Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Добро де немора да истурате фрустрации во нашиот фан клуб... Тоа што го направил е една несолена шега поттикната од играчите на Barcelona така да не мора да не замарате и нас за тоа што се случува со ваш играч...

На која дата играте против Челзи на Енфилд??
7 Nov 2010

B

boki10messi

Гостин
Добро де немора да истурате фрустрации во нашиот фан клуб... Тоа што го направил е една несолена шега поттикната од играчите на Barcelona така да не мора да не замарате и нас за тоа што се случува со ваш играч...

7 Nov 2010
Бенајун не верувам добро да си пројде. Или?!?!?!
Какво е чусвтвото кај фановите на Ливерпул??? Дали има омраза кон Бенајун, или можеби се му е простено, затоа што навивачите на Ливерпул важат за едни од најприврзани со играчите?? Дали Бенајун сега е само играч кој некогаш играл во вашиот клуб и заслужува почит или е предавник кој нема лесно да си пројде на 7 ноември??? Или можеби мислењата се поделени?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Какво е чусвтвото кај фановите на Ливерпул??? Дали има омраза кон Бенајун, или можеби се му е простено, затоа што навивачите на Ливерпул важат за едни од најприврзани со играчите?? Дали Бенајун сега е само играч кој некогаш играл во вашиот клуб и заслужува почит или е предавник кој нема лесно да си пројде на 7 ноември??? Или можеби мислењата се поделени?
Па што знам... Да отишол во некој тим каде што му е загаранитрано стартно место сигурно ќе бил пречекан солидно а вака стварно незнам...Ма да по изјавите што ги дал верувам дека ќе биде добро пречекан...

--- надополнето ---

Извини, зборуваме за третиот голман на Шпанија и првиот на Ливерпул ? Нели тоа тој брани кај вас ?

Бидејки и тој е вклучен во ситуацијата тука можеме да го коментираме тоа....Реина направи неспортски потег...

Еве проценете

Поздрав
Прво би рекол втор на Шпанија бидејќи Валдес не се знаеше дали и ќе иде во ЈАР...

Да бидам искрен и мене не ми се допаѓаше гестот на Рејна...Тој е играч на Ливерпул и треба да земе пример од Торес со шалот а не да облекува дресови на други.Но сите се дупка пијани и треба да се сватат.Видете го само клипот на Фабрегас кога не ја извди раката од гаќите со пиво во рака...Згора на се прославата се случуваше во сред Мадрид а облекуваат дрес на Барселона.Имаат соиграчи на Реал и не е фер сето тоа.Се на се лош гест и ако сум јас председател на Ливерпул би барал извинување

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Fernando Torres injury update
12th Jul 2010 - Latest News
7 CommentsEmailPrintShare With News Archive
Liverpool are hopeful the injury sustained by Fernando Torres in the World Cup final isn't as bad as first feared.

The Reds' striker pulled up with what appeared to be a serious injury just seconds before the final whistle in Sunday night's game, sparking fears he could be set for a lengthy lay-off.

But Dr Peter Brukner, the new Head of Medicine and Sports Science at Anfield, has moved to reassure fans Torres shouldn't be sidelined for too long.

He said: "We've been in touch with the Spanish medical team and they don't think it's too serious. It's an adductor muscle injury but they've not had a chance to assess it today.

"Fernando will have a proper assessment and probably a scan tomorrow and some of the Liverpool medical staff will go to Madrid later in the week to fully assess the injury and organise his rehab. At this stage we don't think it's too serious.

"We can't say too much more at the moment until it is properly assessed."

--- надополнето ---

Jovanovic gets iconic number
12th Jul 2010 - Latest News
29 CommentsEmailPrintShare With News Archive
New signing Milan Jovanovic has been handed the famous No.10 shirt after completing his transfer from Standard Liege.

The number has previously been worn by Anfield legends like John Barnes, Terry McDermott, Jan Molby, Luis Garcia and John Toshack.

It was last donned by another free transfer, Andriy Voronin.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428

Мали ти си стварно специјално момче. Имаш моќ да собираш баби и жаби, нешто што ретко некој може да го направи.

Меџутим, шала на страна, тоа што го направи Реина е крајно ретардирано. Разбирам донекаде, не знаат каде им се главите и сигурно се троа поднапиени ама не е оправдано.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Џибрил Сисе во едно интервју вели дека би сакал да се врати во Ливепрул и да докаже дека е врвен напаѓач :)),ако тоа не е опција би сакал да оди во Арсенал,бидејќи Сања,неговиот пријател игра таму.:))

:helou:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Што направил Реина направил......и нас не ни одговара тоа ама тоа е....кажа добро Атанасе така да нема потреба за кавги....а за Бенајун ќе видиме....отиде во директен ривал па...... А за Риера веројатно ќе остане.......не ќе е лошо да остане уште една сезона за да не купуваме лево крило а наредната-АРДА ТУРАН!!!!!!

