Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.862
Поени од реакции
8.425
Знаејќи дека истите тие судии и полицајци ги пуштат тепачите ... ние си протестиравме , не верувавме дека тие истите ќе бидат праведни.
Problem?

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Не нема да се плашам , ако знам дека и тие ќе го јадат 10 месеца затвор.

Но ако знам дека ИМ СЕ МОЖЕ , е тогаш страв ќе ми е , може и да не ми е страв , ако МИ СЕ МОЖЕ да им се одмаздам лично.

На следниот сличен напад како тој во Кисела Вода ... повторно ќе биде хавуз ... пошто тој обичниот албанец ќе рече : Џабе што ќе ги најдат напаѓачите , тие и онака нема да бидат казнети пошто се штитени од своите. , дај да преземеме правда у свои раце.

Те ти каква порака праќа ваквата судска одлука , ја прехранува крвната одмазда.
Абе другар чекај малце, обичниот албанец е од албанија? Дај прво да разграничиме со терминиве. Македонци со албанско потекло не се албанци.Ај ако не те мрзи дај мислење за овие неколку реченици.
А ова за плашење/неплашење муабетов ти е петто за шесто одделение...

И вака сеа, јас зашто да не одам по пат и да убивам, кога ме чека фотеља у влада. Ова и ти го потврди на претходната страна!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.459
Поени од реакции
5.873
Абе другар чекај малце, обичниот албанец е од албанија? Дај прво да разграничиме со терминиве. Македонци со албанско потекло не се албанци.Ај ако не те мрзи дај мислење за овие неколку реченици.
А ова за плашење/неплашење муабетов ти е петто за шесто одделение...

И вака сеа, јас зашто да не одам по пат и да убивам, кога ме чека фотеља у влада. Ова и ти го потврди на претходната страна!
Термините се учат од рана возраст , не е време сега да ти ги научам , имаш на устав , прочитај кој живее тука.
--- надополнето: 23 мај 2012 во 19:49 ---
Суспендирани тројца затворски чувари поради сомневања дека ги малтретирале осомничените од Монструм

Тројца чувари од битолскиот затвор ќе бидат суспендирани поради сомневањата за физичко малтретирање на осомничените од акцијата монструм кои таму издржуваат мерка притвор.

Според управата за извршување санкции, директорот на затворот веќе почнал постапка за суспендирање на тројца припадници од секторот за обезбедување во врска со осомничените.

- Суспендирањето е извршено со цел да се овозможи непречено утврдување на фактичката состојба како и прибирање докази за утврдување на одговорноста на лицата од установата, информираат од Управата за извршување санкции. /Е.И.

http://kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&egId=13&eventId=91707

Член од
14 јуни 2008
Мислења
1.369
Поени од реакции
1.075
Термините се учат од рана возраст , не е време сега да ти ги научам , имаш на устав , прочитај кој живее тука.
Ај те молам биди љубезен и дај ми линк.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Суспендираните чувари од битолскиот затвор треба да добијат пофалници од македонскиот народ. Тие монструми што ги чуваат не треба живи да излезат од затвор.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Суспендираните чувари од битолскиот затвор треба да добијат пофалници од македонскиот народ. Тие монструми што ги чуваат не треба живи да излезат од затвор.
Јајоглави монструми Коунхед-Генг ! :P
Јајуши ............. Јајаоглу :icon_mrgr:

A

AnFem

Гостин
Осомничените се наоѓаат во битолски затвор? Кај им се „чкембарите“? :)

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Оди најди им работа или праќај им по 350 евра месечно.
што си толку бе, ги суспендирале, надевај се, тоа само за пред јавност. Треба да си глуп за да поверуваш во тоа.

O

Orion.

Гостин
Оди најди им работа или праќај им по 350 евра месечно.
Искрено се надевам дека добар ќотек изеле, за такви нелуѓе и тоа е малце . . .
Чуварите почнале да ги тренираат за тоа што ги чека во Идризово. Во Идризово ќутекот ќе јадат за добро утро а убеден сум дека и ќе го примаат во анус СЕКОЈ ДЕН ДО КРАЈ НА ЖИВОТОТ. Имав можност во средно преку школо да го посетам затворот Идризово и верувај дека ги чека пекол на земјата а тоа е секако она и што го заслужиле.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Dardania, ако имавте аргумент, Европа ќе ви го подржеше протестот (како што знаат за разни глупости да ве подржуваат). Каде ви беа другарчињата, а? Единствено што постигнавте е да се исрамите пред Европа со протестиве, е тоа.

А осомничените, ПАК ЌЕ ГО ЈАДАТ. Ништо постигнато.

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
Ке си го најдат чуварите крајот, макар и да ги избркаат од работа, но чувството да ги тепаш, мачиш и да гледаш како страдаат убијците е НЕПРОЦЕНЛИВО!
Сон на секој Македонец! Веќе и си замислувам како било тепањето. :vozbud:
Сега на ред друга гарнитура на чувари. За сите да фанат од медот!

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Суспендирани тројца затворски чувари поради сомневања дека ги малтретирале осомничените од Монструм
Во Идризбег и ќе ти тепаат и ќе ги е*ат,ич ти да не се секираш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom