Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто чудно ми се деси на фб пред малку. Ми стига нотификација дека M.L just joined facebook. Прв пат глеам нешто вакво за некој што се приклучил на фб, па и во нотификации да ми стигне, а везе неам кој е тој. Кажете ми ви се десило вака за некој што си отворил профил?

дечки да не може сега да се забрани да те боцкаат? или уште такво нешто нема?

Вчера и денес воопшто немам пристап на фб. Не дека нешто ми треба, ама се дешава и кај некој друг ова?
Screenshot from 2012-05-08 21:24:20.png

Може некако да го скријам фејсов да неможе френдовиве да ме бараат на срч и да ми гледаат зидови а у ? да им се отвара ко да не ми се френдови ?

Што е финтава со ова? Како работи?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=381274221922992&set=p.381274221922992&type=1&theater

Демек, напрај ги чекорите и ќе можеш да видиш кој ти го посетува профилот..Или има едно слично вакво во смисла:
Додај го тој и тој за пријател и ќе имаш 900+ friend requests...

Сум пробал сто пати, не работи и не работи. Многу ретко кај некој да проработи, а тоа у 1000 еден. Ова се живи глупости за лајкови и претплати.

За лајк и гз ќе лижат.

Може некако да го скријам фејсов да неможе френдовиве да ме бараат на срч и да ми гледаат зидови а у ? да им се отвара ко да не ми се френдови ?

Неможе :)
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:35 ---
Што е финтава со ова? Како работи?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=381274221922992&set=p.381274221922992&type=1&theater

Демек, напрај ги чекорите и ќе можеш да видиш кој ти го посетува профилот..Или има едно слично вакво во смисла:
Додај го тој и тој за пријател и ќе имаш 900+ friend requests...

Незнам како може некој да верува ако направиш share на некоја слика и ако се претплатиш на нечиј профил, ќе имаш таква апликација која би ти покажувала кој го посетува твојот профил. Глупости невидени, такво нешто официјално од фејсбук сеуште нема (а не верувам ни дека ќе има).
Му текнало на некој да си ја зголемува посетеноста на профилот и да добива претплати, па чекај ќе се глупираме :D

Неможе :)
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:35 ---

Незнам како може некој да верува ако направиш share на некоја слика и ако се претплатиш на нечиј профил, ќе имаш таква апликација која би ти покажувала кој го посетува твојот профил. Глупости невидени, такво нешто официјално од фејсбук сеуште нема (а не верувам ни дека ќе има).
Му текнало на некој да си ја зголемува посетеноста на профилот и да добива претплати, па чекај ќе се глупираме :D

Јас викам, тоа се прави глупости и детски лудории. :facepalm:

Упомооооч како да хакнам ФБ хитно ми е ???
Некој програма да ми пушти или линкче некое?
--- надополнето: 10 мај 2012 во 22:02 ---
Упомооооч како да хакнам ФБ хитно ми е ???
Некој програма да ми пушти или линкче некое?

Некој со проблеми со чатот. На истиот пц, кај сестра ми ноработи кај мене не. Истиот проблем го има и еден другар. Некој да не е запознаен со проблемов ?!?

Здраво. Кога пробувам да го сменам името на Facebook ми дава само да одберам едно од поранешните имиња, и да одберам кое име да се прикажува на пример од русија кога ќе го отвори некој профилот. Помош?

Здраво. Кога пробувам да го сменам името на Facebook ми дава само да одберам едно од поранешните имиња, и да одберам кое име да се прикажува на пример од русија кога ќе го отвори некој профилот. Помош?
Си го поминал лимитот, не може да мењаваш се сум пробал јас...

Може ли некако да се исклучат комплет известувањата за игри, да не ми праќаат нонстоп барања, пошто не играм?

Фала.

Може ли некако да се исклучат комплет известувањата за игри, да не ми праќаат нонстоп барања, пошто не играм?

Фала.
Можеш, коа ке ти пратат барање банирај ја играта :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom