Фан Клуб: Интер

Добро бе го купија Паласио и се скапаа фалење и Морати и Бранка по медиумите небаре Меси го донесоа..нека ги засукаат ракавите и нека го донесат Лавеци и уште еден мидфилдер бидејќи догодина и спрема Наполи ќе бидиме инфериорни

Изгледа и тој од Коринтијанс е договорен (купен),цена околу 11 милки според некои весници и сајтови.

Се додека не дојде некој нов акционер во клубот ке се фалат со Паласио како и лани што се отепа Морати од фалење за Форлан демек ќе го заменел и тоа повеќе од што треба ЕТО:facepalm:.

Во оваа ситуација без пари одкога пола тим продадоа и пензионираа сега нудат трампи од типот на оваа на Наполи Пандев + да си одберат Пацини или Ранокиа+13милиони.

За наредна сезона единствено на среќа ако ни се погодат засилувањата па да влеземе во квалификација за ЛШ.

Алоо ни ги носат Паласио и Мудингаи, вие Пандев го шиткате, последниот мохиканец во тимот :)

Palacio has completed his medical and now at Inter headquarters are his agents and Branca. Contract signing is soon

benoit-cauet.jpg

A овој ѕвер ?

Nikako ne mi teknuvase koj e :confused:
Ama stom vidov Benoit Cauet se iznenadiv :)

После ангажирањето на Паласио за мене драстично се намалија шансите за ангажирање на Лавеци,Лавеци добил понуда од ПСЖ негде околу 27-28 мил. евра..
Лаурентис не е теле да ја одбија таа понуда.
Не знам што е проблемот,но овој Бранка начекав и на еден српско-хрватски страница на фејсбук го критикуваат ептен Бранка,значи тој одлучува за трансфери,а трансферите му се :facepalm::tapp:

Се знае официјано за колку го купивме Паласио?

prvite informacii bea 11milijoni, eve chitam deka navodno 4-5 milijoni ne koshtal, isto i Alvarez ne sme go zele 11 nego i nego za nekade 6.5 milijoni.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom