Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Руд ќе дојди 80%, друго нема шанса.
Рафа ке го донесе Руд, зашо Аквилани немал другарче во Болницата!:kesa:

Карпентер, да до некаде си управо со Карагер и Џерард, ама мислам дека не треба да се заборава дека тие двајца се капитените на Тимот, и дека ако има притисок врз играчи тоа е врз нив!:toe:

Иначе ако се донесе Руд, ја лично од тука плакам билет и одам да му шлапнам еден завратник на Рафа и да му кажам да си оде да биде тренер у Гејчестер а не тука да ми донесува гејови!:nenene:

Доколку не се засилиме со 1-2 квалитетни засилувања во Јануари, уште од сега тогаш да пишеме феил на сезонава, џабе ни се и песни и се кога го имаме Рафа на клупата.:kesa:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Феил посекако му пиши на челото та на Рафа, та на клубот оваа сезона. Инаку, ако дојди Руд, би бил задоволен јас, со оглед на то шо е докажан голгетер во Премиерлига, јес да е дедо сега, ама добро би дошол како замена за Торес, кој не можи цела сезона се сам да прави во нападот. И да, не ми е гајле то кај играл РВН пред неколку години, дури игра во Ливерпул и растура газови :)

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Феил посекако му пиши на челото та на Рафа, та на клубот оваа сезона. Инаку, ако дојди Руд, би бил задоволен јас, со оглед на то шо е докажан голгетер во Премиерлига, јес да е дедо сега, ама добро би дошол како замена за Торес, кој не можи цела сезона се сам да прави во нападот. И да, не ми е гајле то кај играл РВН пред неколку години, дури игра во Ливерпул и растура газови :)

Абе не се зафркавајте, какви гзови, ке дреме по цела сезона по болници, шо ние ли ке го лечеме?

Мислам дека во овој момент не ни е потребен Нистерлој, со оглед дека после секој пораз ги бараме виновниците, тогаш ке биде уште по хаотично.
Така да кога се веке купува поарано да се купи Пандевligi (знам дека сум досаден:vozbud:) зашо подобра инвестиција од него ја не гледам во моментот. Башка слободен играч!:toe:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Пандев дека во Премиер ќе се пробие. Идеално му е во Италија, навикнат е, го сакаат, животот и менталитетот му е релативно близок...

А за Ливерпул немам коментар барем во Европа бевте сила. А Премиер ми изгледа како пропадната мисија за Рафа.

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
Neznam zosto site zapnale pandev pa pandev...........pandev pa pandev........pandev e prosecen igrac vo evropski ramki za nas e klasa no za evropa e prosecen igrac..........vo liverpool ako sakaat da osovjat titula ne ni treba prosek...........ni trebaat klasi!!! klasa igraci!!! sve dodeka kupuvame prosek........ke kuburime od 2 do 7 mesto vo premier liga!!!!

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Neznam zosto site zapnale pandev pa pandev...........pandev pa pandev........pandev e prosecen igrac vo evropski ramki za nas e klasa no za evropa e prosecen igrac..........vo liverpool ako sakaat da osovjat titula ne ni treba prosek...........ni trebaat klasi!!! klasa igraci!!! sve dodeka kupuvame prosek........ke kuburime od 2 do 7 mesto vo premier liga!!!!

Никој не рече дека Пандев е ѕвезда од типот на Торес........
А па најмалку се спомна дека Ливерпул ке купува Ѕвезда во тимот.....

А сеа ти како го кажа како да Пандев е играч од типот на Воронин:nesvest:

Според мене Пандев би бил многу по корисен одколку еден Нистерлој кој веке му е договорена пензијата, или пак од некој Бабел, Воронин или па Н’гог!

ПС. Од такт ме извади за оваа критика за Пандев, ама ај не е за тука да се расправа тоа!:nenene:

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8

Според мене Пандев би бил многу по корисен одколку еден Нистерлој кој веке му е договорена пензијата, или пак од некој Бабел, Воронин или па Н’гог!

