- Член од
- 27 јули 2011
- Мислења
- 633
- Поени од реакции
- 241
ај бе не си играјте мајтап а на овие педофиливе и силувачиве само хемиска кастрација му е лек
Добро бе луѓе 18 страни со совети, абе уште толку да напишете нема фајде, малава постојано ке си бара оправданија за ебачот,ај што ке си ги бара туку и ке си ги наоѓа не е дојдена она за совет дојдена е овде да и потврдите дека тоа е “ добра “ идеа и дека тука нема ништо лошо во тајната “врска“
Абе и да трола и да не трола,зарем енаш си видел случај каде што сите викаат абе не е за тебе,абе ваква е таква е онаква е, ама не тој или таја се држат до едно единствено зборче,па шо бе педер ако ви е убаво.bas taka
a moze i trola celo vreme ....
ма дај молимте -.- плач за внимание и за шо зашто се зачленив и одма за внимание..ко шо гледаш нова сум,и се зачленив само за ова..пошо на гламстикот гледам се некои Бебешки одговори си даваат затоа овде дојдов..а тебе ако ти смета нешо боље и не пишиАбе и да трола и да не трола,зарем енаш си видел случај каде што сите викаат абе не е за тебе,абе ваква е таква е онаква е, ама не тој или таја се држат до едно единствено зборче,па шо бе педер ако ви е убаво.
Седете си мирни не се работи овде за барање на совети,кога некој сака да биде со некого тогаш само си бара потврда дека тоа е исправна одлука, колку и да се добронамерни советите ке гледа на нив како да и копате очи.
Дечко ли е крастајца ли е љубав је или панаѓур ? Додека човек самиот не си ги отвори очите џабе ти и со инка да му сипуваш,се ке истече од другата страна.
А тролањето од ваков вид ти е плач за внимание, Видиме мене јадната,жалната.
Yea, znam deka nekogas ke ima nesto pogolemo, poubavo i poprekrasno od ova na 16, in face, sigurna sum vo toa i ti veruvam.Кога ќе доживееш нешто исто или слично со некој со кој ќе го споделиш тоа, ќе видиш дека повеќе него ќе сакаш да го наречеш твоја прва љубов. Јас воопшто не сакам да ве осудувам, само ви укажувам на тоа дека има многу поубави работи кои допрва ќе ги почуствувате. Тоа треба да ве теши, а не да ве разгневнува
добро сеа не реков дека ке продолжам со типот,јас ипак нишо не го сватив него за дали мисли нешо поозбилно понатака :/Ja I Vezilka koa vi zborime deka za dzabe drndate, vie ne
Abe fatete se, I tajna da e vrskata, sto ako?добро сеа не реков дека ке продолжам со типот,јас ипак нишо не го сватив него за дали мисли нешо поозбилно понатака :/