- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 565
- Поени од реакции
- 256
Вардар нема лиценца за да игра во Европа. Чисто информативно ако не си знаел.Шо ви е бе Вардар влага у ЛШ и се пага со Јуве каков реал меал![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вардар нема лиценца за да игра во Европа. Чисто информативно ако не си знаел.Шо ви е бе Вардар влага у ЛШ и се пага со Јуве каков реал меал![]()
Вардар нема лиценца за да игра во Европа. Чисто информативно ако не си знаел.![]()
![]()
5 campioni 5 stars MAURO GERMAN CAMORANESI PAVEL NEDVED ALESSANDRO DEL PIERO DAVID TREZEGE I GIGI BUFON 4 campioni is gone only one stay but this 5 always will be in my heart што после вас дали некогаш јувентус ке биди исти .... со вас пораснав сеа неможам да го замислам Јуве без вас((
ќе добие...Вардар нема лиценца за да игра во Европа. Чисто информативно ако не си знаел.![]()
ќе добие...Вардар нема лиценца за да игра во Европа. Чисто информативно ако не си знаел.![]()
heheh друг ми беше маубетотБириндели го заборавивме![]()
Чекај, се чека до крај да се дознае дали ќе ја добие или не... не е финално ништо.Вардар нема лиценца за да игра во Европа. Чисто информативно ако не си знаел.![]()
Каков минус какви црни камења. Секоја чест на ДелПјеро за се шо напрај за Јуве, можеби можеше можеби неможеше да му се дава по уште некоја година договор на ДелПјеро.Андреа да ти зборува перфектен Англиски, респект. А и тоа што го зборува во интервјуто ми дава една голема сигурност за иднината на Јуве. Таа е во вистински раце. Иако има еден минус за односот према нашиот капитен. Тоа му е единствен минус до сега.
Како тоа можеби можеше можеби неможеше? Капитенот покажа дека може, и напиша книга во која вели дека сака да продолжи, и дека сеуште има што да даде. Ако не заслужил Алекс да се пензионира во Јуве незнам кој заслужил. Така да кај мене стои голем минус за Андреа. Мораше да му понуди уште 1 година . Алекс би играл и без пари, ако веќе парите му се проблем на Андреа...а не се. Незнам како останување на Алекс уште 1 година во Јуве би било на штета на клубот....не ми е јасно стварно која е логиката...Пред некој ден имаше насобрано навивачи пред просториите на клубот, барајки одговор од Ањели , зошто не му се понуди продолжување на Алекс, овој дрско одговорил дека ако организираат некаков настан , за опростување тој ќе бил во првите редови, демек навивачите да организирале....глупости. Цела година ги избегнува прашањата за Алекс.. може сега одкако заврши сезоната, да обелодени која е политиката зад ова....Каков минус какви црни камења. Секоја чест на ДелПјеро за се шо напрај за Јуве, можеби можеше можеби неможеше да му се дава по уште некоја година договор на ДелПјеро.
Ама потребен беше маж кој ќе гледа во иднината и ќе го повлечи овај неубав потег.
Како тоа можеби можеше можеби неможеше? Капитенот покажа дека може, и напиша книга во која вели дека сака да продолжи, и дека сеуште има што да даде. Ако не заслужил Алекс да се пензионира во Јуве незнам кој заслужил. Така да кај мене стои голем минус за Андреа. Мораше да му понуди уште 1 година . Алекс би играл и без пари, ако веќе парите му се проблем на Андреа...а не се. Незнам како останување на Алекс уште 1 година во Јуве би било на штета на клубот....не ми е јасно стварно која е логиката...Пред некој ден имаше насобрано навивачи пред просториите на клубот, барајки одговор од Ањели , зошто не му се понуди продолжување на Алекс, овој дрско одговорил дека ако организираат некаков настан , за опростување тој ќе бил во првите редови, демек навивачите да организирале....глупости. Цела година ги избегнува прашањата за Алекс.. може сега одкако заврши сезоната, да обелодени која е политиката зад ова....
Да, имаше добри потези ама ајде да гледаме вака. Одигра околу 10 меча? Даде некој гол? даде (критични и то). Напрај неколку асистенции? неколку. Кажи ми ако не се викаше ДелПјеро дали друг играч со ваква статистика би чувал во тимот? редовно беше вклучуван или на клупа или во игра генерално поради името.Како тоа можеби можеше можеби неможеше? Капитенот покажа дека може, и напиша книга во која вели дека сака да продолжи, и дека сеуште има што да даде. Ако не заслужил Алекс да се пензионира во Јуве незнам кој заслужил. Така да кај мене стои голем минус за Андреа. Мораше да му понуди уште 1 година . Алекс би играл и без пари, ако веќе парите му се проблем на Андреа...а не се. Незнам како останување на Алекс уште 1 година во Јуве би било на штета на клубот....не ми е јасно стварно која е логиката...Пред некој ден имаше насобрано навивачи пред просториите на клубот, барајки одговор од Ањели , зошто не му се понуди продолжување на Алекс, овој дрско одговорил дека ако организираат некаков настан , за опростување тој ќе бил во првите редови, демек навивачите да организирале....глупости. Цела година ги избегнува прашањата за Алекс.. може сега одкако заврши сезоната, да обелодени која е политиката зад ова....
Дури и ова држи вода до негде. Потребен е еден голем афторитет во соблекувална. И на Конте му е потребна малку слобода за да работи. Присуството на Алекс и одлуките да клава некој друг во игра место него само му додаваат непотребна тежина.Мислам дека е до Конте .. Дека не му е во плановите за следната сезона ..