Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Да драга,се секавам на тебе,ти си таа девојка со ужасно лош глас,што не пее туку крека како кокошка и сама си се промовира по ју туб и форуми со надеж дека некој петел со исто така ужасен глас ќе сака да и го закачи.

НО

слабо наидуваш на фанови т.е петли и џабе ти е цуро,откажи се од твојата музичка (не)кариера за твое добро а и за добро на петелот што ќе сака да ти го закачи.

V

Vollstandig

Гостин
Според моето стручно мислење, Емотивно Луда и Стеф Ангел би биле совршен пар.
Емотивно Луда

Женско, 19, од Белгија

Ги следи

Stef Angel
--- надополнето: 22 мај 2012 во 04:15 ---
Леле толку сме фрустрирани што сакаме да пукаме сеир на нејзин грб.Немате попаметна работа па пљукате луѓе.На форум сте големи газди во живо сте големи ништожници.Мене не ми се свиѓа но ако нејзе тоа ја прави среќна нека си го фура филмот.Ако не ви се свиѓа немора воопшто да го гледате.Плус вие ја дигате популарноста ако не сакате да биде популарна не го гледајте.П.С не ми треба стројници за било која работа во мојот живот,ако сакам сам ќе си се запознаам.
Абе стефчо, проблемо е кај неа шо сама си отвори тема и си се презентира. Шо значи имаш право да коментираш. Кај твојве видеа, друг ти отвори тема и ти коментира, без твоја иницијатива.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Абе луѓе вие тачни сте или не сте? :) ами зад секоја добра КОБИЛА се крева голема прашина
Според мене и многу други луѓе ЈАС знам да пеам и да погодам во срце со песна. А тоа целосно ме исполнува
Не сакам никому да се докажувам, едноставно си го фурам мојот филм!
Несакам никаков си Ангел нит незнам како таму да запознавам.
Едноставно благодарам на сите и на подршката и на неподршката :)
можете само да го дувате или уживате :)
а кога веќе толку прашина се крена за мене СРЕЌНА СУМ :)
УБАВ ДЕН НА СИТЕ :)
--- надополнето: 21 мај 2012 во 14:04 ---

не ја ни знам не ни сакам да ја знам :)
:pos:
Абе се мислев што е работава искрено да ти кажам, и никако не можев да сватам што се случува.
Ама екранов и цело биро ми е со кафе од смеење БРАВО дефинитивно ни треба повеќе вакви личности да не насмеат ако ништо друго.
За реметот не ти ветувам дека нема да ти стегнам ремет,пошто незнаеш ни да се нашминкаш како што треба ама сега за сега ке те оставам да дишиш пошто одамна се немам насмеано овака :pos:
--- надополнето: 22 мај 2012 во 08:34 ---
Мене ми е дебилно па коа некој мрси муда како нема веќе на форумов хумор, терање сеир и слично а при тоа самиот не е свесен дека нема појма од истото.
Разбирам некој да сака да се праи џомба и да соли памет на новодојденци како се тера сеир и хумор, ама истиот тој треба да дае/е добар пример како се фаќа сеир. Не?
Зашо вака само ми доаѓа смешно карањето од твоја страна дека не знаат да тераат деца сеир, не знаат шо е хумор, а искрено ја на ниеден твој пост не сум се насмеала.
Боље заеби ти фаќање сеир, премини на поезија ;)
Да покажам ЈАС ?
ама ако ме браниш од киселиот :pos:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Значи сите што и пишувате глупости на Весна не сте здрави со мозокот.
Весна, ич не се замарај. Дај да видиме уште од тебе.

M

Macedonian-Sun

Гостин
Значи сите што и пишувате глупости на Весна не сте здрави со мозокот.
Весна, ич не се замарај. Дај да видиме уште од тебе.
После 15 часот денес ќе имате можност уште една изведба да видите :) И тоа Опрости ми што те волим од Жељко Бебек :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
А испее нова песна, одма мења име на форум :pos:

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
А испее нова песна, одма мења име на форум :pos:
Немој само по тој критериум да се повикува, ќе треба да вади нова песна секој 6 месеци а ваква звезда жалосно да не се истакнува. Државава не е свесна какви таленти има а воопшто не обрнува внимание, да аплицираше за М.Идол сигурно и жири ќе ја ставеа. Македонијо освестисееее...

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
После 15 часот денес ќе имате можност уште една изведба да видите :) И тоа Опрости ми што те волим од Жељко Бебек :)
Само не ја доближувај многу блиско камерата кога ќе се снимаш штетно е за очите (на гледачите). ;)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Кајгана е крива што дојдов тука!!!
mite586554 1 day ago 38

--- надополнето: 22 мај 2012 во 13:49 ---
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos: