17 Мај 2012, 00:46
Кучките Махидевран и Валиде остај тоа што и спремија стапица на Хурем туку и се погрижија за нејзините соучесници (Ѓул ага затворен во перална а Нигар кај Махидевран демек коската ја советува/предупредува ако сеуште и помага на Хурем не ќе биде добро за неа) направија се за да ги спречат да бидат таму со Хурем и да и помогнат. Ајбиге ангелу Даје и ти исто
... Кога ја видов Нора како се обидува да ги спречи робинките да и се приближат на Хурем на момент ме посети на Нилуфер...
Леле како ме изнервира таа робинката со слама косата и како гоблин у суратот - водичот на робинките
проклета да е ми ја изгоре Султанката Ама знам дека Хурем ќе им врати мило за драго can't wait
Заборавив да спомнам уште едно thanks на Хатиџе, ма да она повеќе верувам дека го направи тоа како обврска за да и врати на Хурем кога она на неа и помогна а и најверојатно за да ја спречи мајка си и Хурем да не ја влошат бетер работата за после Сулејман да не ја замрази мајка му. Али Хурем како Хурем нема да дозволи да мислат дека е поразена и си се врати назад во Топ Капи сарај и тоа одма појде во одајата на Ајше додека Махи беше таму и им го покажа нивното ремек дело (нејзиното изгорено лице) и им кажа дека е далеку од поразена и дека секогаш ќе се врати се посилна и посилна
А тие кучките какво само лицемерие и безобразлук невиден!Сите три ја знаат вистината ама овие кучките уште и викаат
“со помин да е“ па уште прават фаци демек згрозени од гледката и како демек жал им е за неа и тврдат непотребни лаги дека тие немаат никаков удел во оваа работа А кога Хурем им кажа дека испратила писмо до Сулејман за нејзината состојба и тоа потпишано од Даје, срцето у пети им слегло на крвопијките (Махи стварно личи на вампир -да не се повампирила? Целата бледа во костур фацата)
Кутра Даје само си ја врши работата (она неутрална е) не го заслужува ова од Ајше ама дека она и помогна на Хурем па затоа сега ќе биде неправедно казнета. Леле
леле како ме изнервира тоа гнасно копиле Ибрахим Со кој памет крие таква информација од Сулејман, нормален ли е???
Тој, Валиде, Махидевран не се свесни со каков непријател од сега понатаму ќе се соочат хахахах Кога тие и удираат шамар Хурем им враќа тродупло али сега - бегајте спасете се(ако можете ) Затоа што сега Хурем ќе почне да напаѓа со сета сила и нема жалење за никого. Сега и да се претвори во монструм има и зошто!
А за тие радозналите како мене што сакаат да видат што ќе се случи со таа што ја изгоре Хурем
бујрум повелете отворете го спојлерот
Скриен текст: сокриј
Hurrem-Aleksandra
82160
Мислења: 137
Зачленет: 13 Мар 2012, 02:57
Локација: А битно ли е?