Евровизија 2012

M

Moon Child

Гостин
Ај ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако. :icon_lol:
Јадеа гомна секој ден за Калиопи, имаа закачено и некој натпис Voice for Kaliopi, откако се изглупира Калиопи со Англискиот не ја извадија од уста. И уште откако се дозна дека она ќе не претаставува на Евровизија јадеа гомна.
А и ова
http://backstage.com.mk/mk/articles/mala-onlajn-lektira/zoshto-eurosong-ne-e-politika-a-kaliopi-e-kukavica

На што личи? Кои се они и шо се замислуваат дека се у животов? Дека којзнае што постигнале? Којзнае од каде ги собрале и ги направиле водителки во посрана 5 минутна емисија, се нашле да јадат гомна за Калиопи која опстојува со децении на естрадава и има кариера и вон границиве.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Знае ли некој кои беа децава со гитарите позади Калиопи? Може требаше пак Дамјан да го земат мада и овие не се лоши.
Едниот дечко е Марио ака Шизо(дечкото што го свири солото). Со мене учеше во средно, хиперактивно дете. Има чудна навика да иде по ѕидови, не се шалам. Ке се улета 5 метра ке напраи 2-3 чекора на ѕид и пукаше од срека :) ,, од 1ва средно свиреше на Бас гитара и факаше тезги со бендот сега до тука изгура.Згора на тоа 2ра година му е на евросонг предходно беше и со НексТајм бушманите.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Ај ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако. :icon_lol:

П.С едвај ти го најдов ников, си направила фора со В :D
За :гомце: јадење се без конкуренција

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Јадеа гомна секој ден за Калиопи, имаа закачено и некој натпис Voice for Kaliopi, откако се изглупира Калиопи со Англискиот не ја извадија од уста. И уште откако се дозна дека она ќе не претаставува на Евровизија јадеа гомна.

А и ова
http://backstage.com.mk/mk/articles/mala-onlajn-lektira/zoshto-eurosong-ne-e-politika-a-kaliopi-e-kukavica

На што личи? Кои се они и шо се замислуваат дека се у животов? Дека којзнае што постигнале? Којзнае од каде ги собрале и ги направиле водителки во посрана 5 минутна емисија, се нашле да јадат гомна за Калиопи која опстојува со децении на естрадава и има кариера и вон границиве.
Capture.JPG

:facepalm:

или пак...

можда требаше него да го пратиме на Евровизија !? :icon_lol:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.826
Поени од реакции
6.531
Както е тр'гнало следната година може да ни писне и да не участваме во Евросонг:(:place:
Добро бе што дремеш на македонски форум кога не знаеш македонски да пишуваш. Научи македонски па тогаш дреми на форумов, ко малку бугарски форуми да имате, сегде значи мора носот да го бутнете.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Lele neka se ubie ovoj Aleksandar, kolku mi e odvraten, cudo edno. Retko taka lugje da mi se do tolku odvratni...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Прекрасно, очекував нешто вакво, по шо се знае кој пееше, ова година ни беше нај нај претставник. Калиопи, како само го промени гласот кога почнаа гитарите, се си направи, заслужено финале.
А за гитаристов (солажата) мислам дека требало пак Дамјан да го пратат, дечкото што беше сега не ми се допаѓаат движенјата што ги правеше некако како да немаше стил или којзнае, барем ја така мислам, а кога ке застанеше Дамјан по друго ќе беше.

Инаку за овие Бекстејџ, немам зборови, кога ке се врати Калиопи нека ги тужи и ке смукаат црн кур овие.

Ајде со среќа во финале и да победиме!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Засеа иаме најмногу лајкови од сите upload-ирани настапи на youtube вечерва...

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Едниот дечко е Марио ака Шизо(дечкото што го свири солото). Со мене учеше во средно, хиперактивно дете. Има чудна навика да иде по ѕидови, не се шалам. Ке се улета 5 метра ке напраи 2-3 чекора на ѕид и пукаше од срека :) ,, од 1ва средно свиреше на Бас гитара и факаше тезги со бендот сега до тука изгура.Згора на тоа 2ра година му е на евросонг предходно беше и со НексТајм бушманите.
Басистот е Даре а бубњарот е Горан ака петел!

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Овие каков ремет изеле од Backstage, ваков ни Телма не изедоа кога не го дадоа Јуве. Како сум се смеел леле :pos: Фалат уште Пума, Мачорка, Лигеа и Перницата :ROFLMAO:

М

Мартин`

Гостин
БУГАРСКАТА ПРЕТСТАВНИЧКА НА ЕВРОСОНГ ПОВИКА БУГАРИТЕ ДА ГЛАСААТ ЗА КАЛИОПИ

Маринова прати порака до сите нејзини фанови и сите Бугари во дијаспората да гласаат за соседите Македонци |
Бугарската претставничка Софи Маринова, веднаш по завршувањето на втората полуфинална вечер, во јавување во живо на бугарска телевизија ги повика сите Бугари, во финалето на Евросонг да гласат за македонската поп дива Калиопи и за Македонија.
Маринова, која не успеа да ја пласира Бугарија во финалето, на бугарската телевизија Канал 1, веднаш по завршувањето изјави дека е многу радосна што учествувала на Евросонг и прати порака до сите нејзини фанови и сите Бугари во дијаспората да гласаат за соседите Македонци и за нејзината голема пријателка Калиопи, пренесе „А1 ОН“

Един народ, две држави :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom