Фан Клуб: Интер

toloi.jpg

Да ти се намочам во неспособната управа,еве им помош од мене за играч од одбраната,кој го гледал го гледал,кој не,жал ми е.
Арсенал,Милан,Спортинг,Лацио,Челзи сакаат да го доведат во своите редови,а ние ќе трчаме по играчи ко Паласиос,Кучка мучка.
Неспособни будали.

Самиот се нуди, а ние осеќам ќе ја заплескаме работава :facepalm:

ISLA: "My dream is to play in a big club, and one day we will. If I will be given the opportunity to choose me at Inter, Inter has always wanted and also spoke with me "

Исла:"Мојот сон е да играм во голем клуб и знам дека еден ден ќе успеам.Ако имам можност да одберам,би го одбрал Интер,со оглед на тоа дека Интер одсекогаш ми се допаѓал и исто така имаат разговарано со мене."

Читам исто ќе сме го задржеле и Паломбо... :facepalm: Паломбо, Паласио... God help us! :eek:

toloi.jpg

Да ти се намочам во неспособната управа,еве им помош од мене за играч од одбраната,кој го гледал го гледал,кој не,жал ми е.
Арсенал,Милан,Спортинг,Лацио,Челзи сакаат да го доведат во своите редови,а ние ќе трчаме по играчи ко Паласиос,Кучка мучка.
Неспособни будали.
кој е овој?

Овој прецедателот на Сао Паоло вели имал неколку средби со Бранка и Интер му понудил 25 милиони за Лукас но човекот имал понуда од Челзи 40 милиони луда работа:tapp:

Дечки што стана со Коутињо го вративте или го одкупи Еспањол?

Го вративме.
Ахам фала друже баш покажа солидни игри во Еспањол. Да се надеваме дека и Интер и Милан и Јувентус додатно ке се засилат па ке гледаме уште повозубдлива сезона нареднава година.

А и едно П.С од Панче Малдини што плука додека зборува.

ФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН
НЕОФИЦИЈАЛНО: ГАНСО ВО МИЛАН ЗА 20 МИЛИОНИ, АЧЕРБИ НА ПОЗАЈМИЦА :)

:vozbud::pos:

Не го пратим Панчета ама ич, и ја сум се смеел многу пута со него, но што имаше врска темата на разгоров во фан клубов ваш со ова, и што е толку возбудливо и смешно у постов ??

Тропнуеш вакво нешто у свој фан клуб и утре ќе се дрзнеш на некој Миланез или јувенташ да му речеш "ти имаш комплекс од Интер ради голот на мајкон, или триплетето", а што да кажем за тебе што пратиш сајтови кои и мене како фан на милан ми се смешни !

Ми се гади форумов од вакви ка тебе искрено а ве има во сите фан клубови, дојдов у фан клубов да ви честитам засилување и го читам ова и од што се замислив што има у постов возбудливо и смешно забраев што сакав да напишем !

Ај честито играч нов бтв (y) и поздрав до син и јосоно знам дека некаде таму длабоко во себе се среќни за Палацио :D !

Не го пратим Панчета ама ич, и ја сум се смеел многу пута со него, но што имаше врска темата на разгоров во фан клубов ваш со ова, и што е толку возбудливо и смешно у постов ??

Тропнуеш вакво нешто у свој фан клуб и утре ќе се дрзнеш на некој Миланез или јувенташ да му речеш "ти имаш комплекс од Интер ради голот на мајкон, или триплетето", а што да кажем за тебе што пратиш сајтови кои и мене како фан на милан ми се смешни !

Ми се гади форумов од вакви ка тебе искрено а ве има во сите фан клубови, дојдов у фан клубов да ви честитам засилување и го читам ова и од што се замислив што има у постов возбудливо и смешно забраев што сакав да напишем !

Ај честито играч нов бтв (y) и поздрав до син и јосоно знам дека некаде таму длабоко во себе се среќни за Палацио :D !

Не се треси одма,напиј се лекови.
Со самото тоа што пишал дека Гансо ќе се доведе за 20 милиони е смешен ако се знае дека под 35 милиони не иде никаде Гансо.
Ми се појави сосема случајно на почетна,еден другар ја лајкнал веста и ја стаив тука.
Така да престани да се тресеш,на фан клубов што сакам ќе поставувам.
Ае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom