Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Искрено, жал ми е за Хојт. Толку сезони кај нас пројде и не успеа да фати место ниту на клупата. Му пожелувам огромна среќа пред се за да има и некакви успеси во иднина.
А секако, исто така е некако спорна одлуката за Рајс Марфи зашто не е лош играч, но сепак ова значи остануваат Анеке и Афобе кои ми се далеку по мили играчи така да... ќе ги биде , посебно Афобе што побрзо се надевам.

D

D_NazGUL

Гостин
Manuel Almunia was among seven players released yesterday and Lukas Fabianski is now desperate for first-team football, with West Ham United a serious option. Arsenal would also listen to offers for Sébastien Squillaci, Johan Djourou, Denilson, Marouane Chamakh and Ju-Young Park

Negotiations have already taken place with Zenit St Petersburg over the permanent transfer of Andrey Arshavin, who spent the end of last season on loan at his boyhood club.​

Borussia Dortmund are understood to have inquired about striker Nicklas Bendtner, who has returned to Arsenal after his loan spell at Sunderland.​

Arsenal are aware of interest from Espanyol in Mexico forward Carlos Vela, who spent last season at La Liga club Real Sociedad, while Bolton have registered an interest in taking Ryo Miyaichi back on loan after his spell last season.​

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Штотуку гледав емисија на спортклуб за Премиер Лигата, каде во главна улога беше Арсенал. Да скратам, запрашан за Ван Перси, Венгер рече дека е прилично убеден, дека ќе остане во ПЛ, а уште повеќе поубеден е дека тоа ќе биде во црвено белиот дрес. И не знам, ама ја имаше онаа сигурна насмевка, и она нешто, кое ти кажува дека е можно да остани и како да Ван Перси му има ветено дека ќе остане во Арсенал.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Штотуку гледав емисија на спортклуб за Премиер Лигата, каде во главна улога беше Арсенал. Да скратам, запрашан за Ван Перси, Венгер рече дека е прилично убеден, дека ќе остане во ПЛ, а уште повеќе поубеден е дека тоа ќе биде во црвено белиот дрес. И не знам, ама ја имаше онаа сигурна насмевка, и она нешто, кое ти кажува дека е можно да остани и како да Ван Перси му има ветено дека ќе остане во Арсенал.
Боље ти е да не не залажуваш за џабе :P

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Па пиши на време да гледаме сите, не да ни раскажуваш сеа. :sleep:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.488
Поени од реакции
10.238
Незнам што да мислам веќе.... :confused:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Па пиши на време да гледаме сите, не да ни раскажуваш сеа. :sleep:
Туууу, па тука сите сте биле. Не знаев, дека сте онлајн. И јас случајно начекав. Ги чекав Мајами и Индијана, кошарката, и пред то дадоја нешто News или така нешто.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.367
Поени од реакции
12.792
Видов сега нешто се спомнува замена Шамак + 8м = Жируд :P добра зделка ке биде иако се шпекулации

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Arsenal offered €8million plus Chamakh to sign striker Olivier Giroud. Montpellier rejected, they only want the €8m.

--- надополнето: 25 мај 2012 во 16:15 ---
http://www.sportski.mk/statija/11423

Има вистина во ова???
--- надополнето: 25 мај 2012 во 15:26 ---
http://www.sportski.mk/statija/11423

Има вистина во ова???
Нема шанси. Ван Перси е на подготовки со репрезентацијата на Холандија.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 17:33 ---
Куварот на Арсенал, претрпел срцев удар. https://twitter.com/#!/robthechefAFC Официјалниот твитер акаунт.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Монпеље нема шанси да го земе Шамак.
Најплатениот играч во Монпеље зема 20.000 фунти неделно, Шамак зема 75.000 фунти неделно.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Монпеље нема шанси да го земе Шамак.
Најплатениот играч во Монпеље зема 20.000 фунти неделно, Шамак зема 75.000 фунти неделно.
Абе таа цена повеќе ќе му одговара :).....Хехее шала на страна, кај било нека иде ,секое евренце повеќе што ќе земеме од него ќе биде ќар ......

Kajgana Shop

На врв Bottom