Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Несакам да сум пеачка. Сакам мене убаво да ми е ко си пеам и на другите кои ме сфаќат. А каков израз ќе праам мое си е.
Не прифаќам совети од непознати.
Сама со своја глава се успеав во животот

Не примам совети
До сега никој од форумов не те сфати. Те сожалуваат и те зафркаваат. И да си имала воопшто некаков успех во животот, со овие видеа се упропасти. Но како што кажа.. прави како што сакаш, твој си е животот.

M

Macedonian-Sun

Гостин
До сега никој од форумов не те сфати. Те сожалуваат и те зафркаваат. И да си имала воопшто некаков успех во животот, со овие видеа се упропасти. Но како што кажа.. прави како што сакаш, твој си е животот.
Па реков ја болни сте сите тука. За кај дедо поп сте да ве прочисти

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Па реков ја болни сте сите тука. За кај дедо поп сте да ве прочисти
Сега сфати дека ништо добро не постигнуваш со твоите видеа освен што правиш да те сожалуваат и зафркаваат, па нас не наоѓаш за болни. Ок е, ако ти олеснува тоа, мисли си така.. Но, те молам избриши ги сите твои видеа, најдобронамерно ти кажувам.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Bas si top, ostaj gi ovie, ljubomorat samo!
Super, samo napred, prodolzi taka!
Samo, edna sugestija, nareden pat od malku podaleku snimaj se, da te vidime ubavo <33

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
А таман викам ееееееј камион сеа ќе ја подбере сеа......ништо....после глеам река....ееееејј викам ќе се фрла оваа ќе се дави...ц... јок бе брат!
Више срече идучи пут
Јеби га!

В

влијателен

Гостин
Да се погоди некој мајчин на секој видео сервис што постои да ги става твоите видеа со твоето име и презиме, и кога некој твој надреден или работодавец или некој на кој ти треба да му си надредена, кога ќе те побара на интернет да се соочи со твоите најголеми срамови во животот.
Се разбира, ова се твоите 5 минути, убаво искористи ги.

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Еј и јас сум во странство! Можи нешо босанско да испејам?:pos:.....

ZigZag

Заменик министер
Член од
19 јули 2006
Мислења
347
Поени од реакции
248
„This video has been removed by the user.“
y u do dis

Член од
11 јануари 2010
Мислења
28
Поени од реакции
37
А зошто видеава се тргнати јас на пример ништо не видов и не слушнав ??? да си искажам мислење :)

Kajgana Shop

На врв Bottom