Вистината за Тоше Проески?

• Креатор на темата Креатор на темата ФиљанЧоек
  • Време на започнување Време на започнување
избеган е во странство ако се врати во македонија одма ке го скинат .
:pos:
Се врати во Македонија пред некое време, да ја руши власта. Тогаш беше во филм дека ќе го ликвидирале на граничен премин, го чекале да го уапсат. Ама за чудо успеа да влезе и пред влада собра дури 5-мина. И ко што сите знаеме ја сруши власта. :icon_lol:

:pos:
Се врати во Македонија пред некое време, да ја руши власта. Тогаш беше во филм дека ќе го ликвидирале на граничен премин, го чекале да го уапсат. Ама за чудо успеа да влезе и пред влада собра дури 5-мина. И ко што сите знаеме ја сруши власта. :icon_lol:
Не знам дали се вратил али се криеше како глушец мислам дека Холандија беше избеган..

Оди и кажи им го ова на неговата фамилија.
Не ја гледам неговата фамилија да карикира како селска чашитка на чешма...

А ти ако имаш проблем со тоа што го кажав - плачи.

Дали амебава е свесна дека Тоше има родители, сестра, роднини и пријатели? Што се они должни да трпат ваков будала да збира публицитет и пари врз неговото мртво тело? А па што е најтрагично и што мене ме изненади, бројот на луѓе кои му стегаат лајкови на ФБ и викаат дека е во право е невидено висок. Апокалипса доаѓа.

А кој е всушност овој првпат го глеам типов?
Непознат новинар од Куманово,кој сака да стане познат и популарен со трескање глупости и јадење ќотек за истите.

Добро де што го напаѓате човекот до толку, па тропнал некоја глупост тропнал ................ што е он крив што мајка му не го абортирала ! :LOL:

Зоран е виновен колку и тие што му посветуваат внимание, му ставаат лајкови и го сметаат за релевантен извор на информации.

Зоран е виновен колку и тие што му посветуваат внимание, му ставаат лајкови и го сметаат за релевантен извор на информации.
Oд она што јас го имам видено на неговиот FB, поголем дел од оние кои му ставаат like-ови користат речиси идентичен начин на пишување со него... а и профилите се со по една слика, т.е. големи шанси да се лажни.

Oд она што јас го имам видено на неговиот FB, поголем дел од оние кои му ставаат like-ови користат речиси идентичен начин на пишување со него... а и профилите се со по една слика, т.е. големи шанси да се лажни.
Можно е тој и сам да си прави лажни профили и да си реди коментари. Еј Зоране супер си брат како нема како тебе повеќе ќе цветаше државава сега. Еј Зоки абе кој ги врти другиве кретени бркај си работа ти друже топ си. :pos:

Taжно е што книгата ќе му биде доста продавана, а тој нахранет да спамира и понатаму....

Во емисијата Бисери на телевизија ОБН гостува Зоран Божиновски, новинар...

Новинар

Новинар

Новинар

Везилке, не е многу полош од останатата новинарска багра..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom