Kadaif
M.D.
- Член од
- 21 јануари 2008
- Мислења
- 6.862
- Поени од реакции
- 8.425
Problem?Знаејќи дека истите тие судии и полицајци ги пуштат тепачите ... ние си протестиравме , не верувавме дека тие истите ќе бидат праведни.
Problem?Знаејќи дека истите тие судии и полицајци ги пуштат тепачите ... ние си протестиравме , не верувавме дека тие истите ќе бидат праведни.
Абе другар чекај малце, обичниот албанец е од албанија? Дај прво да разграничиме со терминиве. Македонци со албанско потекло не се албанци.Ај ако не те мрзи дај мислење за овие неколку реченици.Не нема да се плашам , ако знам дека и тие ќе го јадат 10 месеца затвор.
Но ако знам дека ИМ СЕ МОЖЕ , е тогаш страв ќе ми е , може и да не ми е страв , ако МИ СЕ МОЖЕ да им се одмаздам лично.
На следниот сличен напад како тој во Кисела Вода ... повторно ќе биде хавуз ... пошто тој обичниот албанец ќе рече : Џабе што ќе ги најдат напаѓачите , тие и онака нема да бидат казнети пошто се штитени од своите. , дај да преземеме правда у свои раце.
Те ти каква порака праќа ваквата судска одлука , ја прехранува крвната одмазда.
Термините се учат од рана возраст , не е време сега да ти ги научам , имаш на устав , прочитај кој живее тука.Абе другар чекај малце, обичниот албанец е од албанија? Дај прво да разграничиме со терминиве. Македонци со албанско потекло не се албанци.Ај ако не те мрзи дај мислење за овие неколку реченици.
А ова за плашење/неплашење муабетов ти е петто за шесто одделение...
И вака сеа, јас зашто да не одам по пат и да убивам, кога ме чека фотеља у влада. Ова и ти го потврди на претходната страна!
Ај те молам биди љубезен и дај ми линк.Термините се учат од рана возраст , не е време сега да ти ги научам , имаш на устав , прочитај кој живее тука.
Јајоглави монструми Коунхед-Генг !Суспендираните чувари од битолскиот затвор треба да добијат пофалници од македонскиот народ. Тие монструми што ги чуваат не треба живи да излезат од затвор.
Оди најди им работа или праќај им по 350 евра месечно.Секоја чест за чуварите
што си толку бе, ги суспендирале, надевај се, тоа само за пред јавност. Треба да си глуп за да поверуваш во тоа.Оди најди им работа или праќај им по 350 евра месечно.
Искрено се надевам дека добар ќотек изеле, за такви нелуѓе и тоа е малце . . .Оди најди им работа или праќај им по 350 евра месечно.
Во Идризбег и ќе ти тепаат и ќе ги е*ат,ич ти да не се секираш.Суспендирани тројца затворски чувари поради сомневања дека ги малтретирале осомничените од Монструм
Суспендирани не значи отпуштени....Оди најди им работа или праќај им по 350 евра месечно.