- Член од
- 1 декември 2011
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 3.053
tli ^^Коку годинки имас?
tli ^^Коку годинки имас?
Јадеа гомна секој ден за Калиопи, имаа закачено и некој натпис Voice for Kaliopi, откако се изглупира Калиопи со Англискиот не ја извадија од уста. И уште откако се дозна дека она ќе не претаставува на Евровизија јадеа гомна.Ај ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако.
Едниот дечко е Марио ака Шизо(дечкото што го свири солото). Со мене учеше во средно, хиперактивно дете. Има чудна навика да иде по ѕидови, не се шалам. Ке се улета 5 метра ке напраи 2-3 чекора на ѕид и пукаше од срека ,, од 1ва средно свиреше на Бас гитара и факаше тезги со бендот сега до тука изгура.Згора на тоа 2ра година му е на евросонг предходно беше и со НексТајм бушманите.Знае ли некој кои беа децава со гитарите позади Калиопи? Може требаше пак Дамјан да го земат мада и овие не се лоши.
За јадење се без конкуренцијаАј ако може некој да ми објасни што го*на изеле идиотчињата од бекстејџ? Дека гледам убаво ги нападнале на фејсбук.
По можност Bезилка дека гледам најзагреана е некако.
П.С едвај ти го најдов ников, си направила фора со В
Па нека направат сала во стил на барокен споменик и проблемот е решен.Македонските власти загрижени – немаме пари за евровизиска арена
http://www.primetime.mk/nemame-pari-za-evroviziska-arena/
Јадеа гомна секој ден за Калиопи, имаа закачено и некој натпис Voice for Kaliopi, откако се изглупира Калиопи со Англискиот не ја извадија од уста. И уште откако се дозна дека она ќе не претаставува на Евровизија јадеа гомна.
А и ова
http://backstage.com.mk/mk/articles/mala-onlajn-lektira/zoshto-eurosong-ne-e-politika-a-kaliopi-e-kukavica
На што личи? Кои се они и шо се замислуваат дека се у животов? Дека којзнае што постигнале? Којзнае од каде ги собрале и ги направиле водителки во посрана 5 минутна емисија, се нашле да јадат гомна за Калиопи која опстојува со децении на естрадава и има кариера и вон границиве.
Добро бе што дремеш на македонски форум кога не знаеш македонски да пишуваш. Научи македонски па тогаш дреми на форумов, ко малку бугарски форуми да имате, сегде значи мора носот да го бутнете.Както е тр'гнало следната година може да ни писне и да не участваме во Евросонг
Басистот е Даре а бубњарот е Горан ака петел!Едниот дечко е Марио ака Шизо(дечкото што го свири солото). Со мене учеше во средно, хиперактивно дете. Има чудна навика да иде по ѕидови, не се шалам. Ке се улета 5 метра ке напраи 2-3 чекора на ѕид и пукаше од срека ,, од 1ва средно свиреше на Бас гитара и факаше тезги со бендот сега до тука изгура.Згора на тоа 2ра година му е на евросонг предходно беше и со НексТајм бушманите.
Se zezas, taka?Засеа иаме најмногу лајкови од сите upload-ирани настапи вечерва...