Заведување зафатена жена

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
е баш ме интересира рецептот да заведеш среќна,сакана ,задоволна од животот и од врската жена ама на жалост на темава не прочитав такво нешто

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
haa najslatko e so zauzeta mazena imas obostrana diskretnost nekoj spomna daj i karticka i resen problem ne e se vo parite treba malku i da se uziva ako ne i pruza dovolno vo krevetot normalno e da pobara nesto na strana pa dali bilo zena ili maz se isto
Читајќи те низ некои теми добив впечаток дека си или тешко еа.чиште, или пак истото во наводници, се си мислам второво, на збор.
Е сега околу зафатени незафатени. Јас секогаш тргнувам од она златно правило не сакам да го направам она што не сакам мене да ми го направат. Па така и во овој случај. НЕ сакам да се мешам во врски, да расипувам, да опинам на девојка која има дечко без разлика дали давала или не давала знаци. Најпрво треба да биде слободна, за да пробам нешто да направам, вака не ни размислувам. Прво нешто ако таа се задева , а има дечко, што следува потоа со мене :) зборувам за нешто сериозно. Не сум тип кој сака краткотрајни авантури без приврзување, ги одбегнувам, ме иритираат, не ме задоволуваат, воедно ме навредуваат како морално битие. Бракот е институција која го регулира сексуалното општење, па доколку секој тргне да прави што му душа сака, која би била намената на бракот, пиши чавка. Зафатени жени кои се буцкаат настрана,нека се буцкаат, има и такви за нив, јас не оправдувам. Не сакам никој да чепка во нешто што градам јас, не сакам и јас да чепкам во нешто изградено.

Член од
11 мај 2012
Мислења
5
Поени од реакции
0
pa dobro jas ne rekov deka sum nekoe golemo eb ama se naoga ne se zalam i poveketo od niv se mazeni a i jas zenet ne sakav da se falam so ova zborot bese deka ne e se vo parite kako nekoj pogore so imase pisano ako ne ja zadovolis taa so ja imas ke najde ebac bidi siguren pa kolku sakas ti bidi zaljuben vo ne aili taa vo tebe moze ne e se vo sexsot ama bez nego ne se moze a ti kazi deka ne sum vo pravo

Член од
26 април 2012
Мислења
53
Поени од реакции
37
е баш ме интересира рецептот да заведеш среќна,сакана ,задоволна од животот и од врската жена ама на жалост на темава не прочитав такво нешто
Ако жената е среќна и задоволна, ништо не може да ја натера да го превари мажот. Затоа тоа „заведување“ успева само кај жена која не е среќна со тоа што го има. Таквата не ни мора да ја заведеш. Потребно е само да и дадеш сигнал дека сакаш нешто повеќе од разговор и твоја е.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Пола Форум ебачишта се, кој со женска дупел други настрана, кој вдовици дупел многу, кој неженет ама мажените многу го сакале....а уствари на форум седат од сабајле до вечер и во 1 на полноќ ќе го манат на некој порнич и ќе легнат......тој што е вистински таков си ќути а не се фали .... ако лажете лажете со усул ;)

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
На личноста со која што сум можам да и го доверам животот. А она е зафатена женска. Бидејќи е со мене. Е сеа, ако по некоја случајност некој од вас фраери се обиде да ја заведе, ќе наидете на многу интересна ситуација. Прво најверојатно ќе го претепам заведувачот ама тоа ќе следи дури од кога таа ќе ве одјебе ко да сте најголемиот мрсул на светот. А мрсул сте затоа што свесно се пуштате на девојка/жена која е во среќна врска. Свое не давам, туѓо не барам. Ако сте фраери, обидете се изградите нешто, некаква врска со некоја личност. Презирам такви типови ко тие што кажале дека шврљаат со туѓи жени.

F

FARANG

Гостин

ne postoi takva.... edna rabota da znaes i najubavata zena na nekogo nekade mu e skurcena. ona ne e kriva ednostavno toa e vo maskoto DNA
--- надополнето: 15 мај 2012 во 18:23 ---
На личноста со која што сум можам да и го доверам животот. А она е зафатена женска. Бидејќи е со мене. Е сеа, ако по некоја случајност некој од вас фраери се обиде да ја заведе, ќе наидете на многу интересна ситуација. Прво најверојатно ќе го претепам заведувачот ама тоа ќе следи дури од кога таа ќе ве одјебе ко да сте најголемиот мрсул на светот. А мрсул сте затоа што свесно се пуштате на девојка/жена која е во среќна врска. Свое не давам, туѓо не барам. Ако сте фраери, обидете се изградите нешто, некаква врска со некоја личност. Презирам такви типови ко тие што кажале дека шврљаат со туѓи жени.

kako bese ona na ebenje i tepanje nema vrakanje ;)

Член од
26 април 2012
Мислења
53
Поени од реакции
37
Немора да го претепаш, ако таа стварно те сака како што викаш, нема да си дозволи да се доведе во таква ситуација.
Пола Форум ебачишта се, кој со женска дупел други настрана, кој вдовици дупел многу, кој неженет ама мажените многу го сакале....а уствари на форум седат од сабајле до вечер и во 1 на полноќ ќе го манат на некој порнич и ќе легнат......тој што е вистински таков си ќути а не се фали .... ако лажете лажете со усул ;)
Правилно кажано. Своевремено бев член на повеќе форуми, и сум сретнал голем дел од нивните членови. Огромен дел се како што се опишани во твојот пост. Не знае човек дали да се смее или да плаче.

Член од
12 март 2008
Мислења
1.055
Поени од реакции
758
Немора да го претепаш, ако таа стварно те сака како што викаш, нема да си дозволи да се доведе во таква ситуација.

Правилно кажано. Своевремено бев член на повеќе форуми, и сум сретнал голем дел од нивните членови. Огромен дел се како што се опишани во твојот пост. Не знае човек дали да се смее или да плаче.
Не ме сконта баш али ок. Поентата е таман. Ја мислев ако некој свесно го прави тоа и ја, условно кажано, малтретира со заведување. Во тој контекст ми одеше изливот на емоции.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.461
Поени од реакции
11.390
машките помалце се мешаат, некако понастрана се кога ке дознаат дека девојката е у врска или мажена, безразлика какви филмови у глава им се вртат, додека женските се многу по безчуствителни и секад си се тешат со онаа фраза "да ја сакал немаше да бара друга или пак да беше добра".
така да она си е крива што сум крива па јас :eek:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 01:34 ---
едноставно некои луѓе ти влегуваат лесно под кожа, тоа е дарба :) и така лека полека ке си бидне работата

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
чепни ја 2 пати па да видеш дали ќе биде рамнодушна :D
А извини, како ги замислуваш ти жените? Како телевизори без далечински управувач, кои се уклучуваат кога ќе притиснеш на нив?

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
А извини, како ги замислуваш ти жените? Како телевизори без далечински управувач, кои се уклучуваат кога ќе притиснеш на нив?
kako svesni sustestva upravuvani od hormon
na koj ako ne im posvetes vnimanie i lubov ce go najdat na drugo mesto :)
a sporedbata so televizor ja pravis ti i sakas da mi ja nametnes :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
kako svesni sustestva upravuvani od hormon
na koj ako ne im posvetes vnimanie i lubov ce go najdat na drugo mesto :)
a sporedbata so televizor ja pravis ti i sakas da mi ja nametnes :)
Во никој случај. Не заклучив ништо, само прашав. Можеби си пишал претходно нешто друго и не си мислел така, но само од тој пост кој јас ти го цитирав, така ми изгледаше. Те сфатив како да секоја жена при било чив допир реагира исто.

Kajgana Shop

На врв Bottom