- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 318
- Поени од реакции
- 8
Prethodno procitav....nekoj rece mali.....epa Golem jas sum 81 godiste a neznam ti.... ))) drug pak napisa za poziciite na gerrard i cara sto gi stavi.....i ako tolku go prati liverpool neka si proveri dali nekogas....Cara ne igral na poziicija lev bek....za negova infomracija....Cara e DF(rcl) ako ne znae sto znaci ova da mu prevedam....odbramben....a igra na site pozicii...levo desno...i sredina t.e stoper....neka si proveri kolku pati go ima toa kara praveno vo liverpool....Cara ti e igrac koj e kako o.shi vo junajted so toa sto cara e mnogu po kvaliteten....moze da igra na site pozicii vo odbranata ako ne veruva neka gleda postari mecevi od liverpool.....ke se uveri....Za gerrard i toa neka se uveri dobro.....Vprocem ne taka damensno minato....pred da gerrard zaigra polu spic.....vo liverpool istiot ovoj Gerrard igrase desno vo sredina.....i toa vo erata na benitez....a da ne te potsekam deka koga Gerrard pocna da igra vo liverrpol 97 godina pocna kako desen sreden igrac!!!!! proveri si dobro ke se uveris Gerrard e igrac za sekoja pozicija vo sreden red....zatoa i tolku vredi!!!
i za onoj koj napisa nesto za parite....deka nemame pari........epa ako nema pari za kvalitetni igraci togas da ne se nadevame na titula.....voopsto!!!! sakate primer......Celsea? Inter? ke kaze nekoj real nisto ne napravi a ima pari....pa zar ja izgubi real titulata od nekoj tim so ima byuget 30 milioni.....ili ja izgubi titulata od barca....koja za Ibra dade samo 40mili + Eto....znaci i barca trosi pari!!! sakate primer kaj sto ne se trosat pari?????? Milan....Juve....Liverpool....
i za onoj koj napisa nesto za parite....deka nemame pari........epa ako nema pari za kvalitetni igraci togas da ne se nadevame na titula.....voopsto!!!! sakate primer......Celsea? Inter? ke kaze nekoj real nisto ne napravi a ima pari....pa zar ja izgubi real titulata od nekoj tim so ima byuget 30 milioni.....ili ja izgubi titulata od barca....koja za Ibra dade samo 40mili + Eto....znaci i barca trosi pari!!! sakate primer kaj sto ne se trosat pari?????? Milan....Juve....Liverpool....