Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
Ама ти битно си ја испали зелената дека Челзи бил шит пред Роман.Повеќето не ни го знаат Зола од челзи
Ама ти битно си ја испали зелената дека Челзи бил шит пред Роман.Повеќето не ни го знаат Зола од челзи
неможе двете екипи да играат дефанзивно, што ќе прават ќе си ја префрлаат топката преку средина ?Значи многу едноставно и прецизно е прашањето, не ми мешај секој тим има тактики и остали работи..
Еве одговори стриктно, сакаш ли да гледаш финале ЛШ каде двата тима имаат Челзи тактика, значи не гледај од аспект на твојот тим во случајов Челзи, гледај од аспект на два x тимови во финале на Лш со ултра дефанзивна тактика.
Би сакал ли да гледаш такво финале, таков фудбал ?
Па беа шит пред абрамович 7 место од 6 им беше нај голем успех како што ја завршија ваа годинаАма ти битно си ја испали зелената дека Челзи бил шит пред Роман.
го знаев кој е зола, следев фудбал тоа време, го знам и вијали, и ди матео од тоа време, го знам и бабајаро.Повеќето не ни го знаат Зола од челзи
Значи тоа што освоија КПК беше шит?Па беа шит пред абрамович 7 место од 6 им беше нај голем успех како што ја завршија ваа година
Челзи што минеше и сити ке го мине тоа ти што го викаш и по 3-4 години ке никнат фанови на сити и ке јадат гомна за тимот дека се нај добри дека се експерти за фудбал и слични срањаИ уште го споредува Сити со Челзи... Челзи помина трнлив пат за да стигне до оваа титула, пат со многу падови во предходните десетина години.
тоа им беше нај добриот успех од цела историја со исклучок на оваа денесЗначи тоа што освоија КПК беше шит?
Ај оди фатисисе со Филе подрака.Уште не ми се верува дека победи анти фудбалот вчера...
Можат и те како. Сме гледале сите бар по неколку такви рандом утакмици каде двата тима немале желба за надигрување, за напаѓање, каде 90 % од играта се одвивала на средината од теренот со повремени испади напред.неможе двете екипи да играат дефанзивно, што ќе прават ќе си ја префрлаат топката преку средина ?
ако на пример барса се брани, челзи ќе мора да напаѓа. неможе и челзи и барса да се бранат. ете ти прост одговор.
Како може финале во кое имаш два гола по 80 минута, промашен пенал во продолженија и пенал рулет на крај да е здодевно? Барем мене како неутрална ич не ми беше. Да, првото полувреме беше малце под нивото ама севкупно гледано не беше досадно.http://networkedblogs.com/xRcNO
еве филе што напиша за вчера
ај другата година си викам ќе наместат ел класико да нема многу вратени карти од арапите