Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
НГООООООГ човече ти нормален ли си??????????????/

Празен гол а тој погоди греда....Неможам да поверувам

ИИи Ел Жар влезе во игра

Лелелеле што промаши ќе се убијам. Стај го Аквилани бе дебел шпанец:tapp:

Абе ќе го скршам компјутерот беееееееееееееееееее:tapp::tapp::tapp: го вади Бенајун го става Ел Жар ц ц ц абе алоооо бе свињо шпанска стај го Аквилани вади го Лукас што ти е на тебе бе лелелелеле нервите ги изгубив заради тебе бе ааааааа:kesa::kesa:

Абе ќе го скршам компјутерот беееееееееееееееееее:tapp::tapp::tapp: го вади Бенајун го става Ел Жар ц ц ц абе алоооо бе свињо шпанска стај го Аквилани вади го Лукас што ти е на тебе бе лелелелеле нервите ги изгубив заради тебе бе ааааааа:kesa::kesa:

Не веќе доста е.Готово нека си оди неможам да го гледам пак пишува нешто...Што пишуваш бе кретен еден

El Zhar ..........C c c ....so lucas....el zhar....ngog....insua,....chkart-el..... voronin..... so da se zbori.....pa ako veke imaat vakvi zameni.... podbro da zemat nekoj od makedonsak reprzentacija..... zalam stvarno sme mizerni ....teska mizerja.....El Zhar go stavi vo igra...........

Не веќе доста е.Готово нека си оди неможам да го гледам пак пишува нешто...Што пишуваш бе кретен еден
Неможам више се тресам од нервоза морам да фрлам нешо од балкон сеа глеам по бирово:tapp: добро што се дешава со аквилани има ли смисла еј па за што кур фрливме пари на него бе па 10 утакмици седи на клупа и не ни оди и не го става бе кај дале 20 милиони за него па уште и најдобри карти има за утакмиците сите ги глеам на 2 метри од терен...

procitav nekoj pisa....akvilani so fiorentina........akvilani e sledniot Babel vo liverpool golema nadez a upropasten od neigranje.....gledajte i ke vidite deka e taka!

moram da priznaamm "odlicen"rezultat ....topoini!!!

Готово е 0 0...Збогум Бенитез доста кредити ти се.Ако не те сменат се надевам ќе имаш доблест сам да си заминеш.Веќе никој не верува во тебе

0:0
Уште еден феноменален натпревар за Бенитез :bravo:
На крајот можевме и да примиме гол. Го стави Ел Жар место Бенајун и Аквилани пак само ја грееше клупата и пак не доби шанса.

abe ova e top so vi e...... uspeh e ...... odlicen rezultat 0:0 .........pa podbro ne mozese prezadovoeln ke bide benitez od ova ........c c c ........elzhar......... auuuuuuuuuu boli mnogu boli .....epten

znaci stvarno golema mizerija ste godinava
ve pisav 2 deka si rekov ce tepate ama nisto
najgolemo razocaruvajne vo EPL ste (bez navredi):toe:

Не ја гледав утакмицата, ама по ова шо гледам на резултати, и шо ве читам вас, срцето ми се распара на милијарди делчиња ... Па не е веќе возможно ова да се случва со тимот кој после ланската сезона беше најсериозен кандидат за освојување Премиер лига, ми се чини дека да го видам Рафа сега во моментот, ќе му плукнам балгам во фаца, ми иди да одам кај Нгоговци, Ел Жаровци, Ворониновци мајчето да му го расплачам. Ама кога и подобро ќе размислам, не е никој од нив крив, најтрофејниот тим во Англија падна на ниво на Престон Норд Енд. Не знам веќе ни што да кажам поќе, раце-нозе се ми се укочи ... али крајно време е некој да ја преземи кривицата за ова шо се случва со тимот, не само да се кријат оние јенките да им ебам мамето, не Рафа после секоја утакмица да вели дека знаат дека треба да се подобрат, викаат има подобрувања, но никако тоа да се материјализира.

znaci stvarno golema mizerija ste godinava
ve pisav 2 deka si rekov ce tepate ama nisto
najgolemo razocaruvajne vo EPL ste (bez navredi):toe:

se slagam so tebe!!! teska mizerija......... katastrofa........Elzhar..... auuuuuuuuuuu Elzhar.....pa toj ni za maroko ne igra ....... c c c .........lucas........insua.......ngog.........voronin.......riera(da bil dobar nemal da si odi od city).....shkrtel............ali pa uspeh e dva meca po red ne primevme gol.....a za akvilani........zal mi e sto ke go upropasrime ko igrac

Охх...имав некој симпатии ком клубов али мора да се мења нешто...СРЕЌНО

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom