Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ја ти да те расположам малце!

Liverpool Believe Ghana Ace Asamoah Gyan Could Be Ideal Fernando Torres Replacement - Report
Liverpool have made contingency plans for any departure of Fernando Torres this summer and have outlined Ghana striker Asamoah Gyan as an ideal replacement.

Jul 11, 2010 8:40:00 AM
180
Share

Photo Gallery Zoom
2010 FIFA World Cup - USA vs Ghana, Asamoah Gyan (Getty Images)
Related Links
Teams
Ghana
Liverpool
Stade Rennais FC
Players
Asamoah Gyan
Fernando Torres
According to the News of the World, having enhanced his reputation during a successful World Cup 2010 campaign, Gyan is now said to be valued in the region of £20 million by his French club Rennes.

Despite missing the crucial penalty is his side's quarter-final clash against Uruguay, Gyan has made the shortlist of 10 players for the coveted Golden Ball award.

His displays have brought the 24-year-old onto Liverpool's radar, as they prepare for a season without their stellar striker Torres, should he decide his future lies elsewhere.

New Liverpool manager Roy Hodgson is also reportedly working hard to bring Joe Cole to Anfield, but fears are growing that the former Chelsea man would prefer to stay in London for family reasons.

The Reds are said to be prepared to pay around £100,000 a week for Cole, and would guarantee him more first-team football than at any of the other clubs interested in the Londoner.

ПС. Кажи и на твојте подитно на психијатар......сакам го/ не го сакам, мразам го / не го мразам, добар е/не е добар!...... Па одлучи се мајку му.....!:nesvest:
Ме расположи сега........замена за Торес а??? Ова не ти требаше......
А за овој копуков па како што носи одлуки ми се допаѓа се повеќе и повеќе....ама ќе видиме.....ме нервира што не поврзуваат со некои трансфери ама исто и ме радува што почнаа со салам играчи да не поврзуваат

--- надополнето ---

Каде рековте дека ке оди овој човек?:helou:
Ќе видиме....нека каже официјално !!!!!!!!!

--- надополнето ---

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Transfer-news-West-Brom-want-to-take-David-N-Gog-from-Liverpool-on-a-season-long-loan-article522907.html
Како што реков засега од добро подобро........бтв Јовче ќе ја носи 10ката..........а јас си мислев дека некој подобар ќе ја добие ......ова не му требаше на стариот...ама ајде нема врска....само да не излезе Воронин 2

--- надополнето ---

[video]http://www.in.com/videos/watchvideo-fernando-torres-talks-to-pepsi-about-signing-for-liverpool-8640177.html[/video]
Сакам датум и превод на ова!!!!!!!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
"Кога бев дете главна желба ми беше да играм за Атлетико.Тимот за кого навивав како дете и сонував како играм за него...Но знаете како одат тие работи подоцна кога првичниот сон се оствари се јавуваат нови амбиции и нови дострели.Кога веќе заиграв имав потреба од играње во некои од најголемите екипи во светот и да освојувам трофеи.Во тој момен еден од најуспешните европски тимови ми даде шанса за остварување на тој сон.Тоа беше најдобрата понуда која сум ја примил во животот.Имам шанса да играв во најјаката лига во светот и во еден од најјаките клубови.ДО сега поминав три прекрсни сезони но за жал без трофеј но се надевам во иднина ќе стигнат и тие.Чуствувам љубов во Ливерпул дека фановите ме сакаат и сум среќен поради тоа"--- разговоров е пред 5 дена

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Дали Вороњин е сеуште наш играч? Лани го гледав како игра во Фк Москва, па си помислив дека е таму продаден.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
"Кога бев дете главна желба ми беше да играм за Атлетико.Тимот за кого навивав како дете и сонував како играм за него...Но знаете како одат тие работи подоцна кога првичниот сон се оствари се јавуваат нови амбиции и нови дострели.Кога веќе заиграв имав потреба од играње во некои од најголемите екипи во светот и да освојувам трофеи.Во тој момен еден од најуспешните европски тимови ми даде шанса за остварување на тој сон.Тоа беше најдобрата понуда која сум ја примил во животот.Имам шанса да играв во најјаката лига во светот и во еден од најјаките клубови.ДО сега поминав три прекрсни сезони но за жал без трофеј но се надевам во иднина ќе стигнат и тие.Чуствувам љубов во Ливерпул дека фановите ме сакаат и сум среќен поради тоа"--- разговоров е пред 5 дена
Фала брачко......само како успеа да разбериш не знам хахахахха П.С уште чекам за сонот......слушнав ти си толкувал па ајде сега кажи ми:pos2:

--- надополнето ---

Дали Вороњин е сеуште наш играч? Лани го гледав како игра во Фк Москва, па си помислив дека е таму продаден.
Го продадовме на полусезона

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Од каде ова дека сум толкувал сонови??? Прв пат слушам...

Шпанец ако не разбереш што зборува на англиски кој друг.А и на Торо слаб му оди некако англискиот се мачи...

Супер што Торес се сликал со дресот.ете и во изјавата највува останување во Ливерпул...

Но да не значи ова сликање.Засекогаш во моите срца бај бај

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Шпанец ако не разбереш што зборува на англиски кој друг.А и на Торо слаб му оди некако англискиот се мачи...

Супер што Торес се сликал со дресот.ете и во изјавата највува останување во Ливерпул...

Не е со дресот туку со шалот... и не е за бај бај туку за уверување дека со сето срце е тука се додека не го освои и овој сон, сон во кој има трофеи!:helou:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162

Абе ти протолкувај го та знаел не знаел не е битно...впрочем сакам само да слушнам и видам дека сонот ќе ми се исполни.......

--- надополнето ---

Не е со дресот туку со шалот... и не е за бај бај туку за уверување дека со сето срце е тука се додека не го освои и овој сон, сон во кој има трофеи!:helou:
Ако е тоа те частам....:cuc:..ама ако е она од Атанасе те убив.....:wink:

--- надополнето ---

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/roy-in-for-belgian-playmaker
Кој е пак сега овој?!!!!!!!!!!

--- надополнето ---

Сега се сетив...Бенитез сакаше да го носи како замена за Алонсо...и Реал го бараше.....ако е истиот се разбира

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.844
Поени од реакции
499
Големо џубре испадна вашиот голман реина...

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Дали некој знае што се случува со Алберт Риера?...Прошла сезона изигра минимален број натпревари, а причините сега излегоа на виделина - РАФА БЕНИТЕЗ!!! Овој едноставно имаше за цел да го уништи Ливерпул, карајќи се со сите играчи вклучувајќи го Бенајун, кој единствена причина за неговото заминување ја наведе токму токмакот Рафа! Бенитез создавал негативна атмосфера во тимот, и на крај излегоа резултатите. http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZlluFVEuASXhHcjL&tmpl=coranto_eng_news

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Да да заради тоа, и заради тоа што се гледа дека и срцето на Реина е во Барселона....Тој е повеке срекен од Цеск....:helou:

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Имате свој фан клуб кај што може да разговарате за Фабрегас, не мешајте се во нашиве дебати!

B

boki10messi

Гостин
На која дата играте против Челзи на Енфилд??

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Извини, зборуваме за третиот голман на Шпанија и првиот на Ливерпул ? Нели тоа тој брани кај вас ?

Бидејки и тој е вклучен во ситуацијата тука можеме да го коментираме тоа....Реина направи неспортски потег...

Еве проценете

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom