- Член од
- 8 март 2012
- Мислења
- 3.058
- Поени од реакции
- 1.250
Се брукаш девојко,се брукаш..имам врски,сакаш да ти извадам упут за у бардовци,уствари немора врски тебе одма ке ти дадат..иди текгни мускули може ќе те засака некоја спонзоруша
Се брукаш девојко,се брукаш..имам врски,сакаш да ти извадам упут за у бардовци,уствари немора врски тебе одма ке ти дадат..иди текгни мускули може ќе те засака некоја спонзоруша
Се брукаш девојко,се брукаш..имам врски,сакаш да ти извадам упут за у бардовци,уствари немора врски тебе одма ке ти дадат..
Се откажале,виделе дека тебе ти нема спас и..заеби, мене никаде не ме примаат
Класичен егзибиционизам со примеси на нарцисоидно однесување!!!
1. Се снимам како правам глупсот
2. Го закачувам тоа на youtube
3. Отварам тема на најголемиот форум во земјава
4. Со нетрпение ги цитирам коментарите и реплицирам
* Сигурно кога ќе видиш во „известувања“ како свети црвено со бројот на коментари ти летаат пеперутки во стомакот, снемуваш здив и едвај кликаш со глувчето зошто ти се тресат рацете од возбуда..........
Девојко!!! тебе ти треба професионална помош!!!
Наскоро и албумСупер си, ма топ си! Го очекувам новото видео
Премиерно на Кајгана со спотНаскоро и албум
заеби, мене никаде не ме примаат
Ме потсети на клипотАбе зашто неќеш да се фатиш со Стеф? Шо ти фали? Фати се бе ќе те направи човек. Башка дига тегови во последно.
Се чека detektivkobra12 да ја среди идејата за фејсбук апликација со свештеник, кум, невеста, младоженец... и забавата може да почне.
ОТИ ЈАС СУМ ЛУДАМе потсети на клипот
ЕУРЕКАААААААА
Овој футуристички спот ќе го ставам како аларм на телефонот да ме буди секое утро во 7 часот, ама сама ќе станувам со брзина на светлината во 6:55 за да не го слушам гласов
Сега кога стеф ќе се набилда ќе видеш како ќе го сакашАбе луѓе вие тачни сте или не сте? ами зад секоја добра КОБИЛА се крева голема прашина
Според мене и многу други луѓе ЈАС знам да пеам и да погодам во срце со песна. А тоа целосно ме исполнува
Не сакам никому да се докажувам, едноставно си го фурам мојот филм!
Несакам никаков си Ангел нит незнам како таму да запознавам.
Едноставно благодарам на сите и на подршката и на неподршката
можете само да го дувате или уживате
а кога веќе толку прашина се крена за мене СРЕЌНА СУМ
УБАВ ДЕН НА СИТЕ
--- надополнето: 21 мај 2012 во 14:04 ---
не ја ни знам не ни сакам да ја знам