Me2
интериста
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 5.205
- Поени од реакции
- 2.199
10.5 милиони, 3 годишен договор по 2.5 милиони по сезона (најверојатно)Се знае официјано за колку го купивме Паласио?
10.5 милиони, 3 годишен договор по 2.5 милиони по сезона (најверојатно)Се знае официјано за колку го купивме Паласио?
Официјално или I'm Back! Официјално?10.5 милиони, 3 годишен договор по 2.5 милиони по сезона (најверојатно)
6 мил. плус бонуси ... а со тоа што ние нит ќе освоиме титула нит паласио ќе има редовни настапи и врз основа на тоа постигнати голови ќе си останеме на тие 6 мил.10.5 милиони, 3 годишен договор по 2.5 милиони по сезона (најверојатно)
Ама Морати веќе го објасни ова.п.с. Категорично сум против давање на млади играчи ко Беса и Данкан за играч ко Исла, колку и да е добар, бем ти школа со вакво работење, незнам зашто немаат муда на постоечкиот тим секоја сезона по 2-3 младинци да додаваат.
Малце го едитирав, за да биде појасно.Why do the players who come through Inter's youth academy often get sent to play elsewhere?
"Because often they aren't meant for Inter's first team but for other teams in different positions. Some need to go out to get themselves noticed. Take Mattia Destro for example: playing for Genoa and then especially at Siena he was able to showcase his talent and if he hadn't then he wouldn't be the player he is now."
Логично, иначе со 4.5 милиони годишно како ќе си купи кола и карта за дома...?Prema navodima La Gazzette Dello Sport, PSG je spreman za usluge 27-godišnjeg napadača Napolija isplatiti 26 milijuna eura na ime odštete, dok Lavezziju nude godišnju plaću od 4.5 milijuna eura, luksuzni apartman u Parizu, automobil po izboru i plaćena putovanja u Argentinu gdje živi njegov sin.
Ќе нема пари за јадене а камо ли за колаЛогично, иначе со 4.5 милиони годишно како ќе си купи кола и карта за дома...?
beneamata od kajgana forumot
Знае Бранка што купува, не е будала. Не е ефтин, признавам, ама стварно е квалитетен. Ако мислите дека се разбирате повеќе од него, кажете ми барем еден! поефтин а поквалитетен од него?
Очигледно уште не е јасно за која сума е купен.Знае Бранка што купува, не е будала. Не е ефтин, признавам, ама стварно е квалитетен. Ако мислите дека се разбирате повеќе од него, кажете ми барем еден! поефтин а поквалитетен од него?