Абе седи таму си глеал латас како труе од вести? Или ти си од тие шо му аплаудираат на глупостите.Сител барем не кодошат по Брисел,да не ја тераме накај политика ги мразам и Сител ама А1 си беа посебни.
Абе седи таму си глеал латас како труе од вести? Или ти си од тие шо му аплаудираат на глупостите.Сител барем не кодошат по Брисел,да не ја тераме накај политика ги мразам и Сител ама А1 си беа посебни.
Зошто да споредуваме телевизии... ако е до мене ќе ги укинам сите и така не кажуваат ништо.Абе седи таму си глеал латас како труе од вести? Или ти си од тие шо му аплаудираат на глупостите.
Оф мори тој србоман и хипокрит,нема врска да не ја тераме накај политика еве ти цитирам пост од од истава тема да не се повтара исто,истиот став го имам и јас зошто ја мразам А1 за нијанса повеке од Шител.Абе седи таму си глеал латас како труе од вести? Или ти си од тие шо му аплаудираат на глупостите.
ОК си е се само се надевам дека нема и овојпат да го трујат народот со Анархистичко-Комунистички и безвезни идеи ............... трчање по циганчиња и снимање како брцаат во контејнери и демек сите се такви на тој степен ....... нека бидат онакви какви што беа до 2009 год. телевизија за мерак, без труење и лажење на народот со опозициски пропаганди !
Не ги бранам, ама никој не се буни на изживувањето врз народот што го прави лата и оп овде им смета, двојни стандардиЗошто да споредуваме телевизии... ако е до мене ќе ги укинам сите и така не кажуваат ништо.
Ама да ги браниш А1 е смешно, во последната година кога ќе пуштев А1 вести одма почнував да се двоумам, дали живеам во Авганистан или во Ирак. Без нафта, за жал.
Ми смета и Сител бе,ама што да правам,такви се медиумите кај нас јбг.Не ги бранам, ама никој не се буни на изживувањето врз народот што го прави лата и оп овде им смета, двојни стандарди
Не лапа само пари Борјан!!!абе брат ти смеј се али Борјан тешки пари лапа од она еврозум, немој да мислиш дека му дошло до А1
Дека па овие сега се нешто сјајни и не го тупат, само оваквото ми потекоа.Пааааак ќе поооооочнат да го тууууупат.
Подобро да не ни почнува
btv Во затвор е можеби ќе му дадат да направат студио и повторно да јаде
Ситна роба, дуќанчињаЕпа и лешпериве слушнале за профитот на шител и канал5, па сакаат и они делче
Не ми се дочекуе да го гледам бојран пак како се дере: Ивоооооо јавииии се Ивоооо
Инаку велија отворил дуќанче во затвор... show must go on!
Tруење со глупости и труење во Брисел не е исто,а плус и симулации како би било кога би било промена на името..едно е да мрсиш дома а друго е надвор и да им се тртиш на грците и западњаците.Абе седи таму си глеал латас како труе од вести? Или ти си од тие шо му аплаудираат на глупостите.
Не ни очекувсв нешто друго од центрот за комуникации. Шибај брачкоTруење со глупости и труење во Брисел не е исто,а плус и симулации како би било кога би било промена на името..едно е да мрсиш дома а друго е надвор и да им се тртиш на грците и западњаците.
Симни ги плавите наочари...времето денес е облачно.Не ни очекувсв нешто друго од центрот за комуникации. Шибај брачко