Евровизија 2012

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.955
Поени од реакции
7.074

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Kao demek, ocigledno e deka sme najdobri? :DD
Toa se obiduvas da (do)kazes? :D
Јас не се обидувам ништо да докажам, кажав само факт, од ВЕЧЕРАШНО прикачените настапи, имаме најмногу лајкови. Ти ми се обеси на врат. :)

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Калиопи е професор за сите наши пеачи тоа е факт ама дека заслужи да ја нападнат сите медиуми, заслужи.

Всушност, не ја ни нападнаа Бекстрејџ, тука на пресот кога МТВ ја определи за наша претставничка на евросонг некоја новинарка од бекстејџ ја праша зошто прифатила да биде избрана вака кога во 2004 се бунеше зошто Тоше беше избран на истиов начин.
Тогаш нешто не и се допадна и она им се закани со тужба. Е од тука веќе почнаа прилозите ко А1 што правеше за Груевски. Ја ругаа на секој чекор ја чекаа на најмала грешка да ја заебаваат. Многу глуп и непрофесионал потег беше кога го напраија прилогот за нејзинот англиски. Како и да е, ни ги напаѓам ни бекстејџ ни Калиопи али убаво беше, барем мене ми се напраи кеиф што ја потсетија на 2004 година.

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
Во квалитетот на песната, неговите гласовни можности, изведбата итн...
Иако англиската и шпанска верзија се за нијанса подобри од српската, барем според мене...
И колку што помнам тој ја напиша победничката песна на Србија во 2007 - Молитва...И што ли уште не...:)
Инаку општо вака Жељко не ми е меѓу најомилените пејачи...
Молитва е на Владимир Граиќ и Саша Милошевиќ.

Вечерва на Евровизијава се радував исто како што и' се радував кога бев дете. :vozbud: Одличен настап!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Ако добро го разбрав брат ми, тапанарот и басистот се од Некст Тајм. Гитаристот неам поим кој е...ниту тие на виолончело и виолина.
најбитното не го знаеш :pos:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
која иронија од куртониве на бексејџ, ако загледате прилогот, ја хејтаат калиопи, а рекламираат карти за аца лукас :facepalm:дабл фејс сапм:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom