Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Емотивно Луда-Vesna Vip објасни им на овие копуциве овде дека имаш вистински обожаватели.....кои ги растреперуваш со резонанцата на твојот глас.

Јас како најверен нејзин фан,се згнасувам од оваквите невоспитани дечишта,кои улетуваат со секакви коментари.

Поздрав Емотивно Луда.....само напред....и многу ми се допаѓа тоа што youtube каналот си го крстила TurboFolk1992.
Само јас ти и игор разбираме што значи добар вокал. А тоа кој е најголем фан , ќе докаже времето.;)
Уште на самиот старт ја препознавме ѕвездата, браво за нас.:cuc:

fanovi.png

Весне многу емотивно многу, ме здроби, сите чувства ми ги надразна. Те амо ми а мор... ах мори шо ми направи , млад ме запусти:love:

Член од
11 април 2012
Мислења
20
Поени од реакции
10
добро де што го заебавате девојчево... не чини... Емотивна добро ти кажаа неколкумина дај работи си нешто не прави глупости што ќе зажалиш у иднина ...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
а може да ја викнам мајка ти да ми плачи за 100 денари на гробот од тебе ?
Колку и да чуствувам емпатија, иако не ја заслужуваш, воздржувај се од вакви испади затоа што ваквите мисли, се далку по негативни од све што правиш од поглед на тоа како истото се одразува на тебе.

Shineboy

(Лепотан)
Член од
21 мај 2012
Мислења
90
Поени од реакции
13
Член од
16 октомври 2011
Мислења
371
Поени од реакции
408
Не бива без вакви . . мора да ги има :facepalm:

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Завива ко волчица

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.439
Поени од реакции
6.090
Ето ти шо напрајв, кај и го спомнав стеф ангел ... кај се запустив , кај ја охрабрив ...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Иди прави деца таму ма,не туку се глупирај..фати се заработи нешто дома,забриши прашина измиј садови,нека видат твоите дома нешто корист од тебе.
Немој, замисли после деца како ќе поев :sneaky:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Иначе убавка е, само малку треба да се наштима.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Само јас ти и игор разбираме што значи добар вокал. А тоа кој е најголем фан , ќе докаже времето.;)
Уште на самиот старт ја препознавме ѕвездата, браво за нас.:cuc:

Прегледај го приврзокот 43673

Весне многу емотивно многу, ме здроби, сите чувства ми ги надразна. Те амо ми а мор... ах мори шо ми направи , млад ме запусти:love:
Иронијава ти е поглупа од гласот на Весна.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
:cuc: ОДЛИЧНО, САМО НАПРЕД!

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Мразам да одговарам субјективно на некоја банална тема, но никаде не се прокламирам за експерт. Едноставно дебилно ми е да се смеам на ретардирани испади слични на ова што девојчево ги прави.
Мене ми е дебилно па коа некој мрси муда како нема веќе на форумов хумор, терање сеир и слично а при тоа самиот не е свесен дека нема појма од истото.
Разбирам некој да сака да се праи џомба и да соли памет на новодојденци како се тера сеир и хумор, ама истиот тој треба да дае/е добар пример како се фаќа сеир. Не?
Зашо вака само ми доаѓа смешно карањето од твоја страна дека не знаат да тераат деца сеир, не знаат шо е хумор, а искрено ја на ниеден твој пост не сум се насмеала.
Боље заеби ти фаќање сеир, премини на поезија ;)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Не се сеќавам на тебе, ама сега дефинитивно те запамтив. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom