Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.992
Баш беше одлична прославава на школка :)
Особено Тетовчани ја кренаа атмосферата :D
Поздрав до членовите на Војводи кои беа со нас денеска. Фала браќа на поддршката :)
Одлична баклијада имаше на школка, Италијанскиве бакљи кинат :cuc:
Се појавија и фудбалерите. Мичка не повика да ја испееме шампионе,шампионе по што настана лудило :D
ВЕП дружината грмеа, Гиш со Ој Вардаре исто направи да биде лом...
Повеќе утре, денес сум преуморен :D
А и чекам видеа, особено од баклијадата на школка.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Daj stavete videa od baklijadata ej, grmeshe !

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Едно нешто само ми фалеше денеска, дојдов да го видам Огбона ,а човекот ни една секунда не пројде на теренот :(
Сака некој да ме извести следниве работи :
-До кога му трае договорот?
-Дали се зборува за негово продолжување?
-Дали некој знае колку изнесува платата на Огбона (Неделно или месечно)

ОН ТОПИК:
ЧЕСТИТО титула момци, заслужено.

Ф

Флеш

Гостин
КАКО Е РАСПОЛОЖЕНИЕЕЕЕЕЕЕТТТТООООО
КОМИТИ !!!!??

ЕВЕ НОВИ ПРЕДЛОЗИ ЗА ИГРАЧИ:
1.ХРИСТИЈАН КИРОВСКИ
2.НДЕРИМ НЕЏИПИ
3.БОБАН ГРНЧАРОВ(ЗНАМ ДЕКА Е РИЗИЧНО НО ИМА 30 ГОДИНИ И ИСКУСТВО)
4.СЛАВЧО ГЕОРГИЕВСКИ
5.КРИСТИЈАН НАУМОВСКИ (ДИНАМО БУКУРЕШТ) НА ПОЗАЈМИЦА :)

И НЕКОЛКУ ДРУГИ НАШИ ОД КОИ СЕ ОЧЕКУВА ДА СТАНАТ ФРЕЕ АГЕНТ ОВА ЛЕТО :)

И дајте некој друг предлог вие и што мислите за играчите што се предложуваат коментар некој ...
Мора да се спремаме за новата сезона со нови играчи ....

Се знае деке Лико си оди а можно е о Огбона,
но никогаш не се знае за Ивановски зошто во последно време се вртат и мршојадци за него ....

:)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
2.НДЕРИМ НЕЏИПИ

:)
Дали ти тоа си сериозен ?
--- надополнето: 24 мај 2012 во 01:45 ---
Преку кур од дождов више,ај на утакмица да накиснам ке разберам некако али пак сеа и кај школка..ко некое проклетсвто да е..Можда требаше да се одложи оваа на школка прославата.
А тие што беа голи на школка додека врнеше :D ме нервирате овака ко да сте од шекер :D

Ф

Флеш

Гостин
Дали ти тоа си сериозен ?
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Nderim_Nedzipi
Да брате многу сум сериозен,искусен играч е,28 години,слободен е, игра на позиција кај што ни треба,има играно за Херта,Волзбург и Вардар и Работнички а и доста се прослави во Белгиското Првенство со Лирс каде што остана еден од забележаните играчи за тој клуб ...Доволно аргументи ?! Кошта и колку Оса моментално на пазарот околу 300 000 евра....За наш стандарт моментално е доволно е :)

