Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
ve rabiram deka se cuvstvuvate ocajno,nie minatata sezona go imavme istiot problem so scolari ama romanco nas mu ja pokaza vratata,se nadevam deka i vasive isto ce mu go napraat:salut:

ужасна игра, зажалив што го гледав овој меч, сметав дека ќе биде интересен и дека Ливерпул конечно ќе им се вратат на победите...

но очигледно е дека бес Торо нападот на Ливерпул изгледа очајно и делува споро

Челзи загуби да тепавме ние сега ќе се лажевме дека ќе имаме шанси за титулата вака неможеме ни да се лажеме :toe:

До кога вака,мора да има некои промени или ќе паѓаме се подолу.Ова не личи на голем клуб како што е Ливерпул, па Бенитез сам треба да си ги спакува куферите(да се надеваме дека ќе дојде некој подобар стратег) додека имаме шанси барем да се обезбеди место во лига на шампиони бидејќи титулата во премиер лигата е веќе далеку.:lud::costumed2

Продолжуваме со лошите игри, го тепаме Евертон, ми се врати колку толку надежта дека бар ќе влеземе у форма за да можеме комотно да си обезбедиме пласман у ЛШ, кога пак разочарување со Блекбурн, не знам до кога вака ќе тераат.
Сепак YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!
И последни да сме, ќе продолжиме да ги бодриме.

Има многу случаи во Англија каде добрите тимови испаѓаат. Предходната сезона Њукасл, а најсличен пример со нашиот е Лидс од пред некоја сезона. Се плашам да не дојде до такво нешто.Може не оваа сезона ама ако не се обезбеди место во ЛШ оваа сезона ке биде тешко посебно финансиски а и да се привлечат играчи да дојдат кај нас кога неможеме да им понудиме да играат у ЛШ. Не ми се верува дека неможеме да врземе 2 победи по ред а предходната сезона се боревме за титула. Што толку се смени не ми е јасно?? Одбивам да прифатам дека е до Алонсо само. И милан го дадоа Кака па види како играат и Манчестер го дадоа Роналдо па и они се добри.:toe:

Има многу случаи во Англија каде добрите тимови испаѓаат. Предходната сезона Њукасл, а најсличен пример со нашиот е Лидс од пред некоја сезона. Се плашам да не дојде до такво нешто.Може не оваа сезона ама ако не се обезбеди место во ЛШ оваа сезона ке биде тешко посебно финансиски а и да се привлечат играчи да дојдат кај нас кога неможеме да им понудиме да играат у ЛШ. Не ми се верува дека неможеме да врземе 2 победи по ред а предходната сезона се боревме за титула. Што толку се смени не ми е јасно?? Одбивам да прифатам дека е до Алонсо само. И милан го дадоа Кака па види како играат и Манчестер го дадоа Роналдо па и они се добри.:toe:

Не се секирај, изпагањето на Ливерпул е невозможно!:toe:

El Zhar ..........C c c ....so lucas....el zhar....ngog....insua,....chkart-el..... voronin..... so da se zbori.....pa ako veke imaat vakvi zameni.... podbro da zemat nekoj od makedonsak reprzentacija..... zalam stvarno sme mizerni ....teska mizerja.....El Zhar go stavi vo igra...........

Што им фали на Шктрел Нагог и на Лукас,Нагог скоро секоја утакмица дава гол,Шктрел е добар дефанзивец а Лукас уште млад,лани со истите играчи освен 1 бевме 2 место а можевме и прво.Едноставно не ни иде сезонава

Aquilani конечно ќе биде стартер, Torres се враќа...

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/rafa-confirms-aquilani-start

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/torres-set-for-euro-return

Не очекувам ништо од утрешниот натпревар (а и нема што да се очекува), само би сакал да видам како ќе изигра Aquilani...

Ај колку толку може повеќе да се верува на насловите оти се од официјалната страна, но во речениците на рафа има само "hopefully, might ...". Никаде сигурна потврда. Така да јас не би очекувал многу од аквилани, а за торес нема шанси.

Ако ја посерат и оваа со Фиорентина без разлика шо е небитна утакмица во смисол на Бодови, тогаш фотељта на Бенитез мислам дека сигурно ке се треси на полусезона!:toe:

Мене и не ми е баш битно кој ќе биди резултатот вечер, битно е да почни да се прикажува подобра игра. Резултатот ќе биди многу важен за викендот, против Арсенал.

Што им фали на Шктрел Нагог и на Лукас,Нагог скоро секоја утакмица дава гол,Шктрел е добар дефанзивец а Лукас уште млад,лани со истите играчи освен 1 бевме 2 место а можевме и прво.Едноставно не ни иде сезонава

Sto mu fali na lucas????????????? ahahaha epa vidi ubavo na kolku meca bil lani starter vo premier liga vidi sega na kolku e ........... :)))) vidi gi lani rezultatie /......vidi gi sega ke ti stane jasno.......a za ngog.........mislam bidi realen...........site ovie trojca.......... vo konkurentskite timovi kako arsenal....mancester a da ne zborime za celsi ne bi igrale ni kako zamena za nekogo ............odgovorno tvrdam........lucas moze da igra pred Esien? pred Carric ili skols? ..... Ngog moze da igra pred Owen vo Mancester ili pred Kalu vo celsi kako vtori zameni???????? ne kako prvi nego kako vtori???????? mislam ........... mizeerija sme......... realno.......beanyon koj jas go pocituvam i eden od nasite podobri.......... bi bil zamena vo bilo koj od nasite konkourenti....a kaj nas ovaa cela sezona igra redovno.........klubot se meri spored igraci koi bi ible starteri vo konkrenstkite timovi.........takvi imame 3- max 4 ca gerrard, torres, caragher i veventualno Kajt..... i pepe reina..... tuka e

Само да прашам дали вечер Ливерпул ке игра со полн состав или комбиниран????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom