- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.755
- Поени од реакции
- 8.772
Тоа се критериумите за влез. Розевиот Фројд е СајмонАбе таленти сте, нема што.
Тоа се критериумите за влез. Розевиот Фројд е СајмонАбе таленти сте, нема што.
Не се секирај и до тебе ќе стигнат,или вие од тој крај бевте по бугарските пасоши па си имате резервна татковинаарно ви прават Албанците, вие самите не се почитувате, а не пак народот свој.......
Колку само непочитување имате ти и Пума, Везилка пиша дека 70% скопјанки биле облечени во партали вие се истуривте тука, па колку само лицемерни постови има Пумата тоа е невидено.сте ја затерале цела ноќ, кој што е и од каде и колку е СС
Пурпле Пума - добро се држи со СС,да знам по 100 лајка ќе ставам,
за истрајноста во оваа борба со СС на кој не може да им се докаже,дека и во Скопје пред тие да дојдат живееле луѓе,џоа тие го направија овој град.
Не треба да се оди подалеку,еве може и денес бидеиќи е недела да ги посетиме скопските гробишта во Бутел и да покаже кои од каде.Порано во онаа тема спомнав,каде ти са гробиштата од таму си.Јас на други гробишта не помнам и не сум бил.(мислам за наши гробишта од фамилијата) Е сега не треба да кажувам од каде сум,на овие дојдениве СС
нели се доволно учени и ќе сватат. Само не знам дали и тие ќе може истото да го покажат па било и каде да се. За изразот несоодветен кој го употребувате и тоа сега во ова ново-ваше време, п........лец и п.........лци имам порано пишувано и не е соодветен,и тука Пума ви објасни убаво.
И не е точно дека се сите „келнери“,кога многу стари доктори т.с. повеќето
се од други краишта на Македонија, земете го за пример село Владимирово.
Па ни УКИМ не постои од вие кога дојдовте,туку веднаш по основањето на оваа држава,така да уште “62 на седумте факултети имаше 13.000 студенти
и не беа сите СС туку имаше и тогаш СС помеѓу нив,кој потоа станаа СС.
Тоа е талент кој само чистокрвните скопјани го имаат...Барем имајте храброст и пишете јасно и директно, испуцајте се , а и немора на крај на пост со цело претходно хејтање да пишете јас немам ништо против провинцијалци и други космополитски срања. , не е потребно лицемерие.
Па немам. Ти само сакаш да имамКолку само непочитување имате ти и Пума, Везилка пиша дека 70% скопјанки биле облечени во партали вие се истуривте тука, па колку само лицемерни постови има Пумата тоа е невидено.
Па пишуваш СС, п......лец , п......лци ај кажи која е разликата помеѓу последниве две и да напишеш провинцијалец ? И јас како naumdb го чекам твојот пост за вработување.
Барем имајте храброст и пишете јасно и директно, испуцајте се , а и немора на крај на пост со цело претходно хејтање да пишете јас немам ништо против провинцијалци и други космополитски срања. , не е потребно лицемерие.
Тоа би било нешто као:Јас сеуште барам разјаснување за потребните ,,екстра таленти,,. Нешто што скопјани го поседуваат, а другите треба тек допрва да го стекнат!! Еј добар вовед за во шоуто.
Батали тоа, си ме изнасмеал од убаина во 4 ипол сабајле
Познато ти е ова?Напротив, реков дека ми е мило кога квалитетни луѓе доаѓаат, затоа што тие се прогресот на оваа земја.
А оние неквалитетните, не можам да ги спречам да дојдат. А тие нема да ме спречат мене да ги исмевам.
Конечно добра забелешка. Треба да иритира. Тоа е целта.Она болдираното не ти требаше, премногу иритира.
Колку што ги прочитав твоите постови можам да забележам дека на некој начин Македонија ја зделиш ко Северна и Јужна Кореа , бидејќи слични на твоите ставови имаат и оние од Северна Кореа кон оние од Јужна.
Тоа нема врска со твојот муабет. Исмевам неквалитетни и Скопјани, и ,провинцијалци,, и странци.Тоа би било нешто као:
Познато ти е ова?
Браво за тебе мајсторе,затоа братучедите од источна ми се кажуваат дека и таму македонците станале малцинство..еее за тоа че видиме дали до овде че стигнат... но сепак е фино чуството да се има резервен план... вие немате?!? . ај че зборуваме по 5-6 години .. ко че биди скопје нивно, (не дека сега не е), па ко че бегате наваки
Може, ако се побугарчиле, како им тргнало.Браво за тебе мајсторе,затоа братучедите од источна ми се кажуваат дека и таму македонците станале малцинство
Не ме генерализирај мене, никаде не реков ништо против доселувањето.епа сега, зошто да би се преселиле во Скопје да црнчат во некоја фабрика во некој забатален крај,или да метат улици, додека вие „СС“ им се смеете и им плукате вфаца како тоа се провинцијалци кои само ви го грдат градот убав, кога место тоа можат да земат пасош или двојно државјансво (нз што е како е што се зема) и да можат да уживаат во благодетите од нашиот источен сосед.