А зашто на пациентите што ја вреѓаат? Па таа сама си го направи тоа, никој со сила не ја терал да го стави видеото на јутуб, да не го ставеше никој никому ништо немаше да рече.Што е потрагично, девојчево што и треба помош или пациентиве што ја вреѓаат.
Тоа тотално оправдува да вреѓаш некој што не го ни знаеш и на кој очигледно му треба некоја помош. Тоа ќе надополни за секој пат кога си ќутела и не си му кажала нешто на некој.А зашто на пациентите што ја вреѓаат? Па таа сама си го направи тоа, никој со сила не ја терал да го стави видеото на јутуб, да не го ставеше никој никому ништо немаше да рече.
Да те прашам нешто, сосема неповрзано со темата, дали си навлечен на ,,,,,, ,,,,,,,?,,,,, ,,,ne slushaj nikogo,,,pravac sledna audicija zvezde granda,,,,
Епа оти баш ми е ќејф и не ме занимат поганите јазици
Во моја изведба дел од песната
Ти ме изневјери
Уживајте
http://www.youtube.com/watch?v=5mftBVY9DRc
ОРЕЛBTW, како ти е уметничкото име?
Мразам да одговарам субјективно на некоја банална тема, но никаде не се прокламирам за експерт. Едноставно дебилно ми е да се смеам на ретардирани испади слични на ова што девојчево ги прави.Знаев дека кај да е ќе се појави "докторот" за терање сеир
Сеа чичко Саладин ќе им покаже на младите деца како се тера сеир. Или не?