- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.656
- Поени од реакции
- 3.570
ухаухаухауахаухауаахеухеуахеуахеаеАјде Дарди остави телефонот заврши гласањето
ухаухаухауахаухауаахеухеуахеуахеаеАјде Дарди остави телефонот заврши гласањето
Според ова и според потписот сфаќам зошто не ти се свиѓа Албанија.Настапот на Исланд од 2006 никоја држава не може да го надмине.
All hail Silvia Night!
азербеџан е меѓу 10 - те најразвиени земји во светот.Колку бев тролачки настроен кога лани победи Азербеjџан, си викав леле овие ќе праат евровизиjа у шатор или на игралиште. Изгледа не треба да ги потценувам непознатите земjи
Потписот не го гледај. Ни Н од Ники не слушам. Така ми е без врска ставено, оти песната и е „најубава на свет“. А Исланд 2006 актерката баш убаво ги „истрола“ тупите поп лигавешки кои почнаа да се шират низ Евровизијата како епидемија.Според ова и според потписот сфаќам зошто не ти се свиѓа Албанија.
А богами и според никот, ако е тоа што мислам!
Нели не можеше од Македонија да се гласа?Ајде Дарди остави телефонот заврши гласањето
Да видиме Мадончето дали ќе извади такво глашче, Дардииии Војс фор Албејниа плис.Според ова и според потписот сфаќам зошто не ти се свиѓа Албанија.
А богами и според никот, ако е тоа што мислам!
Упс, некој слуша Слаткар.Нели не можеше од Македонија да се гласа?
Не го следив вечерашното полуфинале , не ми се дига веќе на евросонг , можеби ќе следам финале.
Најинтересно ми е кога се гласа, и кога знам кој на кого ќе им ги даде 12те поени.
Ако ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа е пеење тогаш да. Среќа што не еЈадам што?? Боже сачувај,најдобра била!Бедна беше...одвратно...
Се прашувам какви ќе бидат лицата на жирито кога ќе го писне оној дел каде никој неможе да ја емитира па веднаш пак почнува да пее....Се надевам дека ако не заљубоморат како што направија на Малена Ернман заради гласот,да ни дадат предност!Go vidovte li Gejskiot KIC?
Neznam kako ke bide vo cetvrtok ama denes nemase ni eden kandidat koj i e do kolena na Kaliopi.
Најголемите усти.Албанија и Македонија со најдобрите вокали на целовкупнава евровизија .
Нисам јас тај.Упс, некој слуша Слаткар.
хухуеухуехуахухауе
Хахахахххх ако имаат големи усти незнам како они го замислуваат микрофонот,Најголемите усти.
Дарди замисли девојкава од Албанија да има настап со силно озвучење во Боговиње, колку шамии ќе летнат во вис.Нели не можеше од Македонија да се гласа?
Не го следив вечерашното полуфинале , не ми се дига веќе на евросонг , можеби ќе следам финале.
Најинтересно ми е кога се гласа, и кога знам кој на кого ќе им ги даде 12те поени.