Релација Скопје - Провинција

• Креатор на темата Забавата е во Кругот
  • Време на започнување
Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Јас искрено имам ебено повеќе провинцијалки од скопјанки така да што е до мене нека доаѓаат тука топ е.
Ти цицка немаш пипнато во живот јас тоа со сигурност го тврдам!

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
Не ме генерализирај мене, никаде не реков ништо против доселувањето.
А секој со бг пасош, макар Мајка Тереза бил, е амеба. Ич не ми е гајле кои му се причините.
И нема за тоа да дискутирам тука, во соодветната тема е дискутирано.
не го базирав моето мислење врз основа на тебе, или на темава.... МОМЕНТАЛНО живеам(студирам) Скопје, така да имам контакт со стари скопјани

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Не ме генерализирај мене, никаде не реков ништо против доселувањето.
А секој со бг пасош, макар Мајка Тереза бил, е амеба. Ич не ми е гајле кои му се причините.
И нема за тоа да дискутирам тука, во соодветната тема е дискутирано.
Неколку познаници од Данска и Германија се сигурно чуствуваат навредено заради тоа што ги сметаш за амеби. Сигурно со грижа на совест ги зимаат двете илјади евра плата. А ме мрзи да објаснувам само колку им имаат помогнето германци и данци, кој ама ич не ги сметаат за агресори.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Неколку познаници од Данска и Германија се сигурно чуствуваат навредено заради тоа што ги сметаш за амеби. Сигурно со грижа на совест ги зимаат двете илјади евра плата. А ме мрзи да објаснувам само колку им имаат помогнето германци и данци, кој ама ич не ги сметаат за агресори.
Ич не ми е гајле. Моето си го кажав на соодветната тема.

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
И, као демек сега треба да се чувствувам као да си ме заебал со реченицата?:tapp:
Барем некоја минута ми траеше надежта дека и вас провинцијалците ве учат стилски фигури :(

Не се нервирај бе па и ти се шалиме малце. Тууу сите ли провинцијалци сте вака нервозни?

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Што стилска фигура ти е ова? Просветли ме ако може, ја вака, како провинцијалец.
Не би сакал да одам офтопик, тоа е против правила. Ако си женско и ми дадеш фејсбук ќе те подучам.

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Што стилска фигура ти е ова? Просветли ме ако може, ја вака, како провинцијалец.
Не му реплицирај, остави го да се мачи.Вака само егото му го храниш.Нели гледаш дека него ни мајка му не му давала да цица од цицка, па затоа е вака нервозен.Игнор и остави го да пати и да се дави у двособен стан.

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Не му реплицирај, остави го да се мачи.Вака само егото му го храниш.Нели гледаш дека него ни мајка му не му давала да цица од цицка, па затоа е вака нервозен.Игнор и остави го да пати и да се дави у двособен стан.
Види го сеа, не биди педерче дај играјте ме и мене... Иначе може ми нема давано да цицам од цицка, ама барем станот ми е четирисобен!

Идам да отспијам, утре кај мене поззз

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Не би сакал да одам офтопик, тоа е против правила. Ако си женско и ми дадеш фејсбук ќе те подучам.
Хм, би можел да зборуваш за стилски изразни средства и пак да останеш на темата. На пример вака:

Тешки сељаци (епитет) се оние луѓе со мозок како на кокошка (компарација) кои човекот не го делат според тоа дали е добар или лош, туку според местото од кое доаѓа.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Некоја чистокрвно-скопско-јебачка стилска фигура ке да е.

Kajgana Shop

На врв Bottom