А2 од утре почнува да емитува програма!

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сител барем не кодошат по Брисел,да не ја тераме накај политика ги мразам и Сител ама А1 си беа посебни.
Абе седи таму си глеал латас како труе од вести? Или ти си од тие шо му аплаудираат на глупостите.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
Абе седи таму си глеал латас како труе од вести? Или ти си од тие шо му аплаудираат на глупостите.
Зошто да споредуваме телевизии... ако е до мене ќе ги укинам сите и така не кажуваат ништо.
Ама да ги браниш А1 е смешно, во последната година кога ќе пуштев А1 вести одма почнував да се двоумам, дали живеам во Авганистан или во Ирак. Без нафта, за жал.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Оф мори тој србоман и хипокрит,нема врска да не ја тераме накај политика еве ти цитирам пост од од истава тема да не се повтара исто,истиот став го имам и јас зошто ја мразам А1 за нијанса повеке од Шител.

ОК си е се само се надевам дека нема и овојпат да го трујат народот со Анархистичко-Комунистички и безвезни идеи ............... трчање по циганчиња и снимање како брцаат во контејнери и демек сите се такви на тој степен ....... нека бидат онакви какви што беа до 2009 год. телевизија за мерак, без труење и лажење на народот со опозициски пропаганди !

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Зошто да споредуваме телевизии... ако е до мене ќе ги укинам сите и така не кажуваат ништо.
Ама да ги браниш А1 е смешно, во последната година кога ќе пуштев А1 вести одма почнував да се двоумам, дали живеам во Авганистан или во Ирак. Без нафта, за жал.
Не ги бранам, ама никој не се буни на изживувањето врз народот што го прави лата и оп овде им смета, двојни стандарди

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Не ги бранам, ама никој не се буни на изживувањето врз народот што го прави лата и оп овде им смета, двојни стандарди
Ми смета и Сител бе,ама што да правам,такви се медиумите кај нас јбг.
Ако дојдат СДСМ на власт ке си го јадат Сител со нешто така е секогаш и наместо да се апсат и рушат објекти на членови и луге блиски на СДСМ ке се прави истото на спротивниот табор,ако се смени политичката гарнитура.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.049
Поени од реакции
83.491
Алах е еден пак у етер?
Колку и да ми се смешни Сител, овие муџахединиве ми се смрдеа смрдена.

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Се отвора А2...Еј да бе избори се ближат :D

Барем да има добри филмчиња,немој оние турски серии доста беше :D

Г

Грејвдигер

Гостин
Пааааак ќе поооооочнат да го тууууупат.
Подобро да не ни почнува

btv Во затвор е можеби ќе му дадат да направат студио и повторно да јаде :гомце::гомце::гомце:
Дека па овие сега се нешто сјајни и не го тупат, само оваквото ми потекоа. :)

Нека им дозволат да работат, мада чисто сумњам дека ќе бидат како порано. Само не ми е јасно кој ќе бидат новинариве што ќе работат таму? Или ќе вработат некој млади дечка. :)

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.473
Поени од реакции
87.289
Епа и лешпериве слушнале за профитот на шител и канал5, па сакаат и они делче:)
Не ми се дочекуе да го гледам бојран пак како се дере: Ивоооооо јавииии се Ивоооо:LOL:
Инаку велија отворил дуќанче во затвор... show must go on!:D
Ситна роба, дуќанчиња :pos:

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Пинк 15 згасна, ама сега ќе ја мења А2. Сигурно програмата ќе им биде како на Пинк 15.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Tруење со глупости и труење во Брисел не е исто,а плус и симулации како би било кога би било промена на името..едно е да мрсиш дома а друго е надвор и да им се тртиш на грците и западњаците.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Tруење со глупости и труење во Брисел не е исто,а плус и симулации како би било кога би било промена на името..едно е да мрсиш дома а друго е надвор и да им се тртиш на грците и западњаците.
Не ни очекувсв нешто друго од центрот за комуникации. Шибај брачко

M

Moon Child

Гостин
Не гледам зошто некој би имал против, ако лично не го засега... Оh, wait! :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom