Johnny Tran
You OK, Freckles?
- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 1.943
- Поени од реакции
- 1.363
Има разлика меѓу плукање и критика.Не се сите како тебе, глорихантери и плукачи по свои играчи ( освен Коби нормално )
ВАКА ВИКА : СЕ МОЛАТ РОМИТЕ ДА НЕ ПРАВАТ ЦИГАНСКИ ФИНТИ
Браво за тебе!(Лакерс и оваа и минатата сезона ги следев со преку 40 утакмици по сезона, иако не ги сакам )
Горан Милковски, ти ли си бе?дали предност во прва четвртина или последна четвртина, скоро секоја 2 партија, 10-15 разлика брзо ги продаваа за 2-3 минути (ај во ред, НБА е, предноста ништо не значи), ама кај ЛА тоа им стана заштитен знак, во негативна смисла (и ФИл Јексон минатата сезона кога беше, го имаше ова, да не се правиме улави, кој гледал знае, триаголници,квадрати, геометрија дрн дрн, тие финти не палат веке)
1. 2 утакмица Денвер, Лакерс од +19 разлика во последна четвртина одат на +4, спасија глава некако !
2. прва утакмица Далас минатата година, Ла +17 разлика, ја губат утакмицата !
3. 2 утакмица ОКЦ, Стив Блејк сам, чиста позиција, можеше да ги реши и да биде јунак како со Денвер, најзалужен за тоа што Лакерс добуткаа со 5/6 за 3 седма утакмица, ама промаши= и Мајк Браун треба место него да погоди за 3 !!!!
4. 7 утакмица, Денвер се врака од -18 поени !!!!! на +3 за помалку од 5-6 мин, алоооооооо 7 утакмица еј, спасувате глава едвај ОК !
5. 4 утакмица ОКЦ, Лакерс последна четвртина продавааат +13, ја губат утакмицата !
...и што треба повеќе да им црта и советува освен да ги удри 2 пати по ТИКВА (како што Фил ги маваше и Гасол и Бајнум) и да има каже =.....Другарчија, утакмицата се игра 48мин, немој да ја посерете !!!!! .............
Glory HunterИма разлика меѓу плукање и критика.
Критика секаде каде што треба, има и за Коби не се секирај.
Ако за тебе метла у 2ра рунда е животно достигнување, за мене пораз у 2ра рунда е тешко потфрлање. На крају краева ти си фан на Клиперс (?? ) а јас на шампионски клуб.
И што ти е тоа, глори... what?
3. foreign to the country and city of the club
6. will never go many games ever
7. will use the excuse of geography to not go to games
10. always in the armchair during matchdays
12. will not be effected by football tragedies as much as locals
17. at games (if attended) will be the quiet ones who never chant or make a noise
Се шо кажва чоекот е точно, е сеа тебе ако те боли газето то е твој проблемДајте му бе веќе доживотен бан на психопатов, аман ми е веќе од него. Нема ли некој бан на ип?
Што е точно?те молим кажи ми освен што се плука по лејкерс ја ништо паметно не видов.Се шо кажва чоекот е точно, е сеа тебе ако те боли газето то е твој проблем
како немат срам (како овој ванлок). омаловажува фан, главно оти неговиот тим не можел да се мери со лејкерс, или не бил шампионски тим (во овој случај "BlakeGriffin32")Се шо кажва чоекот е точно, е сеа тебе ако те боли газето то е твој проблем