- Член од
- 18 март 2009
- Мислења
- 1.120
- Поени од реакции
- 343
Стивиии....не е само до засилувањата братче!!!
Не можам да с правам слеп и да викам дека е добро.
Бенитез цели 5 сезони колку е тука во овој клуб не променил ВО НИТУ ЕДЕН СЛУЧАЈ ФОРМАЦИЈА. Повторувам во ниту еден случај.
При резултат 1-0 за нас на домашен терен тој со тим кој како што ти кажа и јас како шо те сватив ПРОСЕЧЕН, тој не знаеше што да прави. Сите тераа кој каде сака во второто полувреме едноставно без идеја.
Згора на тоа во 85 мин. го вади до тогаш најдобриот на теренот Аква а притоа го остава во игра ЦЕЛ МЕЧ преморенито Кујт кој уште во второто полувреме се виде дека едвај оди а не да трча.
Се излегувањето на Аква веке се се растури (ако имаше нешто да се растури), целата средина се загуби и топките само се префрлаа преку центарот за да се избегне средината каде стоеше како слепец Лукас а притоа Џерард беше тотално отсечен.
Да не ги споменувам грешките со трансферите кој ги направи за овие 5 сезони Бенитез, за тоа ми се поврака!taga
БЕНИТЕЗ МОРА ДА СИ ОДИ!!!!
Мора да си оди и тоа додека е време да се искористат овие промени кои се планираат да се направат со продавањето на тимот.
ПС. Можеби не се однесуваше постот за мене но морав да ти реплицирам, впрочем ке го правам тоа на секој кој што ке каже дека Бенитез не е крив за оваа ситуација!
Не се однесуваше конкретно на тебе постот туку на сите шо имат мислење спротивно од моето :smir:
Значи зедовме со Бенитез Лига на шампиони, уште еднаш стигнавме во финалето( да потсетам дека некаде над 100 милиони би требало да добил тимот) два пати до полуфинале, лани бевме втори и имавме најмногу бодови во последните 20 тина години колку шо се сеќавам. Најскапиот трансфер шо го има напраено Бенитез во овие 5 години е Торес и нормално најдоброто засилување( да вредеше 5 милиони како Досена итн сигурно и тоа ќе беше пропаднато). Нормално дека има многу утки на пазарот но тоа е кога треба да бара играчи кои не се поскапи од 10 милиони. А дека Бенитез не знај да постави игра тоа нема врска, лани ги победивме по 2 пати и Челзи и манчестер, на Реал му дадовме 5 гола во ЛШ, се вративме против Челзи на гости во полуфиналето...Тоа шо лани немавме среќа е друга работа. Годинава замина Чаби Алонсо и нормално дека треба период за да се прилагоди новата игра.