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Nderim_Nexhipi

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Честито титула Комити!
Навивач сум на друга екипа,али имам симпатии и кон Вардар:)
Ми се наполни срцето денес кога ве видов колку сте среќни:)На трибина бевте одлични...бројката ви беше околу 1500,навивањето перфектно(седев на спротивната трибина,па можев да видам се што ме интересира)НО се поставува прашањето дали Вардар има обични симпатизери популарно наречени семкари?Мислам дека е срамота за клуб кој се декларира како бренд на Скопје,па и на Македонија да има на прослава на титула само 2000 публика...без разлика што денес врнеше и беше работен ден,па Вардар конечно се издигна од пепелта...стана шампион и сигурно заслужува многу повече:)
Исто така бев на школка и таму иста приказна,само вие...1000 души преку сила,другарите мои од Тетово останаја зачудени...очигледно мора многу да поработите на маркетингот...мора да ги вратите Македонците на трибина.:)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.110
Поени од реакции
74.992
Честито титула Комити!
Навивач сум на друга екипа,али имам симпатии и кон Вардар:)
Ми се наполни срцето денес кога ве видов колку сте среќни:)На трибина бевте одлични...бројката ви беше околу 1500,навивањето перфектно(седев на спротивната трибина,па можев да видам се што ме интересира)НО се поставува прашањето дали Вардар има обични симпатизери популарно наречени семкари?Мислам дека е срамота за клуб кој се декларира како бренд на Скопје,па и на Македонија да има на прослава на титула само 2000 публика...без разлика што денес врнеше и беше работен ден,па Вардар конечно се издигна од пепелта...стана шампион и сигурно заслужува многу повече:)
Исто така бев на школка и таму иста приказна,само вие...1000 души преку сила,другарите мои од Тетово останаја зачудени...очигледно мора многу да поработите на маркетингот...мора да ги вратите Македонците на трибина.:)
Повеќе бевме од 1500 сто посто, околу 2 000.
Еден врз друг стоеа што се вика :D

Да игравме на градски ќе имаше околу 10 000 гарантирам.
Во Ѓорче и да дојдеа повеќе кај ќе ги сместевме?

За обична публика маркетинг треба да сиу направи клубот. А досега маркетингот е полош и од очаен.

И на школка сум задоволен од бројката. Па сигурно не очекувавте стари лица или деца да дојдат на школка да слават?:D

Толку сме нема да ги вадиме од дома луѓето...:D

Ф

Флеш

Гостин
Повеќе бевме од 1500 сто посто, околу 2 000.
Еден врз друг стоеа што се вика :D

Да игравме на градски ќе имаше околу 10 000 гарантирам.
Во Ѓорче и да дојдеа повеќе кај ќе ги сместевме?

За обична публика маркетинг треба да сиу направи клубот. А досега маркетингот е полош и од очаен.

И на школка сум задоволен од бројката. Па сигурно не очекувавте стари лица или деца да дојдат на школка да слават?:D

Толку сме нема да ги вадиме од дома луѓето...:D
Убаво даде одговор "За маркетинг задолжен е клубот Вардар " ....
Искрњно и убаво го кажа тоа.....Клубот како одговорност има задача да ги привлече своите муштерии тоес своите навивачи,инаку како.ќе планира да преживува и да се развива...Еве сега се му е ставено на тацна,
Прекрасен стадион,прекрасна инфраструктура,стабилен спонзор и луѓе кои апсолутно имаат војља да го подржуваат на натпревари и што е најважно, ентузијазам и подршка од цел народ како миленик ....

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
НО се поставува прашањето дали Вардар има обични симпатизери популарно наречени семкари?
Тоа е проблемот,низ сите овие години само Комити останаа.А и семкарите што ги имаме на Градски скоро и да ги нема од кога играме во Ѓорче.Сите знаеа дека ќе ја фатиме денес цела трибина,кој семкар ќе дојде во такви услови ?

Член од
16 октомври 2009
Мислења
90
Поени од реакции
70
И покрај лошата локација и термин на одигрување на мечот (стадион во Ѓорче Петров, Среда, работен ден) и честите врнежи во текот на целиот ден, навивачката трибина во Ѓорче беше целосно исполнета од наша страна ! Околу 1.800 (Илјада и осумсто) Комити беа дел од супер навивање проследно со две екстра кореографии и многу пиротехника.
Се оствари тоа што го претпоставивме, дека вакво нешто одамна не е видено на овие простори, НИЕ ГИ ПОСТАВУВАМЕ СТАНДАРДИТЕ !!!
Подоцна во текот на вечерта славењето продолжи во Градскиот Парк на популарното место „школка“ но за тоа подоцна ќе бидат објавени извештај и материјали.

Сега за сега една официјална слика од втората кореографија.

Уживајте...

КОМИТИ ВАРДАР МАКЕДОНИЈА !!!

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.731
Поени од реакции
3.115
So da kazam za vcerasniot den neznam iskreno, samo znam pamtam koa vlegov na stadion vidov puna trbina i neznaev so da praam :D i daj ne piete mnogu ke vi ibam toa pijanicite :D

Kajgana Shop

На врв Bottom