Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Продавам кучиња од расата АСТ - Американски Стафордски Териер, женски и машки стари 2 недели.
Јавете се и резервирајте кученце на 075/530-211 или пишете порака и ќе ви пишам цена.
Кажи ми само дека имаш повеќе кучиња или дека имаш мажјак, зашто ако имаш женка ја ќе те утепам - на 13 јануар имаш поставено ист пост...
Жалосно е ако имаш женка да ја париш толку често, буквално животот и го кратиш со тоа...
Се работи за повеќе кучињаКажи ми само дека имаш повеќе кучиња или дека имаш мажјак, зашто ако имаш женка ја ќе те утепам - на 13 јануар имаш поставено ист пост...
Жалосно е ако имаш женка да ја париш толку често, буквално животот и го кратиш со тоа...
Добро е ... иначе ќе те тепав...Се работи за повеќе кучиња![]()
Па затоа морам да прашам... ја знам за дешавка со вучјачка, што им умре на 4 години од премногу парење... мислам да го видеше кучето, испиено, исцедено буквално, само гради на него и ништо друго... жалосна слика беше... искрено премногу ми е мило што си умре и што не мора да се мачи повеќе. Паметам, на последното легло што го извадија од нејзе, не сакаше повеќе да се грижи за малечките па мораа да и ги местат со сила за да цицаат...Можеби има одгледувачница за АСТ, па од различни женки се леглата.
Инаку јас имам комшии со Априкот Пудла и на секои 6 месеци т.е. на секој циклус ја пареамаме му ебаа на кучето. И еден куп пари заработија, бидејќи Априкот Пудлите се ретки во МК и они ги продаваа кутрињата за 350/400 евра.
На такви кретени треба да им се одзимаат кучињата, али кај нас за луѓе не водат сметка па камо ли за кучињата![]()
Ај би ве замолил за совет. Сакам да купам куче, ама незнам како се движат цените... спремен сум да дадам до 150-200 евра. Помош???
И би сакал нешто поубаво, не питбул или слично бидејќи ми нудеа веќе за 5.000 денари.
Може да се најде некако Самојед кученце... немора да е од родители шампионисамо да е чистокрвно и да е околу 3-4-5 000ден мах.
Може да се најде Германски ловечки териер, стар 3 - 4 месеци ?
![]()
Супер, пишими пп повеќе информации и цената се разбира
Далматинец некој да не знае дали се продава, фала однапред.