--- надополнето ---

"Овој" и Јованович им ја држеа цела игра на Стандард..
Се сетив кој е сега.......наводно некој млад талент и сакаше Бенитез да го носи за да го замени Алонсо .....ама мислам дека не ни треба....ја држеле цела игра на Стандард...ова е Ливерпул.....така да може на клупа да поседи некое време....Аквилани треба да си ја добие шансата пред него

--- надополнето ---

А за 10ката на Јовче сум прилично незадоволен....не требаше него....требаше да ја чуваат за некои играчиште

--- надополнето ---

И дај кажете нешто за Вилсон....има уште една година договор така да би требало поефтино да го дадат...а може и како слободен да си дојде кај нас в година ако не го продадат пред тоа....на еден форум прочитав дека наводно ќе дојдел како слободен кај нас наредната сезона а за да го обезбеди Хогсон дал 700 000 фунти за него....ама ова е тешко за верување бидејќи ние нудевме 3 милиони за него и не одбија

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Има некој игла да ми позајми? Ми потекоја мадињата од овај Арда Туран, па да ги дупнам :) Мајтап на страна, дај доста веќе со него, НЕМА да дојди кај нас ова сезона и . (точка) Дефур ќе си го земиме, таман си е :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Има некој игла да ми позајми? Ми потекоја мадињата од овај Арда Туран, па да ги дупнам :) Мајтап на страна, дај доста веќе со него, НЕМА да дојди кај нас ова сезона и . (точка) Дефур ќе си го земиме, таман си е :)
Игла сакаш???? Дај нешто друго побарај та за игла...а малиов наредната ќе дојди.......ти лично ќе одиш да го прашаш........а не е ли Банега подобро решение од Дефур....тука некаде се ама Банега игра во Шпанија во Валенсија а овој во Белгија во Стандард....од друга страна Дефур мислам дека е капитен и лидер на тимот....е сега рачунај.....со цените не знам како се....ама ако може и двата да ги лапниме не ќе биде лошо......но сепак пари има само за еден па кој и да дојде мислам ќе биде добар.....Џерард...Аквилани....Шелви.....Банега/Дефур....Леива па и Шарнер за безпари и ќе имаме добра средина.....не знам дали Плесис и Спиринг ќе добијат шанса или ќе си одат

--- надополнето ---

П.С подарок за Шоути......

:wink:

T

the Carpenter

Гостин
Старо у тим никако не ни треба,пошо ги иаме 5 и тие ни се доста а ако сакаш Ливерпул да стане ко Милан подобро почни си за нив да си навиваш.Нас ни треба средно годиште ко шо е Торес и е таман е тоа...Хоџосн да може да донесе 4 од неговата листа ке биде мн јако а од таа листа само 2ца имаат по 28 и 29 години од кој еден е ВДВ и со задоволство би го прифатил у тим
Никој не рече стар од годините на Карбони, Гигс и малдини. ИСКУСНИ, од по 30 години.
И право да ти кажам, спореди ја старата екипа на Милан со младата на арсенал, па пресметај кој е поуспешен, ако мислиш дека со искуство не се земаат трофеи.

П.С. Ако дојде Тулалан, јас се кладам дека ке сме најмалку втори!!!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Никој не рече стар од годините на Карбони, Гигс и малдини. ИСКУСНИ, од по 30 години.
И право да ти кажам, спореди ја старата екипа на Милан со младата на арсенал, па пресметај кој е поуспешен, ако мислиш дека со искуство не се земаат трофеи.

П.С. Ако дојде Тулалан, јас се кладам дека ке сме најмалку втори!!!
Абе не требаат многу играчи.....еден лев бек може и Салсидо од Мексико има 30 години ама таман е за 2-3 сезони....додека се развие Инсуа како играч...е сега дали ќе остане Инсуа тоа е друго...еден дефанзивец а може и да му се даде шанса на Кели и како десен бек и како централен.....и замена за Маскерано.....е сега ако е толку добар Тулалан може.....ама се сомневам во неговиот квалитет......што викаш за Банега/Дефур или пак Боатенг

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Нека не ве буни ова со Јунајтед.......само прочитајте ги коментарите подолу и ќе видите што е работата

T

the Carpenter

Гостин
Браќа, зборуваме за Ливерпул за Премиер лига, за титула. Каков Боатенг, каков Дефур, какви младинци. Да не се лажиме самите себе си, да не си правим е празник на умот. Со млади и перспективни играчи, титула НЕМА!!! Никогаш нема да освоиме нешто (на поени) ако се потпреме на играчи како Боатенг.

Ни требаат играчи кои идат од шампионски тимови, со таков менталитет, и што знаат што значи да се одржиш на врвот. Со Боатенг, не!!!

А Тулалан, е неверојатно добар играч. Ако се сеќаваш, ни ја изеде нашата игра кога игравме против Лион. Плус, игра и како централен дефанзивец. Луд е типот!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Може си во право.....ама се си мислам дека Дефур е на пат за Енфилд....сакале ние или не......е сега да дојде Тулалан нема да биде лошо.....само мислам дека е околу 20 милиони....ама ќе видиме.....и што мислиш за Шарнер.....како слободен би дошол....за мала плата и би бил втора опција на таа позиција.....а може исто како и Тулалан да игра централен.......така Лукас би можел да биде поофанзивен .....

T

the Carpenter

Гостин
Оти е безпари, би бил задоволен со шарнер. Иако не и одговара на мојата концепција, „играчи со победнички дух“, ама не ни мора нужно да биде така.
Сме го гледале Шарнер многупати, нели/ Знаеме за каков играч се работи, и против нас има направено многу работи за неговиот тим. Добро играше на централната бековска позиција, еднаш против Арсенал го гледав на таа позиција и добар.
Добар трансфер би било тоа за нас.

B

boki10messi

Гостин
Мали ти си стварно специјално момче. Имаш моќ да собираш баби и жаби, нешто што ретко некој може да го направи.
Шо не ти е јасно бе???

Прашав дали сте огорчени од потегот на Бенајун кој премина во ваш директен ривал или пак го оправдувате неговиот потег, лоцирајќи ја вината кај Бенитез???
Ако си до толку глуп, а верувам дека си, никој не ти рече баш ти да одговориш. Биди задоволен со капацитетот на твојот мозок.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom