Фан Клуб: Интер

Palasio ne mozhe da bide polosh od mene i bene.

Ajde da ja igrame igrava, "Palasio ne e polosh od [vmetni ime na nekoj chovek koj nema 2 vrski od fudbal, i po mozhnost da bide hendikepiran]"

Ne e rabotava da bide podobar od nekoj, tuku dosta shto ne e polosh od X igrachi.

Palasio ne mozhe da bide polosh od mene i bene.

Ajde da ja igrame igrava, "Palasio ne e polosh od [vmetni ime na nekoj chovek koj nema 2 vrski od fudbal, i po mozhnost da bide hendikepiran]"

Ne e rabotava da bide podobar od nekoj, tuku dosta shto ne e polosh od X igrachi.
Јас прв

Palasio ne e polosh od Kharja

Интервју со Станковиќ :)
Станковиќ: „Останувам во Интер, уште 2години сигурно..“​
Ќе дошле 2-3 добри играчи, тоа го знаел.​

deki2.jpg

Интервју со Станковиќ :)
Станковиќ: „Останувам во Интер, уште 2години сигурно..“​
Ќе дошле 2-3 добри играчи, тоа го знаел.​
А знае и дека ќе игра во прв тим. Па сеа ти види колку добри играчи ќе дојдат во Интер.

А знае и дека ќе игра во прв тим. Па сеа ти види колку добри играчи ќе дојдат во Интер.
За тој дел е во право. Ќе дојдат подобри играчи од него, нема веќе слободни полоши...

Незнам што е крив Дејо, го држат, кој играч сам си иде од екипа каде добива плата 30 пати поголема од онаа која ќе ја добива во неговата следна дестинација. Дејо не треба да се пцуе, договорот му е потпишан одамна и тоа е тоа, они од тие од кои можат да се ослободат ќе се ослободат и ќе заштедат над 20 м евра само од нивните плати и плус за некои од нив ќе им платат над 10м сигурно ( Пацини, освен ако не биде вклучен во трампа за Лавеци зашто и тоа е една од опциите ).

Сите што ќе дојдат ќе имаат помали плати, освен Лавеци ( ако се донесе ).

По мечот со Новара имавме средба со Паласио, на која што тој соопшти дека сака да си замине. Излеговме во пресрет на тоа негово барање и уште сега можам да ги потврдам информациите дека Аргентинецот својата кариера ќе ја продолжи во Интер. Станува збор за позајмица на две години за која што ние ќе добиеме извесна сума пари, додека Паласио ќе добие двојно зголемување на платата. Сметаме дека сите се задоволни од ваквиот договор“ - изјави Пречиози.

По мечот со Новара имавме средба со Паласио, на која што тој соопшти дека сака да си замине. Излеговме во пресрет на тоа негово барање и уште сега можам да ги потврдам информациите дека Аргентинецот својата кариера ќе ја продолжи во Интер. Станува збор за позајмица на две години за која што ние ќе добиеме извесна сума пари, додека Паласио ќе добие двојно зголемување на платата. Сметаме дека сите се задоволни од ваквиот договор“ - изјави Пречиози.

Ова објаснува многу работи, ако е вистина на крајот сите ќе бидат задоволни !

Source_2_700.jpg

?

Спасов, од кај ти е преводов жифти се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom