M
Moon Child
Гостин
Еј може и бизнис да развиеме! Лудата ќе пее, а ние ќе наплаќаме излез Ако ништо друго ќе помогнеме на кампањава за самовработување
не ја ни знам не ни сакам да ја знамЕмотивно Луда да ја испее „Црно и бело“ од Каљопа во чест на утрешниот настап!
Само зад добрите ли се крева прашина?ами зад секоја добра КОБИЛА се крева голема прашина
Кобила, прашина...Абе луѓе вие тачни сте или не сте? ами зад секоја добра КОБИЛА се крева голема прашина
Според мене и многу други луѓе ЈАС знам да пеам и да погодам во срце со песна. А тоа целосно ме исполнува
Не сакам никому да се докажувам, едноставно си го фурам мојот филм!
Несакам никаков си Ангел нит незнам како таму да запознавам.
Едноставно благодарам на сите и на подршката и на неподршката
можете само да го дувате или уживате
а кога веќе толку прашина се крена за мене СРЕЌНА СУМ
УБАВ ДЕН НА СИТЕ
--- надополнето: 21 мај 2012 во 14:04 ---
не ја ни знам не ни сакам да ја знам
Aj aj го немаш видено дечкото бонбона е , не се срами ..Абе луѓе вие тачни сте или не сте? ами зад секоја добра КОБИЛА се крева голема прашина
Според мене и многу други луѓе ЈАС знам да пеам и да погодам во срце со песна. А тоа целосно ме исполнува
УБАВ ДЕН НА СИТЕ
Ти имаш многу тажна фаца... земи сними некоја тажна песна .. тие ке ти одговараат повеќе .ако успее ова идам белгија менаџер да ти бидам денешно време гледаат кој се глупира има поголем број на фанови од тие што се докажани пејачи .. примерот со екрем и гулабица .. стекнаа слава во еден ден .. а не како луѓето што имаат добар глас им треба години години да се докажатАбе луѓе вие тачни сте или не сте? ами зад секоја добра КОБИЛА се крева голема прашина
УБАВ ДЕН НА СИТЕ
Не ја викај на име ке се усрамиЗошто не информирате од управата на Кајгана дека и животињи членови ијаме на форумов (кобилата горесамаспомената)? м?
иди текгни мускули може ќе те засака некоја спонзорушаУбав потпис девојко..
од кајгана ви нема спас, овде сте се родиле овде и ќе си умретеЕј може и бизнис да развиеме! Лудата ќе пее, а ние ќе наплаќаме излез Ако ништо друго ќе помогнеме на кампањава за самовработување
да те викнам да ми ги плашиш гулабите ко че не му се лета?