Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Алелуја.......:pop:
Кога веке не може да ги исчистиме сите главни виновници барем еден од нив летна. Сега останува и да се продаде тимот и ке биде супер!
Добро е што Рафа му текна да си оди пред почетокот на трансфер периодот оставајки простор за наредниот да си го среди тимот како шо сака.

Според мене според ситуацијата во која се наогавме до пред ова, зборам за војната помегу Јенките и Бенитез, мислам дека сега кој и да дојде на местото на Бенитез а е по мерка на Јенките ке биде награден со малце поголема сума на пари за трансфери одколку до сеа шо ги имаше Бенитез.
Добро е што ги нема шпекулацииите околу Клинсман затоа што каде има чад таму има и оган а според мене не ни треба Клинсман сеуште недокажан!

Од сите опции споменати:
Хидинк мислам дека нема да дојде затоа што пред скоро време потпиша за Турција.

О’нил ако тој самиот посака ке дојде во што искрено не верувам а Јенките да го натераат со нешто ко например името на Клубот тој не довага затоа што не е од вчера таму во Вила и премногу е приврзан за клубот.

Кинг Кени велите дека било најдобра опција но сепак прешање е колку тој може да направи за клубот. Да ве потцетам дека последен пат тој седеше на клупата на Селтик и тоа на само 3 месеци а пред тоа паузираше повеке од 2 години кога го водеше клубот на Њукасл. Пред нив клуб кој го има водено повеке од една сезона се Блекбурн и Ливерпул.
Затоа прашање е колку тој може да се носи со таа одговорност затоа што ипак поминаа добри 10 години од кога влегол во некоја соблекувална и искрено страв ми е од некоја застарена метода.
Секако дека доколку би бирал од некој просечен тренер и Кинг Кени ја би го избрал Кени но сепак повторувам...... ме фака страв поради фактот дека последен пат од кога Кени се радувал како тренер е пред едно 15 години.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Rafael Benitez said: "It is very sad for me to announce that I will no longer be manager of Liverpool FC. I would like to thank all of the staff and players for their efforts.

"I'll always keep in my heart the good times I've had here, the strong and loyal support of the fans in the tough times and the love from Liverpool. I have no words to thank you enough for all these years and I am very proud to say that I was your manager.

"Thank you so much once more and always remember: You'll never walk alone."

Не важам за емотивен тип но ова едноставно ме трогна.....типов сепак е Легенда!!!!!
Е сега за негов наследник:Хидинк е најдобар избор но едноставно невозможно....
Мартин би можел да дојде но сепак тешко....
Рајкарт е добра варијанта но ке видиме и колку остварлива....
Кени....тој е легенда но како што напиша колегата погеоре нема менаџирано одамна....не е запознаен со современиот фудбал.....
А сите останати нема да ги коментирам....ќе биде пропаст кој било од нив да дојде....секако би го издвоил Хоџсон мада и не верувам дека ке направи нешто

--- надополнето ---

90% trener ni e GUS HIDINK!! a toj e odlicen trener ;) so odenjeto na benitez nogu zagubivme ama i ke dobieme posto veke vo startnite 11 nema da igra lukas , ngog i tn.. licno mislam deka dzerard i tores nema da si zaminat ... i deka odgodina dolkolku nemame povredeni mozeme kolku tolku da se nosime barem za 4 mesto :))

VREMETO KE POKAZE! PS: ne smeeme da go zabravime benitez i se sto napravi!!!
Дечки дај малку реално а не од инает...Хидинк не доаѓа.....мада ако се сеќавате беше тренер на ПСВ и на Австралија истовремено....така беше и со Челзи и Русија

--- надополнето ---

Бтв....жив ли е Atanase?????

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Рајкарт е добра варијанта но ке видиме и колку остварлива....
Немој молим те.....не го спомнувај само него. Човекот не знае да воспостави ред во својата екипа.
Исто така мразам форсирани тренери.....сакам докажан во кој што може да му се верува, кој што може да ја дигне самодовербата на играчите а секако и Навивачите.
Кени е човекот кој мислам дека го има баш тоа потребното за такво нешто но како шо кажав премногу долго е надвор од тренерските води а од тогаш се сменија многу работи во Фудбалот!

Според мене и според моите желби човекот кој може да не крене на нозе е :

Marcello Lippi
Italy

Key Achievements: The Italian national coach has an illustrious track record, having won 14 trophies, including five Italian league titles, and the 2006 World Cup with Italy.

Според мене само тој ке може да се носи со сите притисоци кои ги носи Англиската лига.

Но сепак можноста да Италијански тренер дојде во Ливерпул е рамно на НУЛА!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Па една од варијантите која најмногу а сакав.Му се заблогадуравем за се што стори за Ливерпул но очигледно неговата работа тука мораше да заврши.Гледам на Розенберг сум му недостигал па да не ја полнам темава со оффтопици ќе му пишам ПП...

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Club ambassador Dalglish, who guided Liverpool to three titles when manager, has ruled out taking over in the interim.
:( Ништо од најдобрата идеа, сеа остана по се изгледа или Хоџсон, или О'Нил.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Немој молим те.....не го спомнувај само него. Човекот не знае да воспостави ред во својата екипа.
Исто така мразам форсирани тренери.....сакам докажан во кој што може да му се верува, кој што може да ја дигне самодовербата на играчите а секако и Навивачите.
Кени е човекот кој мислам дека го има баш тоа потребното за такво нешто но како шо кажав премногу долго е надвор од тренерските води а од тогаш се сменија многу работи во Фудбалот!
Според мене и според моите желби човекот кој може да не крене на нозе е :

Marcello Lippi
Italy

Key Achievements: The Italian national coach has an illustrious track record, having won 14 trophies, including five Italian league titles, and the 2006 World Cup with Italy.

Според мене само тој ке може да се носи со сите притисоци кои ги носи Англиската лига.

Но сепак можноста да Италијански тренер дојде во Ливерпул е рамно на НУЛА!
Мали дај не зафркавај....Липи.....може е добар ама мислам дека ќе се игра катанаџо со него...а за Рајкарт...па тој ја направи оваа Барселона каква што е......

--- надополнето ---

Па една од варијантите која најмногу а сакав.Му се заблогадуравем за се што стори за Ливерпул но очигледно неговата работа тука мораше да заврши.Гледам на Розенберг сум му недостигал па да не ја полнам темава со оффтопици ќе му пишам ПП...
Па ти треба да ни дадеш пример овде..... :D:D:D

--- надополнето ---

Абе овој Бенитез ме збеснува со самото тоа што ги читам шпекулациите.....не можам ни да замислам што ќе се случи ако нешто од ова се оствари......значи летово ако не умрам никогаш нема да умрам.....тоа чудо едно е колку го мразам Бенитез........ГО МРАЗАМ!!!!!!!!!
Јбг....го повлекувам ова.....едноставно се извинувам и го повлекувам напишаното...тоа беше во афект или како се вели....освен тоа дека ке умрам летово...со овие битанги амерички не знам кај ќе ни биде крајот

--- надополнето ---

Памти си го ова да не викаш наредната сезона дека го сакаш најмногу :smir:
Е нема да има наредна сезона друже....за жал....ама еве сега го сакам....а не наредна сезона...

--- надополнето ---

Нема шанса!!!!!!!!! Напишав еден пост во кој изјавив дека ако по некое чудо овој труп трупосан освој ПЛ ќе носам негов аватар една недела во потпис ќе напишам дека сум идиот ...и да не заборавам....ако по некое чудо освоиме ПЛ наредната сезона(без разлика кој е менаџер) ќе си поднесам оставка од функцијата главен на фан клубов!!!!!И понатаму ќе го мразам Бенитез!!!!! Титулата не менува ништо...едноставно кретенов ни ја должи....
Уште еднаш длабоко се извинувам.....бесен бев тогаш...и сакам да бидам начисто со ова...значи сам си се цитирав да не испадне после дека еднаш велам вака после така.....Со напомена дека тоа со оставката важи....и еве сепак носам аватар од Бенитез.....

--- надополнето ---

П.С знам дека претерав со постов ама каде по ѓаволите е havocreaver????

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Абе јас сум го мразел Бенитез и уште го мразам бидејќи: 1 Секогаш шпанските играчи имаа предност пред другите кај него и само такви трансфери правеше 2.Имаше доста промашени инвестиции 3.Немаше стартни 11 кај него секогаш по некој мењаше и за крај најмногу ме изнервира што му даваше шанса на Лукас одколку на Аквилани :nerv:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Абе јас сум го мразел Бенитез и уште го мразам бидејќи: 1 Секогаш шпанските играчи имаа предност пред другите кај него и само такви трансфери правеше 2.Имаше доста промашени инвестиции 3.Немаше стартни 11 кај него секогаш по некој мењаше и за крај најмногу ме изнервира што му даваше шанса на Лукас одколку на Аквилани :nerv:
Е тоа е единствената работа што можам да му ја забележам на Бенитез........Лукас пред Аквилани

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Да надокнадам!

-Форсирањето на Н’гог како играч што всушност не е!
-Форсирањето на Ел жар
-Форсирањето на Лукас
-Уништувањето на еден скапоцен талент во тоа време... Бабел
-Тактиката која никогаш не ја смени...... 4-2-3-1
-Промашувањето на неколку трансфери
- Продавањето на многу битни играчи до кои последниот беше Алонсо

И ред други работи кои ме вадеа од такт во текот на овие 6 сезони!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не знам што сакаше да постигне драгиот ни Бенитез со Нгог, Роби Кин, Лукас ама знам дека беше најблиску во последниве 2 декади до триумф во премиер лигата, освои Лига на шампиони со далеку понеквалитетен тим на Ливерпул во 2005...
Не знам што да мислам за човекот. Но во секој случај сум презадоволен што си отиде. Дури и да не беа пеховите што сите ги повторуваме цела сезона, време беше да си смени и тој сам за себе средина, а и време беше за Ливерпул да си ја проба среќата со друг тренер.

Џабе само шпекулации за кој ќе дојде нареден, само ќе чекам да видам што и како па отом потом ќе го критикуваме новиот тренер. :)

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Чекајте малку.Сите што го колневме Бенитез и се молевме да замине сега испаѓа дека истите плачат понего.Бенитез направи многу грешки.Газдите беа виновни што си мислеа за сопствениот џеб.Газдите не се виновни што Бенитез го продаде Алонсо и тоа на недела пред стартот на сезоната.Не викајте дека сум грешка пошто Алонсо јавно призна дека Бенитез го направи фудбалер но и Бенитез е главниот виновник за неговото заминување.Бенитез купи повреден играч (Аквилани).Според него требаше да се опорави до 5 коло помина 20 то кога прв пат влезе а и не добиваше шанса.Кога Торес беше повреден шанса му даваше на Нгог а подоцна кога овој се опорави го закова Нгог почна со Бабел.Никој не знае зошто не му даде шанса на Кајт во нападот.Место каде во Феенорд постигна повеќе гола од колку што настапи забележа.Не му даде шанса на Роби Кин кој сеуште мислам дека е создаден за во Ливерпул.Ќе го памтам по тврдоглавоста.Кога ќе науми со неговата идеја тоа е и тоа.И да не оди го форсира тоа за да докаже дека не згрешил, место тоа заглавуваше се повеќе и повеќе...Нека оди во Италија и нека му е со среќа.Тамошниот фудбал е создаден за него.Сигурен сум дека ќе успее во Италија и во ЛШ.Пошто тимот на Интер веќе има основа од Мурињо.Основа која е перфектна за Бенитез.Тој беше залутан во Англија.Буквално тој не е тренер за во Англија.Никаков резулатат не покажа.Останува сега да видиме кој ќе ни биде тренер.Најдобро е тоа да се случи што е можно побргу со цел да тренерот совреме го направи костурот на тимот и да има време да се подготви за новата сезона.Се надевам далеку поуспешна

На крај...Ни требе потврден тренер.Само со потврден тренер ќе ги задржиме Торо и Стиви.Онил одлично но да бидеш тренер на Вила и на Ливерпул не исто.Поголем притисок,справување со поголеми ѕвезди се на се поголеми очекувања.Јол,Онил,Меклиш незнам колку би се снашле.Од слободните тренери за мене најдобри решенија се : Хидинг,Липи,Сколари или Хуанде Рамос... Липи не верувам дека би работел во Англија сите останати се со реални шанси

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Не знам што сакаше да постигне драгиот ни Бенитез со Нгог, Роби Кин, Лукас ама знам дека беше најблиску во последниве 2 декади до триумф во премиер лигата, освои Лига на шампиони со далеку понеквалитетен тим на Ливерпул во 2005...
Не знам што да мислам за човекот. Но во секој случај сум презадоволен што си отиде. Дури и да не беа пеховите што сите ги повторуваме цела сезона, време беше да си смени и тој сам за себе средина, а и време беше за Ливерпул да си ја проба среќата со друг тренер.

Џабе само шпекулации за кој ќе дојде нареден, само ќе чекам да видам што и како па отом потом ќе го критикуваме новиот тренер. :)
Прво време беше да се појавиш....
Второ новиот тренер е веќе искритикуван...од мене...мамичето мамино кој и да биде(освен Хидинк)

--- надополнето ---

Чекајте малку.Сите што го колневме Бенитез и се молевме да замине сега испаѓа дека истите плачат понего.Бенитез направи многу грешки.Газдите беа виновни што си мислеа за сопствениот џеб.Газдите не се виновни што Бенитез го продаде Алонсо и тоа на недела пред стартот на сезоната.Не викајте дека сум грешка пошто Алонсо јавно призна дека Бенитез го направи фудбалер но и Бенитез е главниот виновник за неговото заминување.Бенитез купи повреден играч (Аквилани).Според него требаше да се опорави до 5 коло помина 20 то кога прв пат влезе а и не добиваше шанса.Кога Торес беше повреден шанса му даваше на Нгог а подоцна кога овој се опорави го закова Нгог почна со Бабел.Никој не знае зошто не му даде шанса на Кајт во нападот.Место каде во Феенорд постигна повеќе гола од колку што настапи забележа.Не му даде шанса на Роби Кин кој сеуште мислам дека е создаден за во Ливерпул.Ќе го памтам по тврдоглавоста.Кога ќе науми со неговата идеја тоа е и тоа.И да не оди го форсира тоа за да докаже дека не згрешил, место тоа заглавуваше се повеќе и повеќе...Нека оди во Италија и нека му е со среќа.Тамошниот фудбал е создаден за него.Сигурен сум дека ќе успее во Италија и во ЛШ.Пошто тимот на Интер веќе има основа од Мурињо.Основа која е перфектна за Бенитез.Тој беше залутан во Англија.Буквално тој не е тренер за во Англија.Никаков резулатат не покажа.Останува сега да видиме кој ќе ни биде тренер.Најдобро е тоа да се случи што е можно побргу со цел да тренерот совреме го направи костурот на тимот и да има време да се подготви за новата сезона.Се надевам далеку поуспешна

На крај...Ни требе потврден тренер.Само со потврден тренер ќе ги задржиме Торо и Стиви.Онил одлично но да бидеш тренер на Вила и на Ливерпул не исто.Поголем притисок,справување со поголеми ѕвезди се на се поголеми очекувања.Јол,Онил,Меклиш незнам колку би се снашле.Од слободните тренери за мене најдобри решенија се : Хидинг,Липи,Сколари или Хуанде Рамос... Липи не верувам дека би работел во Англија сите останати се со реални шанси
Може и ти во право...но во главно Бенитез имаше и лоши и добри денови....тоа е тоа...тешко беше со него но потешко ќе биде без него
А за нов тренер.....мислиш дека Хидинк би можел да дојде????И јас го посакувам но се некој песимизам има во мене...
и уште нешто...знам дека станав предосаден но знае ли некој дали има шанси Арда да дојде сега кога си замина Бенитез????

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Прво време беше да се појавиш....
Второ новиот тренер е веќе искритикуван...од мене...мамичето мамино кој и да биде(освен Хидинк)

--- надополнето ---

Може и ти во право...но во главно Бенитез имаше и лоши и добри денови....тоа е тоа...тешко беше со него но потешко ќе биде без него
А за нов тренер.....мислиш дека Хидинк би можел да дојде????И јас го посакувам но се некој песимизам има во мене...
и уште нешто...знам дека станав предосаден но знае ли некој дали има шанси Арда да дојде сега кога си замина Бенитез????
А чекај малку од каде знаеш дека ке биде потешко без него ?!

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
А ти па од каде толку сигурен дека Ливерпул го чека блескава иднина?
Јас гарантирам дека наредната сезона ке бидеме само тим за ремет.

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Хехе јас не викам дека го чека блескава иднина но тој вика нема да биде подобро без бенитез Нострадамус ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom