Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
Дури сега Бенитез ако не си даде отставка и ја ќе му дадам :kesa:.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ако е за така, да ставам и клип од 100те гола на Кујт во Фејеноорд или Квик Бојс. Или на бабел, или на Вороњин лани што истури во Херта.
Ако гледаш така, никој не е лош.
Не велам да се продаде Ѓерард. треба малку да се искритикува и тој. Нека одмори две три утакмици. Што дека игра?
Камен ...
Па кај има желба да игра Џерард сон му е да освои титула се дава од себе последниве неколку години го бараат тимови како Реал М и Челзи нејкеше да оди па и него му е више преку кур... И мене да ме стаиш до Лукас да играм ќе ми се плаче. Мислам дека и они изгубија верба во Бенитез. Сеа кога го глеав Инсуа како се резилеше против Портсмут ми текна дека Бенитез го продаде Рисе а ништо не му фалеше да поигра уште некоја година брз, продорен со добар шут. Сеа пак ли ќе чекаме уште 5 месеци да го видиме Аквилани на терен????

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Значи вака да се разбереме..............
ВО ОВОЈ СРАМ СИТЕ СЕ КРИВИ!

Но Бенитез е предводник на срамот заедно со Газдите.
Значи ти да си во незавидна ситуација во која бодовите се битни како кислородот шо го дишеме, тој си прави експерименти со Досена, Инсуа, Спеаринг и некои други.
Сеуште не ми е јасно зошто Аквилани го немаше ни на клупата?
Сеуште не ми е јасно зошто Досена играше лево крило?
Сеуште не ми е јасно зошто спеаринг влегува во игра?
Сеуште не ми е јасно зошто Лукас воопшто игра?
.........
Ако продолжам ке ми требаат 30 мин за да прашувам само за глупостите во тактиката на Бенитез.

За играта и залагањето на Џерард мислам дека од авион се гледа дека веке му е скурчено од неуспесите на тимот и го чекам моментот кога ке каже дека е доста.

Значи со еден збор сакам да кажам:
БЕНИТЕЗ ОДИ СИ

Иако комплетно цел тим ја носи одговорноста за овие срамови, мислам дека ако Бенитез си отиде можеби, велам МОЖЕБИ работите ке се мрднат од мртва точка!

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Значи вака да се разбереме..............
ВО ОВОЈ СРАМ СИТЕ СЕ КРИВИ!

Но Бенитез е предводник на срамот заедно со Газдите.
Значи ти да си во незавидна ситуација во која бодовите се битни како кислородот шо го дишеме, тој си прави експерименти со Досена, Инсуа, Спеаринг и некои други.
Сеуште не ми е јасно зошто Аквилани го немаше ни на клупата?
Сеуште не ми е јасно зошто Досена играше лево крило?
Сеуште не ми е јасно зошто спеаринг влегува во игра?
Сеуште не ми е јасно зошто Лукас воопшто игра?
.........
Ако продолжам ке ми требаат 30 мин за да прашувам само за глупостите во тактиката на Бенитез.

За играта и залагањето на Џерард мислам дека од авион се гледа дека веке му е скурчено од неуспесите на тимот и го чекам моментот кога ке каже дека е доста.

Значи со еден збор сакам да кажам:
БЕНИТЕЗ ОДИ СИ

Иако комплетно цел тим ја носи одговорноста за овие срамови, мислам дека ако Бенитез си отиде можеби, велам МОЖЕБИ работите ке се мрднат од мртва точка!
Само за ова знам да ти одговорам, а одговорот е дека е повреден, т.е. некоја помала повреда, не тренирал ден пред натпреварот, за со Волвс ќе биди спремен.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
По неспремен играч од Аквилани не сум видел... уствари Харгривс од Манчестер е ко него нешо. Ич не изигра а требаше да биде трансфер на сезоната за нас... Што може да се донесе у јануари ме интересира?

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
По неспремен играч од Аквилани не сум видел... уствари Харгривс од Манчестер е ко него нешо. Ич не изигра а требаше да биде трансфер на сезоната за нас... Што може да се донесе у јануари ме интересира?
Руд ќе дојди 80%, друго нема шанса.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Џабе ни е уште еден напаѓач кога Бенитез си игра само со еден шпиц и еден полушпиц...

T

the Carpenter

Гостин
Лукас лани ја одигра цела сезона. Никој не плукна по него. За Досена...сите купувавте постери кога им по збрца на манчестер и Реал. Сега не чини...

Нгог е одеднаш канта (има повеќе голови од Жерард - каде е тој?)
Инсуа, можеби најперспективниот бек на денешницата не чини. Вороњин бил камен, а нема играно ич. Сперинг исто, а детето за ништо не е криво
Бенитез е крив..
Како не...

Пак ќе прашам.....каде е Жерард. И чекам конкретен одговор
И пак ќе прашам...колку гола примивме заради Џејми Карагер...и черкам конкретен одговор....

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Лукас лани ја одигра цела сезона. Никој не плукна по него. За Досена...сите купувавте постери кога им по збрца на манчестер и Реал. Сега не чини...

Инсуа, можеби најперспективниот бек на денешницата не чини. Вороњин бил камен, а нема играно ич. Сперинг исто, а детето за ништо не е криво
Бенитез е крив..
Како не...

И пак ќе прашам...колку гола примивме заради Џејми Карагер...и черкам конкретен одговор....

Брат значи пред шо и да се каже да напомениме дека дискутираме во никој случај не смееме да се караме...

15 милиони евра за еден од најголемите таленти на европскиот фудбал.Тогаш 20 годишниот Рајан Бабел дојде во Ливерпул заедно со Торес.Се најавуваше бомбастичен напад.Каде е сега Бабел?

Дирк Кајт...Момакот во Феенорд за 130 меча дава 100 гола.Експеротот Рафа открива дека тој факт не е доволен да игра во напад го игра крило.Кој е ефектот(реализаторски)на Кајт?20 гола од кои 19 од одбиена за 120 натпревари...

Управата со тешко срце се решава да одвои 20 мил за напаѓач.Рафа го носи Роби Кин како партнер на Торес.Никогаш не му ја дади вистинската шанса.Ем го уништи ем го врати во Тотнем за помала сума...

Штеката НГОГ не го донесов јас.Талнетот од Мароко Ел Жар не го донесов јас.Киргијакос исто.Лукас е изум на Рафаел...факт е Џерард не е истиот но Рафа цела сезона неможе местото да му го фати.Вчера Досена играше крило...Аурелио и Бенајун на клупа...
Се сеќавате на изјавата дека Аквилани замена на Алонсо ќе биде фит најдоцна до 5 коло.Кое коло сме?18?Каде е?
Да сумираме... 15 мил за Бабел+20 за Кин+3 за НГОГ+20 за Аквилани+7 за ЛУкас...Тоа се 65 милиони кои не видоа продуктивност.СО тиа пари се купуваа Силва и Виља и сега ќе беше се поинаку...
Не викам не е с крив само Рафа.За ваквата мизерија се поклопија многу работи.Почнувајчи од повреди на играчи,слаби форми на клучните играчи,долгови и на сето тоа екпериментите негови и затоа сме до тука стигнати

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26

Бенитез е крив..
Како не...

Jabe im objasuvas , sve si znaat oni . Se iznacitav gluposti na temava , Mascherano bil kamen , johnson nemalo da igra rezerva u Totenham ... I dosta kukate , u sranje situacija sme ama toa e . Zatoa poznatata pesna vika
" When you walk through a storm HOLD YOUR HEAD UP HIGH "

T

the Carpenter

Гостин
Нормално брат...саде дискусија на високо (енергично) ниво. Сепак, еден е Ливерпул. Нашиот! :)

Ами вака...
Значи, му ја барате кривицата на Рафа за трансферите промашени. Односно, за парите што ги бувна за џабе.
За тоа велам - пеки, така е! Саде идиот би рекол дека не е така. Но, со мала замерка на тоа дека јас не мислам дека Кујт е толку лошо остварување. Не е лош на позицијата која ја игра.
За Бабел е крив. А можеби и самиот Рајан е крив. За тоа што пропадна. Иако рафа го ставаше саде резерва. А парите беа многу, i agree...
Со Кин ја еба утката
Со Аквилани не знам. Можеби се комплицира нешто. Колку Италијани познавате што играле во Премиер лига (успешно). wait and see

Ама...трансфер грешките не се пресудни за лошата игра..истиот тим од лани..истите тактики. И лани Досена играше лево крило напати, и лани истите работи ги правеше Рафа..
Ама Кара и Стиви беа будни. Торес го погодуваше голот (кога беше здрав)

Се е исто саде Алонсо го нема

тоа е тоа ...

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.921
Поени од реакции
8.798
абе не го ругајте Аквилани како пропаднат трансфер тој уште не заиграл како што треба, не губете надеж во овој играч:smir:

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
za onoj sto kaza kolku meca igral lani lucas ....demek a nie sme bile jaki pa ne sme plukale po nego........ eve ja neogvata statistika za 2008-2009

2008–09 25 1 2 0 2 1 10 1 39 3
25 e vkupniopt broj na mecevi

eve ja negovata statistika od ovaa sezona koa sme "bleskavi"

2009–10 14 0 0 0 0 0 5 0 19 0
uste ni na pola sezona .....a on ima 14 nastapi a lani za cela sezona imal 25 pa sea ti drugar vidi!!!

T

the Carpenter

Гостин
25 малку се?
Во тие 25, знаеш дека направи пенал против Виган во 89 и мечот заврши 1:1. Ама сите ќутеа, пошо и после тоа Ливерпул беше прв.

25 меча не се малку, за играч кој е дрво и што ли уште не. Па и Жерард (што би се рекло) немаше толку мечеви лани.
Лукас лани беше стандарден, па никому ништо беше
Да се разбериме. ЧАби не напушти и засега нема замена, па кој сака нека е тренер
ИСТО КЕ Е!

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
25 малку се?
Во тие 25, знаеш дека направи пенал против Виган во 89 и мечот заврши 1:1. Ама сите ќутеа, пошо и после тоа Ливерпул беше прв.

25 меча не се малку, за играч кој е дрво и што ли уште не. Па и Жерард (што би се рекло) немаше толку мечеви лани.
Лукас лани беше стандарден, па никому ништо беше
Да се разбериме. ЧАби не напушти и засега нема замена, па кој сака нека е тренер
ИСТО КЕ Е!
До некаде се слагам за Чаби ама до поразот со Арсенал му верував на Бенитез али сега веќе ми пукна филмот али кој кур фактор сум јас па мене да ме слушаат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom