Tип на денот (Читај правила во прв пост)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
ај последно ливче за оваа сезона

Кордоба -1
Алкоркон -1
Селта-1
Ла Коруња -2
Ваљадолид -1
Копенхаген-1
Арау-1
Белинцона-1

Член од
13 јануари 2012
Мислења
32
Поени од реакции
0
cordoba - cartagena 2 (7.00)
mislam deka ova proagja denes
so sreka

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Holandija U21- Makedonija U21 2+pp (2.55)
Holandija U21 - Makedonija U21 3+ (1.70)
Evrogol...dvete se singl
--- надополнето: 22 мај 2012 во 15:47 ---
Holandija U21- Makedonija U21 2+pp (2.55)
Holandija U21 - Makedonija U21 3+ (1.70)
Evrogol...dvete se singl
и јас ова го размислувам.... може да играм и тим12+ пол, 3+пп и 5+, само незнам колку се добри маливе!
Ве поздрави Бабунски Стариот :cool:

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
me interesira sto mislite za tomic-kukushkin, ke tepa li tomic ?

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Nema potreba od zajadlivi komentari...Nekoj stava pari na tipovite,taka da mislam deka ova ti beshe nepotrebno!!
Немој само ти да ми велиш дека е непотребно! Си ставил аватар како да си некој голем патриот, а ги играш сите можни типови против државата за која изјавуваш лажен патриотизам, и потоа ти ги зема сите пари затоа што не си излегол патриот до крај, а да бидеше така можеби сега ке уживаше некаде ;)

Он топик- Вардар-Металург ГГ :cool:

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Немој само ти да ми велиш дека е непотребно! Си ставил аватар како да си некој голем патриот, а ги играш сите можни типови против државата за која изјавуваш лажен патриотизам, и потоа ти ги зема сите пари затоа што не си излегол патриот до крај, а да бидеше така можеби сега ке уживаше некаде ;)

Он топик- Вардар-Металург ГГ :cool:
нема потреба од вакви коментари.
за доброто на нашиот фудбал, да се надеваме дека нашиве победиле чисто, без местенки и дека имаме добра фудбалска иднина!

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
нема потреба од вакви коментари.
за доброто на нашиот фудбал, да се надеваме дека нашиве победиле чисто, без местенки и дека имаме добра фудбалска иднина!
Незнам како си го разбрал мојот коментар, но јас баш тоа и го сакам. Но ме нервираат вакви лажни партиоти, кои играат против својата држава па после им криво кога нашите изненадат против великан како што е Холандија.

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Гефле - Оребро 2 3.5
Сондерејске - Алборг 1 2.3

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Незнам како си го разбрал мојот коментар, но јас баш тоа и го сакам. Но ме нервираат вакви лажни партиоти, кои играат против својата држава па после им криво кога нашите изненадат против великан како што е Холандија.
Бркај работа бе каков патриотизам има жити се во фудбалот!!!...едно е да си патриот а друго е, да играш на репрезентација или лига каде што 80% од натпреварите се наместени... иначе чиста штелка беше! исто како и останатите вчера, х-2 еуромилк за која и напишав, и за локомотива.

а сеа еве и за силекс 2јче се шушка!

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
Adanademispor - Balkesispor (Tur 2) GG 9/10
Gefle - Orbero (Swe) GG 7/10
Elche - Las Palmas GG 6/10

Ставив ги овие на 500че па ќе видеме шо ке се десе...
пс. пробав ја Велез Мостар - Габела 1-1/ х-1 гледам бајги е паднал коеф на резултати и пречкртана е... (на вакви утакмици имам бајги фанато....)
пс1. да не знае некој шо е финтата со Охрид - Ренова? ако знае некој нека кажува на време :D

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Бркај работа бе каков патриотизам има жити се во фудбалот!!!...едно е да си патриот а друго е, да играш на репрезентација или лига каде што 80% од натпреварите се наместени... иначе чиста штелка беше! исто како и останатите вчера, х-2 еуромилк за која и напишав, и за локомотива.

а сеа еве и за силекс 2јче се шушка!
Можно е Тетекс да излезе со резервен состав.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Adanademispor - Balkesispor (Tur 2) GG 9/10
Gefle - Orbero (Swe) GG 7/10
Elche - Las Palmas GG 6/10

Ставив ги овие на 500че па ќе видеме шо ке се десе...
пс. пробав ја Велез Мостар - Габела 1-1/ х-1 гледам бајги е паднал коеф на резултати и пречкртана е... (на вакви утакмици имам бајги фанато....)
пс1. да не знае некој шо е финтата со Охрид - Ренова? ако знае некој нека кажува на време :D
каде ја уплати босанскава, на нет за 1 е 2.00 а беше 4, а уначе незнам дали баш паметно си изиграл пошто си го забораил нај местачкиот резултат 2у1 :D

Kajgana Shop

На врв Bottom