Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka ,,Konami'' se vika firmata i Karito e vo staklen solarnik i ima zeleno plasticno kapace.....taa e najstabilna firma i gi ima vo Vero!
Kotanyi се вика фирмата, konami прави видео игри.

Инаку кари како кари зачин (растение) не постои, тоа мешавина од повеќе зачини, од индиско потекло и нема единствен рецепт. Затоа и секое кари од различен производител е различно. Треба малку да истражуваш, па да го најдеш оној кој најмногу ти се допаѓа. Иако и кај нас нема некој избор.

Знае ли некој каде се изработува сребро, облик по моја желба (не какви калапи имаат) и од прилика колку би коштало?

Некој да ми кажи во Скопје освен Graffiti Shop Hrom, Drop In, Impact Shop.. некои други објекти кои продаваат слична облека и опрема ??

Кај можам да залепам внатрешна гума од точак, ама да го однесам цел точак, бидејќи е задната гума, а моментално немам алат да го извадам тркалото? (по можност негде од Центар до Карпош4)

Не знам колку е за тука прашањево...
Како најбрзо да префрлам имот, којшто е на мое име, да гласи на друго лице...?
Фала

Не знам колку е за тука прашањево...
Како најбрзо да префрлам имот, којшто е на мое име, да гласи на друго лице...?
Фала
Купопродажен договор на нотар, но доколку имаш судски спор тој не важи доколку не поминат 9 месеци од стапувањето на сила на договорот.

546099_3681909240849_1068621214_3332207_1998346112_n.jpg

Каде можам да најдам вакви бакљи/прскалки кај нас?Итно е.
„Мирновец пиротехника“ кај Три Бисери би требало да продаваат, ако уште ти требаат.

Ми треба машина/алатка/решение за сечење на хартија по одреден калап. Пример сакам да направам 100 исти форми, срциња (лажам!) и да не ги сечам рачно сите туку да си купам “сечач“ каде што ќе ја внесам формата што ми треба и да си брка работа местомене тоа :)

Мислам ме сфативте...

Значи не ми треба да ме пратите кај некој што праи флаери да ги исече формите за мене, туку ми треба решение/машина.

Каде во Скопје може да се најде офсетна хартија, 60 грамска, за обрасци?

Каде да барам бланко маици (целосно без апликации), еднобојни?

Кај можам да залепам внатрешна гума од точак, ама да го однесам цел точак, бидејќи е задната гума, а моментално немам алат да го извадам тркалото? (по можност негде од Центар до Карпош4)

Можеш во Цикло Ас. Тоа е во зградата каде што е Вучко, позади Универзална сала, ама од задната страна каде што е Вучко продавницата за точаци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom