Неостварена сексуална желба?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Водење љубов во природа, водење љубов во природа на дрвена куќарка закачена на некое дрвце, водење љубов во мала соба, во мало куќарче со огромен камин и во позадина да оди музиката на Yann Tiersen

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36
е неостварена е...а се роди од еден филмчич "a lot like love"... некако моментот со непознат(ја би идела на некој помалку познат) во вц во авион. Прв пат кога летав бев и го измеркав вецето...но ни вториот пат не ми се пружи таква шанса ...идеме даље :). Следниот лет ми е сега брзо :pipi:....

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Неостварена желба ми е секс со мажена жена од мојата зграда.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
е неостварена е...а се роди од еден филмчич "a lot like love"... некако моментот со непознат(ја би идела на некој помалку познат) во вц во авион. Прв пат кога летав бев и го измеркав вецето...но ни вториот пат не ми се пружи таква шанса ...идеме даље :). Следниот лет ми е сега брзо :pipi:....
Во тоа вецето у авион нема еден да собере а камоли двајца дај не ме зафркавај вака по сабајле... :P

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36
хахахха верувај...собира (иако да...има различни авиони не викам не )...ама собира . Баш толку колку со треба (проверено):D

А

Антоние

Гостин
Тоа се некои љубителки на експериментален џез?
За жал не сум многу навлезен во пост-еротскиот корејски фристајл џез. Сметам дека контемпорарните секси корејски ноџиња се ... далеку по рефлктивни на нашата пост-модерна состојба на општеството, каде што сме поплавени со дилемата помеѓу пост авангардниот џез-кор и прогресивниот дримфанк.

Лично, сметам дека пост авангардниот џез-кор е стопути боље од прогресивниот дримфанк;
Но се разбира, ова е само мое мислење. :)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
тројка со милфици

F

FARANG

Гостин
Во тоа вецето у авион нема еден да собере а камоли двајца дај не ме зафркавај вака по сабајле... :P
Sobira ne se sekiraj. Nego e mnogu potesko sto posle. Treba DOBAR plan i da ste brzi i organzirani. Inace e kul. Rezervirajte gi sedistata do WCto... krajot na avionot ;)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Да ја раскинам и да си играм мижитатара во дупката...

F

FARANG

Гостин
Azijatkive pogore mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uste 8 dena....

Singapur, Cebu, Jakarta, Hanoi... 6 nedeli vo PARA PARA PARADISEEEE

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36
Sobira ne se sekiraj. Nego e mnogu potesko sto posle. Treba DOBAR plan i da ste brzi i organzirani. Inace e kul. Rezervirajte gi sedistata do WCto... krajot na avionot ;)
не беше негова фантазијава моја беше хахаха не дека не ја давам ....ама колку да појаснам.:pipi: а кај ке ми биде седиштето немам идеааа :). кај и да е летот е долг :D. за све има време (не дека нешо ке напраам...ама ете колку филмот да го стокмам ) :P

Kajgana Shop

На врв Bottom