Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Честито дечки заслужено спрема мене.Славете!!Цела ноќ ја имате пред вас!!! LETS GO CHELSEA LETS GO!!!

Секоооојаааааа чеееееееееееессстт.....сите го отпишаа Челси, па дури и јас но успеавте.Прва титула во Лигата на Шампионите во историјата на Челси.

БРАВО БРАВО БРАВО, МИЛИОН ПАТИ БРАВО !

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Тоа се нашите англичани (y) Нека кркаат Баерн по вторпат од нас :D Браво, браво, радувајте се, заслуживте, можам само да замислам како ви е сега :vozbud:

Првиот тим од Лондон што освоил ЛШ.
Браво, заслуживте, не за друго, туку заради гигантските мадиња на Ди Матео!
Да го задржите по секоја цена.

Честито другари,заслужена титула,посебно по исфрлањето на Фарса на аеродромот,само ми е жал што Ди Матео нема да остане на клупата на Челзи,а треба да остане.

Честитки од се срце, оваа ноќ бев за вас,од проста причина вие сте тим од Англија,а јас <33 ENGLAND!!!
ЧЕСТИТКИ!

Дрогба ќе ни биде човекот на одлука, мислам дека ќе биде најмотивиран за повеќе да не му стои црвен картон покрај името кога играл во финале на ЛШ, туку 2 гола и шампион. Тоа е, пред 4 години беа солзи жалосници, вечер чувствувам дека ќе бидат солзи радосници
:vozbud::vozbud: Чувствував! почна да ми отрпнува левата рака, морам да се смирам... ШАМПИОНИ!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom