А2 од утре почнува да емитува програма!

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
абе брат ти смеј се али Борјан тешки пари лапа од она еврозум, немој да мислиш дека му дошло до А1 ;)
Oд каде ваква информација... како го кажа ова тешки пари :D

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Пааааак ќе поооооочнат да го тууууупат.
Подобро да не ни почнува

btv Во затвор е можеби ќе му дадат да направат студио и повторно да јаде :гомце::гомце::гомце:

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.445
Поени од реакции
11.366
Oд каде ваква информација... како го кажа ова тешки пари :D
епа од таму ... он ен зимаше пари од А1 зимаше од европска унија и се пто требаше е да најде тв каде ке ја пласира емисијата... и мислам дека околу 3 - 4000 евра му беше плата ако не и поише

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
епа од таму ... он ен зимаше пари од А1 зимаше од европска унија и се пто требаше е да најде тв каде ке ја пласира емисијата... и мислам дека околу 3 - 4000 евра му беше плата ако не и поише
Eпа зошто скокаше како млад мајмун кога инспекторите си ја вршеа својата работа во фирмите на Вељче... не ќе да е платата од ЕУ. Уствари може да го прашаме на Twitter колкава плата земал :pos:

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
А1 ми станаа најомразена телевизија но ова е добра вест поради тоа што едноумие во телевизиски медиуми е катастрофално да се случува во една држава така да ке биде добро да се вратат но да си ја сватат работата по професионално и да бидат по објективни кон објавување информации и колумни и секако да ги нема тие турски/индиски серии со тие ужасни звучни ефекти и кога ке почнат колективно да плачат ми се поврака.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Класичен судир на интереси, ништо ново. Секако медиумите се исполитизирани плус-минус еден канал не менува многу.
Не се менува многу....ама заебаното е што овие новинари не работат за националните интереси(настрана владините политики).

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Не се менува многу....ама заебаното е што овие новинари не работат за националните интереси(настрана владините политики).
И ова ТВ ќе биде во скоро време затворена исто како и А1

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Епа и лешпериве слушнале за профитот на шител и канал5, па сакаат и они делче:)
Не ми се дочекуе да го гледам бојран пак како се дере: Ивоооооо јавииии се Ивоооо:LOL:
Инаку велија отворил дуќанче во затвор... show must go on!:D

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Па алфа и телма што се?
Па алфа идат повеке кон власта сега ми се чини а телма сум ги поштувал од увек на ничија биле :)
Нека почнат А2 ке биде поинтересно само да не,не трујат со антивладина пропаганда нон стоп и тоа новинарите да работат против државни интереси.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
А за труењето на сител никој не се буни од овие шо се бунат на темава за а2, или у подрум сте биле ни сте видели ништа

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
А за труењето на сител никој не се буни од овие шо се бунат на темава за а2
Сител барем не кодошат по Брисел,да не ја тераме накај политика ги мразам и Сител ама А1 си беа посебни.

Kajgana Shop

На врв Bottom