабет.
Ако отидам уште еднаш со него уште толку ке го засакам:/

В

Вештерот

Гостин
Епа не оди што да ти кажам. Постои уште една опција. Ако случајно во моменти на слабост и лоша самоконтрола ти текне да одиш да се сретнеш со него обавезно викни со тебе другарка/другарки (по можност некоја што ќе те разбира и ќе го кажи на некој друг). Така ем повеќе не ќе ви е врската тајна ем веројатноста дека ќе направиш некоја глупост додека си со него ќе е помала.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Епа не оди што да ти кажам. Постои уште една опција. Ако случајно во моменти на слабост и лоша самоконтрола ти текне да одиш да се сретнеш со него обавезно викни со тебе другарка/другарки (по можност некоја што ќе те разбира и ќе го кажи на некој друг). Така ем повеќе не ќе ви е врската тајна ем веројатноста дека ќе направиш некоја глупост додека си со него ќе е помала.
Море нека викне и пожарна и брза помош со неа. И ја направи дундата дека и е од злато.
Па што ако има секс со него, може ќе си ја земе дундата во џеб типот.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.257
;)
Батерфлај, ти си премногу млада дај не се замарај со вакви работи уште од сега, пробај оваа врска да ја видиш на игрива страна, играј си малку со него, топло ладно, па ќе видиш дали му е до тебе или онака си пролазна станица, стисни заби и гризни јазик и продолжи, и самата знаес дека си у свит сикстин немој да бидеш подложна на непотребни солзи искористиго овој период затоа што е еден од поубавите, па со среќа

S

Shaman

Гостин
оф леле. оф леле.
низ глава ми се вртат милион слики и примери што скам да ги напишам овде.
ниеден од нив не е убав и на крај сите завршуваат со едно мало
размрсулавено и расплакано 16 годишно девојче, кое не знаело дека таму каде што
таа барала љубов, некој барал само секс и задоволство.
па ќе доаѓал со кола ќе ја зимал, па бла бла бла..... катастрофа.
абе нели те легне на кревет и после сексот нели се галите еден саат,
не е он за тебе и од него љубов немој да бараш.

еве ти еден тест да му го видиш вистинското лице.
ај оди со него и што сакаш прај му, само немој ништо
сексуално. пали го до свршување ама ти не се давај.
ќе видиш по некое време молење, типот како ќе се изобличи и
и ќе те отера у пичку матер токму затоа што нема да ја
исполниш главната задача за која си предвидена, а тоа
е сексуален објект и ништо повеќе. плус и ако се ебеш со него
да знаеш дека е печен за во затвор. а ако решиш да се ебеш,
а после сексот го користиш да го уценуваш, да даде господ
да ти се исуши.

јас завршив.
over and out.

Kajgana Shop

На врв Bottom