Мене до пред први мај ми беше неостварена желба public sex (public ама малку затскриено да не видат другите, а да има гужва на неколку метри), ама од 1ви наваму веќе не ми е.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Од што сум го сакал тоа да го искусам дури и сум го сонувал неколку пати во урбана средина, ама дефинитивно во живо е боље.
Маркова река пред Марков манастир кај паркингот во 17часот и 33 минути , место за паметење, ухуху баш фино беше, онака на брзање, ватрено, малку седев на трева, мушички ни досаѓаа, малку девојката се држеше за дрво, па малку лежеше на тревата, единствено што беше лошо е тоа што испив 6-7ѕидарски пива, и стомакот ми беше фул од месишта па малку мука видов се запотив на тоа сонцето, али све си заврши у најдобар можен ред... и то.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Сега идемо со следеча неострварена желба, MILF.
А што има едно фино мајче од кај мене на улица, секој ден синчето си го носи пешки до школо, пошто ми е близку до мене основното, и секој ден си ја гледам, така убавка е за око, а и за нешто друго е фина, така фини бутчиња има, полни. Па кога ке влезе кај мене во дуќан да му купи сладоледче, обавезно по некој муабет паѓа, ама никако не можам да ја задржам подолго да попраиме муабет све нешто на брзање е.