Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
ај последно ливче за оваа сезона

Кордоба -1
Алкоркон -1
Селта-1
Ла Коруња -2
Ваљадолид -1
Копенхаген-1
Арау-1
Белинцона-1

cordoba - cartagena 2 (7.00)
mislam deka ova proagja denes
so sreka

Holandija U21- Makedonija U21 2+pp (2.55)
Holandija U21 - Makedonija U21 3+ (1.70)
Evrogol...dvete se singl
--- надополнето: 22 мај 2012 во 15:47 ---
Holandija U21- Makedonija U21 2+pp (2.55)
Holandija U21 - Makedonija U21 3+ (1.70)
Evrogol...dvete se singl
и јас ова го размислувам.... може да играм и тим12+ пол, 3+пп и 5+, само незнам колку се добри маливе!

Ве поздрави Бабунски Стариот :cool:

me interesira sto mislite za tomic-kukushkin, ke tepa li tomic ?

Nema potreba od zajadlivi komentari...Nekoj stava pari na tipovite,taka da mislam deka ova ti beshe nepotrebno!!
Немој само ти да ми велиш дека е непотребно! Си ставил аватар како да си некој голем патриот, а ги играш сите можни типови против државата за која изјавуваш лажен патриотизам, и потоа ти ги зема сите пари затоа што не си излегол патриот до крај, а да бидеше така можеби сега ке уживаше некаде ;)

Он топик- Вардар-Металург ГГ :cool:

Немој само ти да ми велиш дека е непотребно! Си ставил аватар како да си некој голем патриот, а ги играш сите можни типови против државата за која изјавуваш лажен патриотизам, и потоа ти ги зема сите пари затоа што не си излегол патриот до крај, а да бидеше така можеби сега ке уживаше некаде ;)

Он топик- Вардар-Металург ГГ :cool:
нема потреба од вакви коментари.
за доброто на нашиот фудбал, да се надеваме дека нашиве победиле чисто, без местенки и дека имаме добра фудбалска иднина!

нема потреба од вакви коментари.
за доброто на нашиот фудбал, да се надеваме дека нашиве победиле чисто, без местенки и дека имаме добра фудбалска иднина!
Незнам како си го разбрал мојот коментар, но јас баш тоа и го сакам. Но ме нервираат вакви лажни партиоти, кои играат против својата држава па после им криво кога нашите изненадат против великан како што е Холандија.

Гефле - Оребро 2 3.5
Сондерејске - Алборг 1 2.3

Незнам како си го разбрал мојот коментар, но јас баш тоа и го сакам. Но ме нервираат вакви лажни партиоти, кои играат против својата држава па после им криво кога нашите изненадат против великан како што е Холандија.

Бркај работа бе каков патриотизам има жити се во фудбалот!!!...едно е да си патриот а друго е, да играш на репрезентација или лига каде што 80% од натпреварите се наместени... иначе чиста штелка беше! исто како и останатите вчера, х-2 еуромилк за која и напишав, и за локомотива.

а сеа еве и за силекс 2јче се шушка!

Adanademispor - Balkesispor (Tur 2) GG 9/10
Gefle - Orbero (Swe) GG 7/10
Elche - Las Palmas GG 6/10

Ставив ги овие на 500че па ќе видеме шо ке се десе...
пс. пробав ја Велез Мостар - Габела 1-1/ х-1 гледам бајги е паднал коеф на резултати и пречкртана е... (на вакви утакмици имам бајги фанато....)
пс1. да не знае некој шо е финтата со Охрид - Ренова? ако знае некој нека кажува на време :D

Бркај работа бе каков патриотизам има жити се во фудбалот!!!...едно е да си патриот а друго е, да играш на репрезентација или лига каде што 80% од натпреварите се наместени... иначе чиста штелка беше! исто како и останатите вчера, х-2 еуромилк за која и напишав, и за локомотива.

а сеа еве и за силекс 2јче се шушка!

Можно е Тетекс да излезе со резервен состав.

Adanademispor - Balkesispor (Tur 2) GG 9/10
Gefle - Orbero (Swe) GG 7/10
Elche - Las Palmas GG 6/10

Ставив ги овие на 500че па ќе видеме шо ке се десе...
пс. пробав ја Велез Мостар - Габела 1-1/ х-1 гледам бајги е паднал коеф на резултати и пречкртана е... (на вакви утакмици имам бајги фанато....)
пс1. да не знае некој шо е финтата со Охрид - Ренова? ако знае некој нека кажува на време :D

каде ја уплати босанскава, на нет за 1 е 2.00 а беше 4, а уначе незнам дали баш паметно си изиграл пошто си го забораил нај местачкиот резултат 2у1 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom