Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Член од
20 декември 2008
Мислења
593
Поени од реакции
1.192
Нешто чудно ми се деси на фб пред малку. Ми стига нотификација дека M.L just joined facebook. Прв пат глеам нешто вакво за некој што се приклучил на фб, па и во нотификации да ми стигне, а везе неам кој е тој. Кажете ми ви се десило вака за некој што си отворил профил?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.562
Поени од реакции
11.558
дечки да не може сега да се забрани да те боцкаат? или уште такво нешто нема?

S

Sagan

Гостин
Вчера и денес воопшто немам пристап на фб. Не дека нешто ми треба, ама се дешава и кај некој друг ова?
Screenshot from 2012-05-08 21:24:20.png

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Може некако да го скријам фејсов да неможе френдовиве да ме бараат на срч и да ми гледаат зидови а у ? да им се отвара ко да не ми се френдови ?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Што е финтава со ова? Како работи?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=381274221922992&set=p.381274221922992&type=1&theater

Демек, напрај ги чекорите и ќе можеш да видиш кој ти го посетува профилот..Или има едно слично вакво во смисла:
Додај го тој и тој за пријател и ќе имаш 900+ friend requests...

Сум пробал сто пати, не работи и не работи. Многу ретко кај некој да проработи, а тоа у 1000 еден. Ова се живи глупости за лајкови и претплати.

За лајк и гз ќе лижат.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Може некако да го скријам фејсов да неможе френдовиве да ме бараат на срч и да ми гледаат зидови а у ? да им се отвара ко да не ми се френдови ?
Неможе :)
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:35 ---
Што е финтава со ова? Како работи?
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=381274221922992&set=p.381274221922992&type=1&theater

Демек, напрај ги чекорите и ќе можеш да видиш кој ти го посетува профилот..Или има едно слично вакво во смисла:
Додај го тој и тој за пријател и ќе имаш 900+ friend requests...
Незнам како може некој да верува ако направиш share на некоја слика и ако се претплатиш на нечиј профил, ќе имаш таква апликација која би ти покажувала кој го посетува твојот профил. Глупости невидени, такво нешто официјално од фејсбук сеуште нема (а не верувам ни дека ќе има).
Му текнало на некој да си ја зголемува посетеноста на профилот и да добива претплати, па чекај ќе се глупираме :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Неможе :)
--- надополнето: 9 мај 2012 во 21:35 ---

Незнам како може некој да верува ако направиш share на некоја слика и ако се претплатиш на нечиј профил, ќе имаш таква апликација која би ти покажувала кој го посетува твојот профил. Глупости невидени, такво нешто официјално од фејсбук сеуште нема (а не верувам ни дека ќе има).
Му текнало на некој да си ја зголемува посетеноста на профилот и да добива претплати, па чекај ќе се глупираме :D
Јас викам, тоа се прави глупости и детски лудории. :facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.587
Дај кажете како да го тргнам ова времепловов ужасно ме нервират ептен ми е глуп:mad::mad::mad:

Пратеник

Ала Мадрид
Член од
28 ноември 2011
Мислења
995
Поени од реакции
617
Упомооооч како да хакнам ФБ хитно ми е ???
Некој програма да ми пушти или линкче некое?
--- надополнето: 10 мај 2012 во 22:02 ---
Упомооооч како да хакнам ФБ хитно ми е ???
Некој програма да ми пушти или линкче некое?

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Некој со проблеми со чатот. На истиот пц, кај сестра ми ноработи кај мене не. Истиот проблем го има и еден другар. Некој да не е запознаен со проблемов ?!?

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Здраво. Кога пробувам да го сменам името на Facebook ми дава само да одберам едно од поранешните имиња, и да одберам кое име да се прикажува на пример од русија кога ќе го отвори некој профилот. Помош?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Здраво. Кога пробувам да го сменам името на Facebook ми дава само да одберам едно од поранешните имиња, и да одберам кое име да се прикажува на пример од русија кога ќе го отвори некој профилот. Помош?
Си го поминал лимитот, не може да мењаваш се сум пробал јас...

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Може ли некако да се исклучат комплет известувањата за игри, да не ми праќаат нонстоп барања, пошто не играм?

Фала.

Член од
30 јануари 2009
Мислења
492
Поени од реакции
443
Може ли некако да се исклучат комплет известувањата за игри, да не ми праќаат нонстоп барања, пошто не играм?

Фала.
Можеш, коа ке ти пратат барање банирај ја играта :)

Kajgana Shop

На врв Bottom