- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
е баш ме интересира рецептот да заведеш среќна,сакана ,задоволна од животот и од врската жена ама на жалост на темава не прочитав такво нешто
Читајќи те низ некои теми добив впечаток дека си или тешко еа.чиште, или пак истото во наводници, се си мислам второво, на збор.haa najslatko e so zauzeta mazena imas obostrana diskretnost nekoj spomna daj i karticka i resen problem ne e se vo parite treba malku i da se uziva ako ne i pruza dovolno vo krevetot normalno e da pobara nesto na strana pa dali bilo zena ili maz se isto
чепни ја 2 пати па да видеш дали ќе биде рамнодушнад
А мажена жена може да заведе неженет или женет маж најлесно у свет.
Ако жената е среќна и задоволна, ништо не може да ја натера да го превари мажот. Затоа тоа „заведување“ успева само кај жена која не е среќна со тоа што го има. Таквата не ни мора да ја заведеш. Потребно е само да и дадеш сигнал дека сакаш нешто повеќе од разговор и твоја е.е баш ме интересира рецептот да заведеш среќна,сакана ,задоволна од животот и од врската жена ама на жалост на темава не прочитав такво нешто
е баш ме интересира рецептот да заведеш среќна,сакана ,задоволна од животот и од врската жена ама на жалост на темава не прочитав такво нешто
На личноста со која што сум можам да и го доверам животот. А она е зафатена женска. Бидејќи е со мене. Е сеа, ако по некоја случајност некој од вас фраери се обиде да ја заведе, ќе наидете на многу интересна ситуација. Прво најверојатно ќе го претепам заведувачот ама тоа ќе следи дури од кога таа ќе ве одјебе ко да сте најголемиот мрсул на светот. А мрсул сте затоа што свесно се пуштате на девојка/жена која е во среќна врска. Свое не давам, туѓо не барам. Ако сте фраери, обидете се изградите нешто, некаква врска со некоја личност. Презирам такви типови ко тие што кажале дека шврљаат со туѓи жени.
не знам како било тоаne postoi takva.... edna rabota da znaes i najubavata zena na nekogo nekade mu e skurcena. ona ne e kriva ednostavno toa e vo maskoto DNA
--- надополнето: 15 мај 2012 во 18:23 ---
kako bese ona na ebenje i tepanje nema vrakanje
Немора да го претепаш, ако таа стварно те сака како што викаш, нема да си дозволи да се доведе во таква ситуација.На личноста со која што сум можам да и го доверам животот. А она е зафатена женска. Бидејќи е со мене. Е сеа, ако по некоја случајност некој од вас фраери се обиде да ја заведе, ќе наидете на многу интересна ситуација. Прво најверојатно ќе го претепам заведувачот ама тоа ќе следи дури од кога таа ќе ве одјебе ко да сте најголемиот мрсул на светот. А мрсул сте затоа што свесно се пуштате на девојка/жена која е во среќна врска. Свое не давам, туѓо не барам. Ако сте фраери, обидете се изградите нешто, некаква врска со некоја личност. Презирам такви типови ко тие што кажале дека шврљаат со туѓи жени.
Правилно кажано. Своевремено бев член на повеќе форуми, и сум сретнал голем дел од нивните членови. Огромен дел се како што се опишани во твојот пост. Не знае човек дали да се смее или да плаче.Пола Форум ебачишта се, кој со женска дупел други настрана, кој вдовици дупел многу, кој неженет ама мажените многу го сакале....а уствари на форум седат од сабајле до вечер и во 1 на полноќ ќе го манат на некој порнич и ќе легнат......тој што е вистински таков си ќути а не се фали .... ако лажете лажете со усул
Не ме сконта баш али ок. Поентата е таман. Ја мислев ако некој свесно го прави тоа и ја, условно кажано, малтретира со заведување. Во тој контекст ми одеше изливот на емоции.Немора да го претепаш, ако таа стварно те сака како што викаш, нема да си дозволи да се доведе во таква ситуација.
Правилно кажано. Своевремено бев член на повеќе форуми, и сум сретнал голем дел од нивните членови. Огромен дел се како што се опишани во твојот пост. Не знае човек дали да се смее или да плаче.
едноставно некои луѓе ти влегуваат лесно под кожа, тоа е дарба и така лека полека ке си бидне работатае баш ме интересира рецептот да заведеш среќна,сакана ,задоволна од животот и од врската жена ама на жалост на темава не прочитав такво нешто
А извини, како ги замислуваш ти жените? Како телевизори без далечински управувач, кои се уклучуваат кога ќе притиснеш на нив?чепни ја 2 пати па да видеш дали ќе биде рамнодушна
kako svesni sustestva upravuvani od hormonА извини, како ги замислуваш ти жените? Како телевизори без далечински управувач, кои се уклучуваат кога ќе притиснеш на нив?
Во никој случај. Не заклучив ништо, само прашав. Можеби си пишал претходно нешто друго и не си мислел така, но само од тој пост кој јас ти го цитирав, така ми изгледаше. Те сфатив како да секоја жена при било чив допир реагира исто.kako svesni sustestva upravuvani od hormon
na koj ako ne im posvetes vnimanie i lubov ce go najdat na drugo mesto
a sporedbata so televizor ja pravis ti i sakas da mi ja nametnes