ПС. Од такт ме извади за оваа критика за Пандев, ама ај не е за тука да се расправа тоа!:nenene:

ja ne go kritikuvam pandev kazuvam relano....pandev e dobar igrac no ne zver.........a na liverpool mu trebaat zverovi..........i te kako zverovi.......a za Babel........so da ti kazam napraj sporedba .........da e pandev vo ovoj moment holanganec dali bi go viknale kako rezerva vo holandska reprzentacija :)))) za razlika od babel :)

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39

Pandev nema da moze da se snajde vo angliska liga,on nema sansi u duel so Ferdinan,Terry,Richard a Nisterloj mislam deka poise ke se snajde od Pandev poso ima vise igrano vo angliska liga i e po krupen i po izdrzliv od Pandev

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ја се слагам со Superstarpizza дека би било одлично да дојде Пандев и доста веќе со тоа само во Италија ќе се снашол вака онака. Играше и во Лига на Шампиони даде неколку гола игра и за репрезентација па знае да даде добар гол. Со соиграчи како Торес и Џерард сигурно дека ќе му биде 100 пати полесно одколку со Зарате и Роки. Само што ја мислам дека Пандев ќе си отиде во Интер и ќе се исопзаебе ќе дреме на клупа само ќе влага у купови и такви утакмици небитни

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
ja ne go kritikuvam pandev kazuvam relano....pandev e dobar igrac no ne zver.........a na liverpool mu trebaat zverovi..........i te kako zverovi.......a za Babel........so da ti kazam napraj sporedba .........da e pandev vo ovoj moment holanganec dali bi go viknale kako rezerva vo holandska reprzentacija :)))) za razlika od babel :)

И баба ми да е машка ке моча од исаро!
И ние да имавме повеке Пандевци во тимот сигурно немаше да се нервирам на овие два постта!
И да Пандев не е ѕвер, туку Ѕвериште!

Pandev nema da moze da se snajde vo angliska liga,on nema sansi u duel so Ferdinan,Terry,Richard a Nisterloj mislam deka poise ke se snajde od Pandev poso ima vise igrano vo angliska liga i e po krupen i po izdrzliv od Pandev
Саде стручњаци бре.........
По шо оцени дека Пандев нема да се снајде, де ајде објасни малце просветли не!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не оди во интер. Освен ако не му удри еден блоуџоб на Морати.

Не сум во тек со дискусијата, има ли некоја основа на дебатава? Или така фановски разговарате за што би било кад би било?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
сеа Гочо е многу тешко да се премисли кога веќе перманентно е потпишано... така да ја мислам дека Ливер треба да им здрпа на Шпанциве некој не баш потребен, а многу битен играч... на пример ВДВ,Дренте,М.Диара... но да ги тргнеме сите овие настрана, Кркиќ е човекот створен за вас... не се изнаигра во Барса, плус врските кој ги има Рафа во Шпанија големи се шансите да го донесе... може и сам и клубот да го спаси и да го извади од калта.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
сеа Гочо е многу тешко да се премисли кога веќе перманентно е потпишано... така да ја мислам дека Ливер треба да им здрпа на Шпанциве некој не баш потребен, а многу битен играч... на пример ВДВ,Дренте,М.Диара... но да ги тргнеме сите овие настрана, Кркиќ е човекот створен за вас... не се изнаигра во Барса, плус врските кој ги има Рафа во Шпанија големи се шансите да го донесе... може и сам и клубот да го спаси и да го извади од калта.
Крќич нема теаортски шасни да го напушти клубот во кој порасна, а па клубот па уопште не може ни да се замисли дека ке го пуште.

Иначе колку шо знам Рафа е во добри односи со Валенсија и Реал, но не и со Барса.

Покрај ВДВ, Дренте и М.Диара шо ги наброја тие сите тројца да дојдат сугрен сум дека ке играат во прв состав, но нам ни треба подитно партнер на Торес.

Затоа тука го гледам Пандев како најсоодветен за тоа.

Може комотно да ја игра улогата на Џерард шо ја игра сега, може само во Нападот, може заедно и со Торес, може да делува по лева страна па дури и по Десната, значи реално гледано Пандев има играно во Лацио на сите овие 5 позиции. Пандев во Ливерпул и тоа како би ни бил корисен и многу попродуктивен од пр. Бабел или па Н’гог.:toe:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
Пандев е нежен играч кој ретко издржува 90 минути во лацио...ако го земеме фактот дека во англија се игра многу погруб фудбал тешко дека пандев ке може да се вклопи...ке добиете само уште еден аквилани кој ке ја грее клупата :toe:

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
ako kupat pak igraco d klalibrot na pandev ke se obesam...........mislam preku tase mi e od prosecni evropski igraci....heski, krauch, sise, diuf, i uste miljarda takvi koi so i se podobri od pandev........taka da........ daj neka zemat klasa!!!! SVETSKA KLASA!!!! to im treba i toa ne edna tuku 2-3 .....kako sto vo celsi vo momentov gi ima Lampard, Drogba, Teri, Balcak , Esien, Carvaljo,

Celsi go ima drgoba i anjelka........i uste lovi igraci od kalibrot na tores........zamisli.........a nie so Ngog kako rezerva lovime igraci od kalibrot na pandev :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom