Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Fuck сега нема да рекламира фармерки во Армани
И Пацини беше ѕверка, а и решаваше утакмици во Сампа пред да го земеме... just sayin'Нели надежта последна умира па се надевам дека за нијанса ќе биде подобар од Пацини ...
Според мене во Сампа решаваше утакмици само поради Касано, многу добар тандем беа, а и цела игра се базираше на „Find Pazzo"...И Пацини беше ѕверка, а и решаваше утакмици во Сампа пред да го земеме... just sayin'
Пацини е играч кој се храни од кросеви, кој знае да загради, да привлече неколку фудбалери а тоа остатокот од тимот да го искористи, ја стојам на тоа дека е одличен фудбалер кој пример во Англија би се снашол феноменално, поготово во Јунајтед со такви крила ко Јанг, Нани, Валенсија па и универзалата Руни кој многу полесно би играл покрај него. 20 гола минимум во сезона ќе даде таму, ама најверојатно ќе остане во Италија што сметам дека ќе е грешка за него бидејќи заслужува да заигра за голем клуб, но не во таа земја. Исто и италијанската репрезентација нема игра за ваков профил на фудбалери, подобро стојат од Интер на тој план ама не се баш убер идеални за него.Според мене во Сампа решаваше утакмици само поради Касано, многу добар тандем беа, а и цела игра се базираше на „Find Pazzo"...
Како што се снајде Бербатов Сигурен сум дека Манчестер нема пак да ја направат таа грешка, иако ќе бидам пресреќен ако ни дадат 20мил за Пацо.Пацини е играч кој се храни од кросеви, кој знае да загради, да привлече неколку фудбалери а тоа остатокот од тимот да го искористи, ја стојам на тоа дека е одличен фудбалер кој пример во Англија би се снашол феноменално, поготово во Јунајтед со такви крила ко Јанг, Нани, Валенсија па и универзалата Руни кој многу полесно би играл покрај него. 20 гола минимум во сезона ќе даде таму, ама најверојатно ќе остане во Италија што сметам дека ќе е грешка за него бидејќи заслужува да заигра за голем клуб, но не во таа земја. Исто и италијанската репрезентација нема игра за ваков профил на фудбалери, подобро стојат од Интер на тој план ама не се баш убер идеални за него.
Не заслужува да се пцуе или незнам што, лош е ради добра причина за која и Панчев има говорено, едноставно ваков профил на фудбалери никад не биле за Интер.
Бербатов баш не е ист профил на играч ко него, ама Руд Ван Нистерлој на пример беше, а он знаеме како се снајде, во Јунајтед без сомневање би успеал, и Бербатов не беше воопшто лош, да кажеш дека потфрлил, стигна до финале со нив во ЛШ, бајаги има асистирано ( играше на моменти и ко плејмејкер ), имаше и една сезона со 20 голови ако не се лажам само премногу дадоа за него, односно го преценија, а и се е до карактерот, тоа што Берба наводно не успеал не значи дека ваков профил на фудбалер таму не може да се снајдe, зашто пример Ван Нистерлој и те како се снајде.Како што се снајде Бербатов Сигурен сум дека Манчестер нема пак да ја направат таа грешка, иако ќе бидам пресреќен ако ни дадат 20мил за Пацо.
Фудбалот во времето на Нистерлој, Инзаги, Бориело помина, нема смисла да се споредуваат.Бербатов баш не е ист профил на играч ко него, ама Руд Ван Нистерлој на пример беше, а он знаеме како се снајде, во Јунајтед без сомневање би успеал, и Бербатов не беше воопшто лош, да кажеш дека потфрлил, стигна до финале со нив во ЛШ, бајаги има асистирано ( играше на моменти и ко плејмејкер ), имаше и една сезона со 20 голови ако не се лажам само премногу дадоа за него, односно го преценија, а и се е до карактерот, тоа што Берба наводно не успеал не значи дека ваков профил на фудбалер таму не може да се снајдe, зашто пример Ван Нистерлој и те како се снајде.
Ако е памeтен ќе отиде надвор од Италија каде ќе може да се потура од голови давање, а не да остане во Италија каде сигурно нема да го земе некој друг голем тим и пак ќе прави чекори назад во кариерата.
ova ke vi bide dosta dobar sostav..edino silvestre bode oci...mozete vie i bolje od nego da zemete....
Па да, проблемот е во целиот пакет, со се плата и цена и години и фактот што до 26-7 години играл во Бока, а и кога дојде во Џенова, не беше баш човек што растури во Италија. Ризик е како Суазо што беше ризик на пример и затоа не ми е јасно од кај таков оптимизам и сигурност ( по медимумите што читам и кај некои фанови). Може стварно Интер ќе му биде пресвртница во кариера и се, ама па многу поверојатно е да се врати на нивото кое го играл цела кариера. Ја го памтам дека беше само талент од Бока, што како многу други му поминаа 5-те минути.За Паласио сум да потпише под итно, ако наместо 30ка, имаше 27 или еве, 28 години, не 30 и не да кошта толку, ако навистина се 10м евра. Но уз Лавеци ќе го сварам некако, факт е дека треба баш ваков профил на играч во тимот, но и факт е дека тоа и не треба да е баш Паласио, годините се најсјебаниот момент тука инаку далеку е од лош фудбалер за да кажеш не е за Интер дефинитивно ( хинт, Мота и неговиот тек на кариера до доаѓањето во Џенова а потоа Интер ) ама за тим што се подмладува и имал ваква сезона да му донесеш 30 годишен реп за такви пари јебига, кисело е чувството.
Абе не ни требаат играчи за ротација таму, тоа е проблемот.Паласио не е лош за ротација
Јас мислам дека само Милито треба да остане во нападот. Уште тројца фалат.Абе не ни требаат играчи за ротација таму, тоа е проблемот.