- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 1.365
- Поени од реакции
- 2.053
Ти цицка немаш пипнато во живот јас тоа со сигурност го тврдам!Јас искрено имам ебено повеќе провинцијалки од скопјанки така да што е до мене нека доаѓаат тука топ е.
Ти цицка немаш пипнато во живот јас тоа со сигурност го тврдам!Јас искрено имам ебено повеќе провинцијалки од скопјанки така да што е до мене нека доаѓаат тука топ е.
Од каде ова сега?Браво за тебе мајсторе,затоа братучедите од источна ми се кажуваат дека и таму македонците станале малцинство
Ти цицка немаш пипнато во живот јас тоа со сигурност го тврдам!
не го базирав моето мислење врз основа на тебе, или на темава.... МОМЕНТАЛНО живеам(студирам) Скопје, така да имам контакт со стари скопјаниНе ме генерализирај мене, никаде не реков ништо против доселувањето.
А секој со бг пасош, макар Мајка Тереза бил, е амеба. Ич не ми е гајле кои му се причините.
И нема за тоа да дискутирам тука, во соодветната тема е дискутирано.
Неколку познаници од Данска и Германија се сигурно чуствуваат навредено заради тоа што ги сметаш за амеби. Сигурно со грижа на совест ги зимаат двете илјади евра плата. А ме мрзи да објаснувам само колку им имаат помогнето германци и данци, кој ама ич не ги сметаат за агресори.Не ме генерализирај мене, никаде не реков ништо против доселувањето.
А секој со бг пасош, макар Мајка Тереза бил, е амеба. Ич не ми е гајле кои му се причините.
И нема за тоа да дискутирам тука, во соодветната тема е дискутирано.
Ич не ми е гајле. Моето си го кажав на соодветната тема.Неколку познаници од Данска и Германија се сигурно чуствуваат навредено заради тоа што ги сметаш за амеби. Сигурно со грижа на совест ги зимаат двете илјади евра плата. А ме мрзи да објаснувам само колку им имаат помогнето германци и данци, кој ама ич не ги сметаат за агресори.
That's not what ur mom said! heheheheТи цицка немаш пипнато во живот јас тоа со сигурност го тврдам!
И, као демек сега треба да се чувствувам као да си ме заебал со реченицата?That's not what ur mom said! hehehehe
Барем некоја минута ми траеше надежта дека и вас провинцијалците ве учат стилски фигуриИ, као демек сега треба да се чувствувам као да си ме заебал со реченицата?
Барем некоја минута ми траеше надежта дека и вас провинцијалците ве учат стилски фигури
Што стилска фигура ти е ова? Просветли ме ако може, ја вака, како провинцијалец.That's not what ur mom said! hehehehe
Не би сакал да одам офтопик, тоа е против правила. Ако си женско и ми дадеш фејсбук ќе те подучам.Што стилска фигура ти е ова? Просветли ме ако може, ја вака, како провинцијалец.
Не му реплицирај, остави го да се мачи.Вака само егото му го храниш.Нели гледаш дека него ни мајка му не му давала да цица од цицка, па затоа е вака нервозен.Игнор и остави го да пати и да се дави у двособен стан.Што стилска фигура ти е ова? Просветли ме ако може, ја вака, како провинцијалец.
Види го сеа, не биди педерче дај играјте ме и мене... Иначе може ми нема давано да цицам од цицка, ама барем станот ми е четирисобен!Не му реплицирај, остави го да се мачи.Вака само егото му го храниш.Нели гледаш дека него ни мајка му не му давала да цица од цицка, па затоа е вака нервозен.Игнор и остави го да пати и да се дави у двособен стан.
Хм, би можел да зборуваш за стилски изразни средства и пак да останеш на темата. На пример вака:Не би сакал да одам офтопик, тоа е против правила. Ако си женско и ми дадеш фејсбук ќе те подучам.
Некоја чистокрвно-скопско-јебачка стилска фигура ке да е.Што стилска фигура ти е ова? Просветли ме ако може, ја вака, како провинцијалец.