Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Dobro mi stoi ova .

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
и според мене би било супер така само да се собереме што е можно повеќе.

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
I Malouda nema da im igra citam so sto sigurno nema da igra po krila Chelsea pa Jupp mislam deka polesno moze da dise sega i bi trebalo so vaka postaveni figuri Jupp da napravi brzo-potezen mat

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Верујте играчите не се плашат од Челзи.....Поише ги води стравот од тоа дека ако изгубат пола стадиони тоа ултрасите на терен ќе им влезат,па тек тогаш ќе стане интересно....Луиз и Оби Микел се помал проблем....:pos:

впрочем се виде пред некој ден како навивачите ја превземаат работата во свои раце во Германија кога нешто не им се свиѓа....:pos:

spaso

Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Верујте играчите не се плашат од Челзи.....Поише ги води стравот од тоа дека ако изгубат пола стадиони тоа ултрасите на терен ќе им влезат,па тек тогаш ќе стане интересно....Луиз и Оби Микел се помал проблем....:pos:

впрочем се виде пред некој ден како навивачите ја превземаат работата во свои раце во Германија кога нешто не им се свиѓа....:pos:
Luiz nema da igra , a Obi Mikel moze da bide problem i toa golem ako se razigra , a i toa sto vikas ako ultrasite vlezat ke gi sutiraat pa od strav da ne jadat kutek ke mora Chelsea da prima 5 komada :D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ЧЕНТО, ќе бидиш во Ск бе?
Не бе у пизду матер,изпитна сесија ми е,полагам 4 дена после финалето,ептен не ми се погоди....

Не да ми се доаѓа со вас,и карта да имав за на Алианц пре со вас би гледал жими се,нема боље нешто....

Али јебига,работам да го ширам баернизмот тука такада у сабота ќе владеам!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Абе ќе им играат Кејхил и Луиз гарант ќе ги опорават до тогаш. Колку е паметно да се играат двајцата прв пат пос месец дена право во финале на ЛШ е дискутабилно, ама во секој случај за Челзи подобро недоопоравени Луиз и Кејхил отколку Босингва централен...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Ќе играат Кејхил и Луиз 100% ги опоравуваат еве и Луиз кажал денес 100% е фит на тренингот. Кај нас и Ван Бајтен читам ќе се врател 100% ќе биде во составот е сеа да се надеваме на клупа.

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457

Ги боле к*рот, шетат се глупират, реклами прават а на Тимошчук му се потат јајцата ако играе како ке го запре Дрогба.

ПС. Бадштубер 100% скршил некој излог додека му подавал на Алаба.
--- надополнето: 18 мај 2012 во 02:38 ---

Kajgana Shop

На врв Bottom